TravelingRetninger

Knossos - det er en af de ældste byer på planeten. Seværdigheder Knossos (foto)

Historien om jorden er ekstremt lang. Men ikke så mange gamle fæstninger forblev til i dag. En af de monumenter, der delvist overlevede - Knossos. Det er en by , der imponerer legender svinger omkring ham.

usædvanlige fundament

En af de ældste bosættelser i verden er placeret på øen Kreta, i den sydlige del af den moderne administrative centrum af Heraklion. Nærhed til havet (4 km) efterfølgende tillod ham at være ejer af to havne.

De første bosættelser 7000 BC er blevet oprettet. e. Meget praktisk placering af øen til velstand. Han stod på søruter fra Egypten, Asien og Europa. Blandt de snesevis af store bosættelser lederskab funktion blev udført af byen Knossos, som blev centrum for den minoiske civilisation.

I år 2000 f.Kr.. e. på øen storslåede paladser blev bygget, der tjente som bolig for de lokale konger. Stykket blev ødelagt af et jordskælv. På det sted, hvor ruinerne af de gamle bygninger blev hurtigt rejst en ny. Det er en arkitektonisk bygning i dag betragtes som kendetegnende for byen, og opfordrede de besøgende til øen.

fejl arkæologer

Knossos Palads havde et særligt formål. Det har fokuseret politiske, økonomiske og sociale liv. Dette fremgår af mange fund.

Den første undersøgelse begyndte i 1878. De tilbragte den græske Minos Kalokerino. Dens rullende bakker i de pågældende lande. Manden startede, og endda fundet nogle vægtige emner for at bekræfte den teori, at det underjordiske palads ligger. Men udgravningerne måtte stoppe på grund af forbuddet mod den daværende tyrkiske regering.

Han fortsatte arbejde Arthur Evans i 1900. Englænderen købte den jord, hvor, han troede, var salen. Formålet med at stå så meget som muligt for at lære om perioden fra 1400 f.Kr.. e. Derfor har alle efterfølgende lag, som ville blive fortalt om den videre historie i denne del blevet ødelagt. Men det var ikke den eneste fejl arkæologen der opdagede Knossos. Det er en by, som ikke kun tabt et par århundreder, og ikke holde det oprindelige udseende. Evans under udgravninger fundet restaureret palads, i overensstemmelse med deres synspunkter.

En blanding af myter

Englænderen Sir Arthur - ikke den første, som prøvede at finde den legendariske slot. Mange århundreder før ham, forskere ledet udgravninger på stedet, hvor de kunne ligger ruinerne af komplekset. Tiltrukket arkæologerne ikke kun den historiske aspekt og værdien af bygninger, men også historien om, han er indhyllet.

Knossos Palace - en hel række myter forbundet med hinanden. Begivenheder begynder med det faktum, at han boede i Athen, Daedalus - den guddommelige oprindelse af mand, der havde ingen lige i teknik. Men når han blev styret af stolthed, besluttede han at slippe af med sin elev-modstander. For hvad forsøgte manden at myrde sin skammeligt smidt ud af byen. Det tog geni kong Minos. Som en bestyrelse Daedalus arbejdede hårdt. En af de første ordrer - træ ko for konen af kongen. Pasiphae - navnet på den kvinde, så hemmeligt tilfredsstille sin lidenskab for hellige tyr. Efterfølgende blev hun gravid og fødte Minotaurus - en mand med et dyrehoved. Det er af denne farlige stof Daedalus bygget en labyrint.

feat helten

City of Knossos ligger blot 350 km fra Athen. Disse to elementer kombineres en historie. Ifølge legender, en af Kongesønnerne Minus athenerne dræbt. Til denne lineal straffede dem. Frygtelige hyldede grækerne: hvert ottende år, de sendte til øen af de 14 smukkeste unge. Det var ikke før, så længe der ikke var en helt Theseus.

Drengen var søn af guden Poseidon og arving til den athenske konge Aigeus. Da den unge mand fandt ud af om den ulejlighed hans folk, så han aftalt at hjælpe. Sammen med medfanger gik til en forfærdelig monster.

