SundhedMedicin

Urinanalyse af Nechiporenko: hvordan til at indsamle biologisk materiale til forskning?

Graviditet - de særlige livsstadier hos hver kvinde. Og på dette tidspunkt hver kvinde er mest sårbare, fordi det er ikke kun ansvarlig for deres egen sundhed og liv, men også for det ufødte barn. Derfor gravide kvinder ofte nødt til at tage yderligere tests, hvoraf den ene - en urinprøve for Nechiporenko.

Hvorfor det?

Hvis distriktet gynækolog har specifikke spørgsmål efter resultaterne af den generelle analyse af urin gravid dame Mere forskning kan tildeles. Desuden bør særlig opmærksomhed være tilfælde, hvor en kvinde har vandladningsproblemer. Men i en sådan situation kan tildeles urin Nechiporenko. Hvordan til at indsamle ordentligt biomateriale - det er hvad der er nødvendigt for at fortælle. Efter alt, kan dette afhænge af resultaterne af undersøgelsen.

uddannelse

Hvis en kvinde har brug for at passere urin for Nechiporenko, forberedelse af kroppen til dette - en vigtig etape. Så først og fremmest er vi nødt til at være opmærksomme på de damer mad til flere dage før indsamling af biomateriale. Det anbefales ikke at forbruge krydret og salt mad, fede retter (dette kan påvirke mængden af protein i urinen), samt at spise "farvestoffer" frugter og grøntsager, såsom rødbeder eller gulerødder.

På farven på urinen, og derfor kan påvirke resultaterne af at tage visse medikamenter. Hvis en kvinde accepterer dem, er det nødvendigt at være sikker på at fortælle din læge. Også ikke anbefales at analysere levering af meget indlæse din krop med motion og tage alkoholholdige drikkevarer (som dog, og så er kontraindiceret under graviditet).

På dagen for analysen

Hvad skal du overveje, om du ønsker at passere en urin-test Nechiporenko? Hvordan til at indsamle biologisk materiale - dette er et vigtigt punkt. For det første det kræver en meget grundig hygiejne af de eksterne kønsorganer fra hunnen, kan det afhænge af de opnåede resultater. Bedre at vaske med varmt kogt vand, er det muligt med børns sæbe.

Det er også meget vigtigt at tage en ren beholder til opsamling af biologisk materiale. Den ideelle løsning: Køb en speciel krukke på apoteket, er den klar til brug. Hvis det er bare en bank, er det først nødvendigt at foretage en grundig vask (kan være sodavand, der er bare ingen forskellige kemikalier) og steriliseret (omkring fem minutter i mikrobølgeovnen eller ovn). Først nu, kan du navigere til den mest opsamling af urin.

Hvad er vigtigt?

Hvad du ellers har brug for at vide, hvis du har brug for at lade vandet til Nechiporenko? Hvordan til at indsamle biomateriale ret? Før opsamling af en kvinde med en vatrondel bedre tæt skedeåbningen til en krukke uheld fanget partikler, som ikke bør være til stede i urin. Kan afhænge af resultatet af forskning. Saml nødvendigt at gennemsnit morgen urin, to sekunder før, at for at hjælpe toilettet. Den nødvendige mængde af biomaterialet til undersøgelsen - ca. 150 ml.

opbevaring

Så damen nødt til at passere urin for Nechiporenko. Hvordan til at indsamle urin - vi allerede forstået. Nu er vi nødt til at sige om nogle af de nuancer. For eksempel for at indsamle de biologiske materiale er bedre for en time eller to før sætte det i laboratoriet. Hold indsamlede urin for mere end fem timer kan ikke anbefales fra denne analyse kan blive forvrænget resultater. Desuden kan urinen ikke placeres i køleskabet eller stå i solen.

resultater

Se resultaterne af en urintest Nechiporenko bør kun læge. Den vil drage konklusioner om, hvor meget i biomaterialet indeholder hvide blodlegemer, røde blodlegemer og cylindre, samt til stede, hvis der er protein, bakterier og epitelceller.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.