SundhedAlternativ medicin

Cranberry blad: den skade og gavn, brugsanvisninger, ejendomme, kontraindikationer

Sikkert mange af vores læsere er velkendte tranebær. Røde modne bær er meget effektivt lægemiddel i kampen mod mange sygdomme. Måske ikke alle ved, at ikke mindre værdifuld er tranebær blad. Harm og fordele ved denne del af anlægget til dato er blevet godt undersøgt, hvilket tyder på: det er virkelig effektive retsmidler, der er anerkendt af læger og traditionelle healere. Men hvis i den traditionelle medicin er det først og fremmest bruges til at behandle urinvejene, så healere behandle den helbredende egenskaber af bladene er meget bredere og råvarer, der anvendes i behandlingen af forskellige lidelser.

Cranberry blad: Egenskaber

Anvendelsen af denne del af anlægget bestemmes af dens unikke kemiske sammensætning. Bladene indeholder:

  • hydroquinon;
  • giperozid og arbutin;
  • ursulovuyu, quininsyre, ellagic og gallussyre;
  • tannin (tannin);
  • flygtige og flavonoider;
  • likoptin (antioxidant).

Tanniner, samt organisk syre indeholdt i blade af tranebær, har bakteriedræbende, antiseptisk og anti-inflammatorisk virkning, øge effektiviteten af antibiotika. Desuden tranebær blad (vurderinger patienter bekræftede dette) udlæser den overskydende væske fra kroppen, og derved reducere hævelse.

Anvendelse i medicin

De officielle medicin lingonberry blade bruges til at lave choleretic, desinfektionsmiddel og vanddrivende medicin. Videnskabeligt bevist, at den flygtige stand til at undertrykke aktiviteten af skadelige bakterier - Staphylococcus aureus. Succesfuld egenskaber blade bruges i behandlingen af visse sygdomme i hjerte og blodkar.

Cranberry blad: brugsanvisning

I dag, i blåbær blade præparater findes i to former:

  • en strimlet ark eller (papkasser en vægt på 35 til 100 g);
  • blad, formales i en filterpose (1,5 g).

vidnesbyrd

Som er anbefalet for sygdomme i urinvejene og nyrer - infektiøse, inflammatoriske processer, urologiske patologier.

Kontraindikationer

Ukontrollabelt anbefales ikke at tage tranebær blad (brugsanvisning knyttet til hver pakke). Infusioner, decoctions, ekstrakter fra bladene er forbudt at anvende børn under 12 år.

Spørgsmålet om anvendelse af blåbær blad i behandlingen af gravide og ammende kvinder betragtes i hvert enkelt tilfælde.

Sådanne lægemidler er kontraindicerede under akut mavesår, nyresten sygdom, nyresygdomme. Med omhu middel ordineret til hypotoni (nedsat tryk) til hypertensiv behandling bør ikke overstige 14 dage.

Når du køber fra et apotek ark tranebær opmærksomme på datoen for opsamling af råvarer. Det er vigtigt at vide, at de gavnlige egenskaber af planten, opbevares i tre år. Selvom værktøjet kan købes uden recept, er der behov samråd med en specialist - vil dette bidrage til at undgå komplikationer af selvmedicinering.

Brugen af folkemedicin

Traditionelle healere har længe brugt meget tranebær blad. Harm og fordele af denne plante (f.eks blade) Guide dem i behandlingen af forskellige sygdomme. For eksempel i deres opfattelse tranebær blade er uundværlige i behandlingen af diabetes (komplekse), leversygdomme, problemer med mave-tarmkanalen (gastritis, flatulens, forstoppelse og gastroenteritis).

Anti-inflammatoriske egenskaber af bladene er ansvarlige for de gavnlige virkninger af lægemidlet med osteochondrose, gigt, arthritis, gigt og spondylose. Beriger smag og drikke frekvenseffektiviteten baseret på tyttebær blanding med andre komponenter, for eksempel med røde ribs eller kviste og blade.

Sommetider tranebær blad healere inkluderer gebyrer slankende sammensætning. Der er en misforståelse, at det har fedtforbrænding egenskaber. Men i virkeligheden, velkommen urtete bidrager til at bekæmpe hævelse, forårsaget af en ensidig kost eller nyreproblemer, men ikke til overskydende fedt.

