TravelingTil leje

Fast ejendom i Spanien. Proceduren for erhvervelse af fast ejendom. Opholdstilladelse Når du køber til et beløb Fra 160 000 Euro.

Forskellige ejendomme i Spanien er opdelt i 2 kategorier.

Den første gruppe omfatter ejendomsgenstande, der er forberedt på at leve i bevægelsen af feriesæsonen. Disse faciliteter ligger som regel i provinserne Costa Brava, Costa del Sol og antager et ikke meget stort område. Omkostningerne ved genstande af "sæsonbestemt" fast ejendom varierer fra 160 000 til 500 000 euro. Disse boliger købes med forskellige formål. Nogen bruger på deres ferie, nogen lejer ud i feriesæsonen.

Den anden gruppe af spanske fast ejendom - fast ejendom, der er designet til året rundt indkvartering. Villaer i Spanien har traditionelt deres egne garager og damme og er meget dyrere end boligareal i lejlighederne på strande. Fast ejendom objekter i Spanien, sat til salg er i gennemsnit 250 000 - 500 000 euro. Men så snart den spanske regering godkendte et lovforslag om at få opholdstilladelse for alle russere, der købte ejendomme i Spanien til mere end 160.000 euro, måtte mange udviklere sænke priserne, da der var en kraftig stigning i efterspørgslen i begyndelsen af 2013, da loven trådte i kraft.

Til dato er det spanske ejendomsmarked mere støttende sitautsiya, for at investere deres midler på dette område. "Reloading" og rengøring af ejendomsmarkedet skete i 2008-2009 i forbindelse med finanskrisen, der begyndte i USA, hvor ekkoerne ramte næsten alle EU's beføjelser og selvfølgelig Spanien. Sammen med regressionen af erhvervslivet er prisforhøjelsen for fast ejendom i Spanien (villaer, lejligheder, byhuse, lejligheder, jord, erhvervsejendomme) signifikant bremset, selv om priserne i de sidste 10 år er steget meget hurtigt. Men de fleste eksperter bemærker, at situationen snart stabiliseres, og priserne vil igen gå op. Fast ejendom i Spanien: Udbud, efterspørgsel, omkostninger og miljøkvalitet begynder allerede at vokse støt og trygt. Så nu er det den bedste tid at investere i fast ejendom i Spanien.

Køb af lejligheder, villaer og rækkehuse i Spanien samt overalt er forud for en introduktion til forskellige variationer af ejendomsgenstande, der udbydes til salg. Efter konklusionen er den foreløbige salgskontrakt underskrevet, og kunden stiller et depositum. Så snart depositum er betalt, er ejendomsgenstanden trukket tilbage fra salg og forbeholdt denne køber. Depositum overstiger normalt ikke 10% af ejendomsprisen.

Det andet skridt i erhvervelsen af fast ejendom er forbundet med kvitteringen i politiets gren af udlændingens identifikationsnummer eller sparsomt NIE. I mangel af dette dokument (tildeling af NIE) vil indbyggere i andre lande ikke kunne åbne en konto hos en bank i Spanien, og de vil heller ikke gennemgå mange andre juridiske procedurer.

Det tredje skridt vil være underskrivelsen af en officiel akt på køb og salg, som er holdt af en notar. Overførelsesloven hedder Escritura Publica. Så snart kontrakten er underskrevet, overfører kunden fra sin konto til købmandens konto et passende beløb for købet - ejendomsværdien plus skatter - 7% moms, 1% stempelafgift og 7% skat på overdragelse af ejendomsretten til det sekundære marked. En fuld ejer af en ejendom i Spanien bliver køberen umiddelbart efter overførslen af hele pengebeløbet.

Ved fjerde trin - registreringen af fast ejendom i registret tilhører Spanien. Det er en ganske lang proces: i gennemsnit tager det 2-4 måneder. Efter registrering af en fast ejendom har en udenlandsk køber fordelene ved at opnå et visum eller allerede en opholdstilladelse, hvis værdien af hans ejendom er 160 000 euro eller mere af dette beløb.

Som du ved, har Spanien en veludviklet infrastruktur, klimaet bidrager til udviklingen af den udvejske kommercielle forretning. Disse faktorer gør i stigende grad ejendomme i Spanien attraktive og interessante for forbrugeren og investerer fra Rusland.

Men selv nu er ejendomsmarkedet i Spanien udviklet så meget, at den potentielle køber ved køb eller leje af fast ejendom i Spanien, alle parter så meget som muligt, vil vokse fra de bureaukratiske problemer og forsinkelser i forbindelse med Spaniens lovgivning. Det er ikke kun sælgeren, men også den spanske regering, der er interesseret i dette, siden for nylig har der været en øget interesse for de statslige myndigheder i denne form for investering. Denne procedure virker i alle regioner i Spanien, herunder i feriesteder som Puerto Banus, Marbella, Malaga, Andalusien og hele Costa del Sol-kysten. Alle indbyggere i Spanien, der beskæftiger sig med sådanne aktiviteter som udlejning, salg af fast ejendom, vil maksimalt hjælpe deres kunder med de juridiske aspekter af transaktionen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.