FormationVidenskab

Alle ciliater: type, klasse, struktur og funktioner

En af de mest typiske repræsentanter for velkendte er den ciliære cilierede-tøffel. Det dvæler sædvanligvis i vand stående retning samt i ferskvand damme type, hvor forskellig bortset aggressivitet. Blandt dens levested er tvungent indeholde nedbrydes organisk stof. Hensigtsmæssigt at overveje i detaljer alle aspekter af livet i denne repræsentative fauna.

repræsentanter for cilierede

протистов, включенных в группу Alveolata. Cilierede (ciliater) - typen protister inkluderet i Alveolata gruppe. Det er vigtigt at bemærke, at der blandt dem er repræsentanter for en række forskellige former: sikret og mobile, koloniale og ensomme. deres krop struktur er meget forskelligartet. характеризуется размерами тела, которые варьируются от 10 мкм до 4, 5 мм (это касается одиночных форм). Karakteriserede ciliater typen krop størrelser, der spænder fra 10 mikrometer til 4, 5 mm (dette gælder for enkelte former). Som nævnt ovenfor, de lever hovedsageligt i ferskvand reservoirer af naturen, men findes også i havet som en del af benthos og plankton (i hvert fald - i jorden eller i mosser). Det er vigtigt at bemærke, at en stor del af behandlingen af flora er symbionter eller parasitter af andre skabninger: fisk, ledorme, bløddyr, og så videre. ) можно рассматривать в роли моделей организмов в отношении биологии на молекулярном уровне. Desuden er mange ciliater (eksempel på dette er den type ciliaten-sko) kan betragtes som modeller af organismer i forbindelse med biologi på det molekylære niveau.

systematisk aspekt

, навазние которого происходит от слова «настойка» (в переводе с латинского языка). Det skal bemærkes, at de ciliater - skriv navaznie som kommer fra ordet "tinktur" (oversat fra latin). Dette kan forklares ved, at de første repræsentanter for den enkleste at blive fundet i urte tinkturer sammensætning. Over tid er udviklingen af denne type hurtigt begynder at tage fart. . Således i dag i biologi kendt om 6-7 tusindvis af arter, der omfatter den type ciliater. Afhængige af data 1980 kan det hævdes, at den betragtede type, der omfatter i sin struktur to klasser: ciliater (superorder har tre) sugning og ciliater. I forbindelse med disse oplysninger, kan vi konkludere, at mangfoldigheden af levende organismer er meget bredt, der er reel interesse.

Ciliater typen: Repræsentanter

Fremtrædende repræsentanter for denne type er ciliaten-balantidiums og ciliat-sko. Særlige kendetegn for disse dyr blev hinde overtrukket cilier, som anvendes til transport, beskyttelse af ciliater af særligt udpegede organer trichocysts (ectoplasma anbragt i skallen), og tilstedeværelsen i cellen af to kerner (vegetative og generative). Desuden oral rille på kroppen ciliater orale former en tragt, der har evnen til at bevæge sig ind i cellen munden fører ind i halsen. At der er fordøjelsesproblemer vakuoler, der tjener direkte for fordøjelsen. Men ufordøjede komponenter fjernes fra kroppen gennem poroshitsu. весьма многогранна, однако основные моменты рассмотрены выше. Egenskaber som ciliater er meget komplekst, men de vigtigste punkter diskuteret ovenfor. Kun skal det suppleres med to kontraktile vakuoler ciliater er placeret på modsatte sider af kroppen. Det er gennem deres funktion udskilles overskydende vand eller metaboliske produkter.

Cilierede-tøffel

For at kvalitativt undersøge strukturen og livsform så interessante organismer, encellede struktur, passende at henvise til den tilsvarende eksempel. Dette kræver cilierede-sko, som er udbredt i friske naturlige vandområder. De kan nemt fortyndes i normale kar (for eksempel i akvariet), Den Mexicanske eng hø enkleste ferskvand, fordi i tinkturer af denne art udvikler sig, som regel, et stort udvalg af arter af protozoer, herunder cilierede-sko. Så gennem et mikroskop, kan du i praksis, for at studere alle oplysningerne i artiklen.