Som antiseptisk tyttebær blad held anvendes til behandling af en række sygdomme i mundhulen - stomatitis, tandkødsbetændelse. I nogle tilfælde, folkemusik medicin, er det bruges til at gurgle i angina. Det er imidlertid kun effektiv i kombination med konventionel behandling med antibiotika.

Bouillon tranebær ark viser gode resultater i behandlingen af fedtet seborrhea (hår skylles), og som et kosmetisk - mod acne.

Bouillon: fremstillingsmetoder

Decoctions og infusioner tranebær blad virkelig effektiv. Dette er bemærket af mange patienter, men det er vigtigt at overholde doseringen, at vide, hvornår og hvordan at drikke. Tranebær blad (bouillon) kan fremstilles på flere måder (afhængigt vidnesbyrd).

Den første metode er til behandling af sygdomme der er associeret med metaboliske forstyrrelser. Disse indbefatter ledsygdomme, hjerteproblemer og blodkar, mavetarmkanalen patologi.

For at forberede et afkog blåbær blad, skal du bruge to skeer (bestik) blade, som skal fyldes med 500 ml vand. Blandingen bringes i kog ved lav varme og kog i yderligere femten minutter. Så sammensætningen skal indgyde 30 minutter, hvorefter den skal filtrere. Tag 100 ml tre gange om dagen i to uger.

I sygdomme i uorgenitalsystemet bouillon fremstilles forskelligt. 3 spiseskefulde (kantiner) skal fyldes med tørre blade med 750 ml kogende vand, kogt ti minutter ved lav varme. Insister time filtreres. Tag 100 ml postprandial. Og den første modtagelse bør være omkring 15-16 timer, den sidste - for tre timer før sengetid. Behandlingsvarighed - 2-4 uger (afhængigt af patientens tilstand).

te

Sådan brygge tranebær blad i behandling og forebyggelse af forkølelse, fordøjelsesproblemer, stress, kronisk træthed? Teblade slukker tørsten, forsigtigt sænker blodtrykket, styrker den mentale og fysiske tilstand.

Kog bedre drink i en termokande. Hæld i det to spiseskefulde tabel blade, tranebær, hæld dem en liter kogende vand og henstår i femten minutter. Drikke te skal være varm, hvis det ønskes, kan du tilføje sukker eller honning efter smag. Glem ikke, at dette er et terapeutisk stof - du kan drikke mere end 14 dage. Efter at du har brug for at tage en pause i mindst ti dage.

Denne drink er også udøver en tonic og antipyretisk effekt. I dette tilfælde er det brygget som almindelig te, og tilføje til det citron og honning.

lægeudtalelsen

Mange tror, at hvis disse lægemidler ordineres som et diuretikum, selv gravide kvinder, det er helt sikkert tranebær blad. Harm og fordele af denne plante er nogle gange dårligt kendte patienter. Overdreven indtagelse af lægemidler med en vanddrivende effekt uden medicinske tilstande kan forårsage dehydrering. Primært selv bringe lyubitel'nitsy tabe overskydende vægt ved hjælp vegetabilske afgifter og halve-hungrende kostvaner.

Kosten selv kan ikke altid opfylde kroppens behov for vitaminer og mineraler. Dette skaber forudsætninger for elektrolytforstyrrelser. Endvidere systematisk fjernelse af fluid via diuretika høj grad forværre patientens tilstand. Alt dette fremkalder en række komplikationer, op til svær dehydrering og metaboliske forstyrrelser, der kan være forårsaget af en mangel på kroppen har brug for mineraler og vitaminer. Af alt dette kan vi konkludere, at brugen af vanddrivende urter ikke anbefales til vægttab.

Glem ikke, at de frugter og blade tranebær er en stærkt allergen. I tilfælde af forekomst af allergiske reaktioner, der finder medicin bør ophøre. Før behandlingen begynder, bør konsultere en læge.

anmeldelser

De fleste patienter tager stoffet på grundlag af et ark tranebær til behandling af urogenitale system, bemærkede en betydelig forbedring i sundhed. Det samme kan siges om de mennesker, der lider af fælles og rygsøjle sygdomme. Mange siger, at vi meget nøje bør forholde sig til præparater, der indeholder tranebær blad. Harm og fordele ved denne behandling er direkte afhængige af streng overholdelse af instruktioner og medicinske recepter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.