ComputereUdstyr

Sådan skal installere skærmen for præcise farver ved hjælp af softwaren?

Næsten alle brugere af edb-systemer i processen ønsker at se på skærmen en klar mætning af billeder. Farve - en af komponenterne, som er en meget høj grad påvirker billedet og ikke trætter øjnene. Men ikke alle ved, hvordan man korrekt justere skærmen til præcis farve, og tjek dine indstillinger. Selvfølgelig, i hvert enkelt tilfælde, det hele afhænger af personlige præferencer, men stadig give dig nogle generelle råd kan være. Overvej nogle basale værktøjer.

farve indstilling er forbundet parametre og faktorer

Så før en bruger konfronteret med problemet med , hvordan man skal installere skærmen for præcis farve, og tjek dine indstillinger. Hvad gør man først? Først skal du klart forstå, at konfigurationen kun kan disse parametre meget forbedring ikke give.

Faktum er, at i dette tilfælde spiller rollen som en række relaterede faktorer. For eksempel, før du kalibrerer farver, skal du beslutte, om det sted, hvor bor selve skærmen, som på dette tidspunkt belysning varierer, om det er i løbet af dagen, falder på skærmen, om den direkte sol eller elektrisk lys osv Afhængigt af dette, og indstillingerne kan være helt anderledes.

Desuden er det værd at overveje, at en stor indflydelse på fastsættelsen af farven gengive lysstyrke, kontrast, farvedybde , og mange andre faktorer. Ud over alt dette, helt forskellige løsninger kan være spørgsmålet om, hvordan man skal installere skærmen for præcise farver på en bærbar computer eller udføre lignende handlinger på en stationær enhed eller et tv-panel, som computeren kan tilsluttes. Om dette senere.

Afhængigt af hvilken type af matrix og grafik

En anden hage til at beslutte, hvordan man skal installere skærmen for præcis farve, er mangfoldigheden af moderne typer af matricer. Indstillingsparametre identiske til matrix CRT monitorer, TN eller IPS - ikke den samme med hensyn til billedet.

For eksempel kan IPS-matrix let sat op uden brug af software teknikker, da de er lavet af sådan teknologi, at når man ser på skærmen i en vinkel billede stort set uændret. Men resten af skærmene kan udstede patches eller ændre farve.

På samme måde kan de forskellige skærme blive justeret afhængigt af typen af grafikkort er installeret. Normalt, producenter leverer til dem en særlig konfigurationsværktøj allerede forudinstalleret, så farvekalibreringen er bedre til at producere med deres hjælp. Desuden er disse værktøjer giver dig mulighed for at ændre parametrene i forhold til normal drift, eller til passage af computerspil. Som regel adgang til farve og andre indstillinger lavet af menuen, påberåbes ved at klikke på ikonet i systembakken adapter. Og jeg må sige, at de kan gøre en uovervåget opsætning.

Visuel bestemmelse af billedkvaliteten

Endelig før du rent faktisk begynder at behandle spørgsmålet om, hvordan man kan justere skærmen til den korrekte farve (eller bruge softwaren til at begrænse system værktøjer), er du nødt til at vurdere, om det er hensigtsmæssigt.

Den vigtigste svøbe alle skærmbilleder - ændre farven eller kontrast, når den ses fra siden. Til at begynde at bevæge sig væk fra skærmen i et par meter til siden og se, hvordan billedet ændres. I forbifarten, det er værd at være opmærksom på tilstedeværelsen af vandrette striber, skiftevis i lodret retning. Hvis de ses meget tydeligt skal gøre indstilling skærmens opdateringshastighed (det kan gøres i egenskaberne for adapteren på "Monitor" -fanen). Frekvensen er højere, jo bedre. Som regel oprindeligt blev brugt som standard er den optimale indstilling, men en enkeltstående computerskærm eller bærbar skærm og kan understøtte højere indstillinger. Derfor er det nødvendigt at teste hver eneste af dem ved at vælge den rette frekvens fra rullemenuen.

Sådan skal installere skærmen for præcis farve: stationære enheder

Nu direkte på opsætningen. Som regel er de fleste af nutidens computerskærme (ingen bærbare skærme) allerede udstyret med fremstillingen af sine egne midler til indstilling af nødvendige parametre.

For at løse problemet med, hvordan man justere skærmen til korrekt farve, i det simpleste tilfælde bør en speciel menu trykke på knappen på frontpanelet eller på siden, for at indtaste sin respektive menu. Når du vælger den ønskede sektion med to knapper, kan du justere alle parametre. Men, som det fremgår, sådanne faciliteter er primitive, og overvåger sig selv er naturligvis begrænset i omfang til finjusterende alle de nødvendige parametre.