Karakteristik af cilierede-sko

Som bemærket ovenfor, ciliater - typen, der omfatter en flerhed af elementer, den mest interessante af hvilken er ciliat-sko. Denne encellede dyr, hvis længde er en halv millimeter, udstyret med spindel-form. Det skal bemærkes, at kroppen visuelt minder om en sko, hvorfra henholdsvis og sådan en spændende navn. Ciliater tøffel forbliver konstant i en tilstand af bevægelse, og hun svømmer stump ende først. Interessant bevægelsen hastighed når ofte 2,5 mm per sekund, hvilket er meget godt for en repræsentant for denne type. På overfladen, cilierede-skolegeme kan observeres cilier tjene motordrevne organeller. Som alle ciliater, set kroppen har i sin struktur to kerner: et stort ansvar for næringsstoffer, vejrtrækning, bevægelse og metabolisme, og lidt er involveret i seksuelle aspekt.

Organisme cilierede-shoes

Device organisme cilierede-sko er meget kompliceret. Den ydre coating er repræsentativ for en tynd elastisk shell. Det er i stand til gennem hele livet at opretholde den korrekte form af organismen krop. Sande assistenter i denne reference er helt udviklede fibriller fundet i cytoplasmaet af laget, som klæber til konvolutten. Legemsoverflade cilierede-sko udstyret med et stort antal (ca. 15000) cilier oscillerende uanset ydre omstændigheder. Ved bunden af hver basale legeme er placeret. Cilier udføre bevægelse ca. 30 gange per sekund, end skubbe kroppen fremad. Det er vigtigt at bemærke, at bølgerne af disse instrumenter er meget konsistens, der tillader ciliater i processen bevægelighed langsomt og smukt at rotere omkring den langsgående akse i legemet.

Ciliater - typen definition hæver renter

For absolut forståelse af alle funktionerne i cilierede-sko passende at overveje de grundlæggende processer i sit liv. сводится к употреблению бактерий и водорослей. Således er den type mad reduceret til ciliater spiser bakterier og alger. Liget af en organisme udstyret med depression, benævnt cellulære passerer mund og hals, bund, hvor fødevarer går direkte ind i vakuolen. Der fordøjes det for ca. en time, hvilket gør i forbindelse med overgangen fra sur til alkalisk. Vakuoler bevæger sig i kroppen ved ciliater cytoplasma strøm, og ufordøjede rester er placeret uden for bagsiden af kroppen gennem poroshitsu.

Vejrtrækning cilierede-shoes bæres af cytoplasmaet af oxygen gennem kroppen covers. A sekretoriske processer forekommer i to kontraktile vakuoler. Som for irritabilitet organismer, de ciliater, sko tendens til at samle i de bakterielle komplekser som reaktion på bakterien udskiller stoffer. En flyder væk fra sådan stimulus de kan lide salt.

reproduktion

Cilierede-sko kan formere en af to måder. Der var udbredt ukønnet formering, hvorved kernen er opdelt i to dele. Som et resultat af denne operation er infusoria i hver af 2 kerner (store og små). Seksuel reproduktion er passende, når der er nogle mangler i kosten, eller ændring i temperaturen af en dyrekrop. Det skal bemærkes, at efter at infusoria kan blive til en cyste. Men den type seksuel reproduktion stigning i antallet af dyr er udelukket. Således er to ciliater forbundet med hinanden over en vis periode, hvilket resulterer i opløsning af skallen og danner en forbindelsesbro mellem dyr. Det er vigtigt, at en stor kerne af hver eneste af dem forsvinder, og en lille aflevering dividere proces to gange. Således, et datterselskab kerne 4 og derefter tre af dem er ødelagt i hver ciliater, og den fjerde delt igen. Den seksuelle proces kaldet konjugering. En varighed kan nå 12 timer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.