Hjem og familieHelligdage

Når fejrer Dag føreren

Føreren - en ansvarlig og nødvendig erhverv i dag. Der er også den dag for føreren, der er en lang tradition fejres den sidste søndag i oktober. Lad os lære om ferie mere.

Historien om

I de 80 år af det tyvende århundrede, begyndte den automotive industri eksperter for at fejre deres faglige dag. Han satte den tilsvarende dekret. Efter sammenbruddet af Sovjetunionen i nogle lande (Ukraine, Hviderusland) Dag af driveren opholdt sig i den anden - den blev flyttet til en anden dato eller endda sikkert glemt.

I Rusland, frem til 2000 en højtidelig dato blev lagt sammen med om eftermiddagen arbejderne vej sektor. I det XXI århundrede, den dag, hvor føreren blev en selvstændig ferie. Det gjorde ikke gøre ham mindre populær.

Som nævnt

I forskellige lande, datoen for de byer, regioner, fejres på forskellige måder. Farverige parader er organiseret, professionelle konkurrencer, fester, manøvrering begivenheder, bil show.

Nogle af bilindustrien på dagen for at komme med din oprindelige førerens sjov. For eksempel at hæve bucket vand spande og forpligte dem til at vende omkring aksen af maskinen, lukke spand med en tændstikæske. Ofte i byer med parader officielle køretøjer. De involverer maskine politi og ambulance, nødsituationer besætninger og MES, busser og taxaer.

Mange bilister er inviteret til en high-speed manøvrering, hvor de fuldt ud kan vise deres talent kørsel. Jeg træner en masse, men det vigtigste - en slange, en vending dimensionelle korridor, ind i kassen. I så fald på dagen for føreren at deltage ikke kun personbiler, men også lastbiler, busser og endda traktorer på hjul.

For ikke-standard brugerdefinerede inkluderer leje gokart center, hvor alle kan føle sig som et medlem af "Formel 1". Indtagelse af alkohol ved disse begivenheder er forbudt. Blandt præmierne højdepunkter objekter automotive emner: nøgleringe, kuglepenne, notesblokke, kalendere med tematiske symboler.

Usædvanlige fejringen af tradition, der udkom på dagen for føreren i 2013 (27 af oktober) - en gouache prettification unge kunstnere biler. Maskiner er ikke forkælet, men sjovt som børnene kommer til at tegne og voksne, der overvåger processen.

gaveideer

Gør ferien en mindeværdig én på flere måder:

  • gavekort til ekstrem kørsel lektion;
  • mestre de usædvanlige typer udstyr, ATV, Segway, ballon, buggies, tanke, sport fly, Kampvogne;
  • tilbyde en tur til det vanskelige terræn på ATV'er med en erfaren instruktør;
  • giver radioen, bil støvsuger, sæt af redskaber, GPS-navigator, varmekappe og andre nødvendige ting;
  • vaske og polere bilen, gør renseri.

Driver Day - en massiv fest. Han betragtes sine medarbejdere og færdselspolitiet og førere af gods- og persontransport, vej-tjenester og specialister, og kun bilister. Hvis du ikke ved, hvilken dag i driveren, så husk at højtidelig dato falder på den oktober sidste søndag. Glem ikke at lykønske deres kære på den pågældende dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.