Kompleksiteten af det kunststykke var ikke kun, at det var nødvendigt for at modstå den mægtige mand-tyr. Problemet bliver selv labyrint. Alle, der kom der, vendte ikke tilbage. Han reddede datter af Minos, der gav Theseus tråden. Mennesket bundet til begyndelsen af hoveddøren, og senere, da den besejrede monster, let fundet en vej ud.

Det geniale arkitektur

Faktisk palads Knossos - til en masse af værelser, der er meget let gå tabt. En kæmpe multi-etagers bygning med mere end tusind forskellige værelser bedøvelse. Et sådant system, som forskerne mener, der, fordi hvert år til kamrene noget afsluttende arbejde. Tilslutning værelser, trapper og vanskelige korridorer. På æstetik spekulerede arkitekter.

Udover fantastiske plan, slottet havde højteknologiske specifikationer. For eksempel var komplekset forsyning og kloakering vand. Med nogle af rør i en bygning vandforsyning, den anden blev fyldt med bad tredje terminal opvaskevand. Konstruktionen var ikke kun toiletter og toiletter og.

Samlet areal - 24 000 kvadratmeter. I dette område passer Teater, pakhuse, workshops, værelser til gudstjeneste og, selvfølgelig, de luksuslejligheder af den kongelige familie.

Museum sidste

Se på det område af Vesten er muligt gennem gården. Herfra turen starter. Der kan du gå til den vigtigste trappe, der forbinder de fire etager. Stien løber langs omkredsen af cirklen. Første stop - en domstol, der er divideret med tre veje. Han tjente en gang som bøn. Dette fremgår af altrene.

En af de ældste bygninger - kulures. Denne store gruber, der kan opfylde rollen som et lager for korn og sted for resterne efter ofringen. Populære med besøgende tronsal, hvor står en sten trone af linealen. Mange af væggene i gangene og værelserne blev dekoreret med kalkmalerier, billeder og ædelmetaller.

Meget kompleks og indviklet palads i Knossos. Labyrint - det er den sande formål med strukturen.

Fiction myter elskere

I dag er kompleks - en af de mest besøgte steder i Grækenland. Indgang til ruinerne åbne for offentligheden for en nominel gebyr. Det fungerer et frilandsmuseum på daglig basis.

Card seværdigheder - røde søjler. De adskiller sig fra den anden - en mærkelig konstruktion, fordi de ikke har en klar geometri og smalle eller udvide, giver effekten af irrationalitet. Deres rekonstruktion, såvel som mange andre, gjorde Arthur Evans.

På trods af, at der fra den tusindårige mirakel var kun ruiner, slottet er stadig imponerende.

Mange skeptikere hævder, at i virkeligheden folk i byen Knossos ikke genkende den symmetri og harmoni. I tilknytning hertil er et mærkeligt bygning layout system.

Interessant, den anvendte tosidede Hatchet "Labrys" til ceremonier på øen Kreta. Det er det ord, de gamle grækere senere forbundet med indviklede korridorer og hemmelige rum, som kaldes "labyrint". Han har også ejet og legenden om den mytiske kong Minos, Minotaurus og ogre helten Theseus.

Wonder af verden

Den første palads blev ødelagt af et jordskælv omkring 1700 f.Kr.. e. Ensemblet, som gæsterne se øen i dag, blev lagt i de kommende århundreder. Men bygningen var ikke bestemt til at overleve. For det første delvist brød tsunami, vulkan forårsaget på den tilstødende ø.

I 1450 f.Kr.. e. byen kom et andet problem. Stor brand ikke alene ødelagde bygningen, men også markerede begyndelsen på enden af den minoiske civilisation. Det skal bemærkes, at under udgravningen af afdøde ikke blev fundet. Der er en teori om, at efter udbruddet af indbyggerne forlod øen og bosatte sig i andre regioner.

Mange forskere har kaldt det Kreta Atlantis er forbløffende, rig og succesfuld bystat, som gik under vandet.

Gone årtier efter opdagelsen af en gammel fæstning, men stadig skjuler mange hemmeligheder øen. Knossos - en by, der engang var centrum for Kreta - og overraskende menneskeheden i dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.