Sådan justere skærmen farvegengivelse af Windows?

På trods af at få adgang til farveindstillingerne til Windows-baserede systemer kan være gennem personalisering eller skærmen (begge sektioner kan tilgås fra højre-klik menu på den tomme plads "Desktop"), er det bedre at bruge en speciel kalibrering værktøj. Den nemmeste måde at udløse den via søgefeltet "Start" menuen, som registrerer ordet "kalibrering". Også adgang til værktøjet, for eksempel i Windows 10 kan tilgås via skærmindstillingerne, hvor yderligere indstillinger er valgt. Foreløbig er det nødvendigt at etablere den optimale (anbefales) skærmopløsning eller bruge højere indstillinger, hvis det understøttes.

Dernæst skal du følge anbefalingerne fra "Masters", samtidig ændre visse indstillinger. Særlig opmærksomhed skal rettes mod indstillingen af antallet af visbare farver og dybde. Med den mængde kan ikke eksperimentere, men farvedybden for grafiske objekter vises stort set alle moderne apparater skal være indstillet til 32 bit.

Test og tuning med RealColor

Det menes, at en af de mest optimale løsninger på problemet med at justere skærmen til den korrekte farve er brugen af særlige tapet kaldet RealColor, noget vagt ligner et gitter konfiguration, som bruges til at blive brugt på et TV.

Du skal blot downloade wallpapers med en opløsning, der svarer til det sæt på en computerskærm eller bærbar skærm, og derefter åbne en fuld skærmstørrelse. Hvad der følger er et kig på skærmen ved normal afstand. Men det er bedre at bruge en speciel billede, på den optimale indstilling farve bløde grå gradient skal være synlig. Hvis du ser striber eller blandet med andre nuancer, er skærmen ikke er kalibreret. Et lignende resultat skal overholdes, og for billeder med farvede bogstaver og cirkler på en grå baggrund.

I de fleste tilfælde blev resultatet af dine forventninger ikke er opfyldt, så du er nødt til at bruge specialværktøj. Man kunne selvfølgelig rådgive særlig ansøgning Atrise Lutcurve, men programmet er et gebyr ($ 25), og de fleste brugere vil simpelthen ikke råd til.

Picture Calibration programmet Adobe Gamma

Så hvis vi løser spørgsmålet om, hvordan man skal installere skærmen for præcise farver ved hjælp af software som en test værktøj, kan du tage Adobe Gamma, men er dybest set dette program er designet til at kalibrere farven, når du arbejder i Photoshop (billedet på skærmen ikke var anderledes hvad der vil blive udskrevet).

Når du kører programmet er bedre at vælge en særlig "Wizard" (trin for trin), og skabe en beskrivelse af den nye profil. Endvidere, som i tilfældet med kalibreringen på Windows, skal du følge instruktionerne og anbefalinger ved at ændre indstillingerne manuelt.

Sæt til HDTV emission typen (CCIR 709) eller sin egen, dog med en udestående kontrol kun én farveskema og definere den såkaldte farvetemperatur på det hvide punkt (for sæt 6500K dagslys indstilling). Næste vil blive vist tre lyse kvadrater, hvoraf bliver nødt til at vælge den mest neutrale grå. På den sidste etape vil kun sætte punkt skærm som hardware og gemme profilen. Hvis det er nødvendigt, foretage ændringer eller rette profil lancering af den nye test kan udføres fra systembakken.

Anvendelse af online-tjenester

I princippet at vurdere rigtigheden af de etablerede farveindstillinger muligt ved hjælp af specielle web-tjenester som monteon.ru, men egenkapital indstillingerne, de ikke har, men i testresultaterne gives de oplysninger de problemer og anbefalede løsninger.

fund

Som konklusion kan det konstateres blot, at finjustering farve - det er ret vanskeligt, især da disse parametre afhænger af det store antal eksterne faktorer og betingelser. Derfor, i forskellige situationer og indstillinger kan bruges er meget forskellige fra hinanden.

Men mange spørger, siger de, hvad de skal bruge? I det enkleste tilfælde, kan vi begrænse Windows. Men i form af software-konfiguration er bedst sker gennem hjælpeprogrammet følger med grafikkortet (hvis sådanne programmer er). De er i de fleste tilfælde fjerne brugeren manuelt ændre indstillingerne, og kan optimere alle parametre er baseret på den valgte driftsform.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.