SundhedPræparater

Hvad medicin bør tages i tilfælde af forgiftning

Madforgiftning forekommer hos mennesker, når de bruger produkter, der er inficeret med virus eller bakterier, parasitter eller svampe, toksiner, eller små dyr. Udvikling af sygdommen er ikke i alle tilfælde indtagelse af et måltid. Der er mennesker, der er resistente over for forgiftning.

Symptomer på indtagelse af infektion er ved at have opkastning og kvalme, kramper og mavesmerter og diarré. Der er tidspunkter, hvor disse tegn forgifter dig selv en dag eller to og ikke kræver særlig behandling. Hvis symptomerne ikke forsvinder ubehagelige fænomen, også er mistænkt dehydrering, manifesteret ved tørhed i munden, svimmelhed og nedsat vandladning volumen bør se en læge.

Hjælp med madforgiftning, der skal gøres med det samme, der tager sigte på at fjerne giftige produkter fra kroppen. Det er bedst at gøre en maveskylning (drikke rigeligt med vand og fremkalde opkastning). Løsning for forgiftning, absorberende, skal tages efter proceduren aktivt kul. En enkelt dosis til et voksent menneske er fra syv til ti tabletter. Det anbefales også indtag "Smecta" stoffer og "Enterosgel". Som absorptionsmidler kan bruge hvidt carbon og aske samt kaliumpermanganat, opløst i vand.

Madforgiftning opstår en fare for dehydrering. I denne forbindelse er det nødvendigt at genoprette vand-salt balance. Løsning for forgiftning, som skal bruges til at nå dette mål, er det "Regidron". I sin sammensætning er natrium- og kaliumsalte. Virkningen af dette stof er til formål at genoprette den krænket under dehydrering af vand-salt metabolisme og normalisering af gastrisk surhedsgrad. Release-form medikament "Regidron" er et pulver. Dette blev opløst i vand og indtages oralt naturligvis der varer ikke mere end tre eller fire dage.

Løsning for forgiftning, der bør tages for at lindre spasmer i tarmene og maven - "No-spa" stoffet Dette medikament er i stand til at eliminere smertefulde og paroxysmal smerter i underlivet. Drug "Nej-spa" er den bedst kendte spasmolytika, modtagelse er på forgiftning anbefales tre gange om dagen. En enkelt dosis - to tabletochki.

Middel mod forgiftning, modtagelse af, som er nødvendig for at genoprette den forstyrrede fordøjelsessystemet funktioner - "Mezim forte" stof Sammensætningen af medikamentet er enzymer, der fremmer normal fordøjelse af kulhydrater og fedt og proteiner i tarmen.

End at blive behandlet for forgiftning, for at genoprette mikrofloraen i tarmen? For at gøre dette, tage stoffer, relateret til probiotika. Medicin i denne gruppe -. "Linex", "Lactobacterin", "Bifidumbacterin", "Atsipol" osv Deres modtagelse vil fuldt ud at genoprette funktionen af fordøjelseskanalen. Disse stoffer anbefales at bruge kurset.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.