ComputereUdstyr

MFP HP Deskjet INK Advantage 4515 - perfekt balance mellem pris og kvalitet

HP Deskjet INK Advantage 4515. Именно это универсальное устройство, которое сочетает в одном корпусе копир, принтер и сканер, будет детально рассмотрено в данной статье. MFP mellemtone med fremragende tekniske specifikationer og acceptabel pris - denne HP Deskjet INK Advantage 4515. Det er en universel enhed, der kombinerer i et hus en kopimaskine, printer og scanner, vil blive behandlet i detaljer i denne artikel.

niche

технических спецификаций четко и однозначно относят МФУ HP Deskjet INK Advantage 4515. В первую очередь это коммуникационный перечень, который в этом случае значительно больше, чем у бюджетных МФУ бюджетного уровня. De fleste af de tekniske specifikationer klart og utvetydigt henvist MFP HP Deskjet INK Advantage 4515. Dette er primært en meddelelse liste, som i dette tilfælde er meget mere end det budgetniveau budget MFP. Desuden kan denne tilføjelse udskriftskvalitet og hastighed.

Den eneste betydelige ulempe ved denne model - manglen på komplette originale DFC systemet. Men det kan være en multiplikator og en printer ekstern at bemande et sådant system og tænd HP 4515 til en rigtig trykning fabrik, hvis det er nødvendigt, kopiering og scanning.

Liste over grænseflader

En stor fordel ved HP Deskjet INK Advantage 4515 konkurrencen er en liste over grænseflader. USB, картридер и Wi-Fi. I dette tilfælde, den består af tre elementer: USB, kortlæser og Wi-Fi. Den første er kablet, og det er mest praktisk at anvende i tilfælde, hvor printeren er placeret i en afstand på 2 meter fra pc'en systemenheden. Den anden mest nyttige, når der udskrives fra en mobiltelefon hukommelseskort eller et digitalkamera, hvis de ikke har interfacekabel til tilslutning til en computer. Så tilstedeværelsen af Wi-Fi trådløs grænseflade giver helten i denne anmeldelse bliver til en reel printserver. Således udskrives på ethvert netværksenhed i en sådan situation kun kun kræver to betingelser: netværksdækning og udløb 220. Det multifunktionelle indretning til organisering af strømforsyningen. På samme måde kommunikationen rækkevidde er ikke hver MFP premium prale, og en helt i det materiale, de gennemføres.

papir

Den første printer Deskjet HP til INK Advantage 4515 er rettet mod at udskrive på A4-ark. Det er den største størrelse på siden, i dette tilfælde svarer til 210 mm i bredden og 297 mm i længden. etter и В5. Også om nødvendigt kan udføres på denne udgang og multifunktionsmaskinen på plader med mindre dimensioner: A5, L after og B5. Listen over understøttede formater, og der er stadig billeder, hvis størrelse er begrænset til 18h21. 2, и это типичное значение для большинства обычных белых листов. Minimumsbeplantningstaetheden stanitsy - 60g / m2, og det er typisk for de fleste almindelige hvide ark.

2 , поэтому использование ее на таком печатающем устройстве может вывести из стоя последнее. Men bære outputdokumentet i den såkaldte avispapir på en sådan MFP uacceptabelt: det tæthed på omkring 30 g / m2, dens anvendelse på sådan en udskrivning apparat kan udledes af den sidste kamp. 2 . Den maksimale densitet af papir sider i dette tilfælde svarer til 300 g / m2. Som regel sådan en tæt materiale udskriftskvalitet billeder og billeder.

specifikationer hastighed

Tilstrækkeligt højt output hastighed af de trykte dokumenter og kopiering kopier prale HP Deskjet INK Advantage 4515. Den monokrome og i tilfælde af tilbagetrækning af et dokument i kladdetilstand er en multi-funktion enhed kan udstede til 17 sider i et minut.

Hvis du bruger denne MFP som duplikering, vil antallet af kopier i en sådan situation stige til 21 sider. Lignende hastighed karakteristika i denne MFP, når der udskrives eller kopieres i farver. Når du udskriver et farve dokument, vil antallet være lig med 17 stykker, og når du kopierer - 21. Stærkt nedsat ydelse i tilfælde af output billeder. Ved modtagelsen af en af de trykte størrelser af 10X18 maksimal kvalitet skal brugt 64 sekunder.

tilladelse

Identiske værdier for godkendelse 4800h1200 installeret i udskrivning og det multiplikator enhed. Som et resultat, udskriftskvalitet position helten i denne anmeldelse er ikke langt bag fotoprinter. Desuden en sådan tilladelse har både trykte dokumenter og kopier multipliceret. Mere beskedne opløsning ved scanning. Dens værdi svarer til 1200 dpi. dpi или в лучшем случае 600 dpi, получается, что неплохие цифровые копии документов и изображений способен выдать герой данного обзора. På den ene side, denne beskedne værdi, men i betragtning af, at det oprindelige niveau sensoren duplikere enheder er 300 dpi eller 600 dpi bedste fald, viser det sig, at gode digitale kopier af dokumenter og billeder er i stand til at udstede helten i denne anmeldelse.

Anmeldelser og pris

Til dato, mere end 7000 rubler, kan du købe HP Deskjet INK Advantage 4515. Anmeldelser til gengæld pege på fuld overensstemmelse med prisen og de tekniske specifikationer for MFP. Primært i dette tilfælde er det nødvendigt at afsætte en liste over grænseflader, som omfatter blot tre mulige måder at gennemføre udskrivning. Også, højhastigheds-specifikationer er ganske god i denne printer, duplikator og scanner.

Hvis du bruger denne MFP uden DFC systemet, vil omkostningerne pr udskrift være høj nok. Zoom er dens eneste mulige ved at installere eksterne DFC systemet. Selvfølgelig er dette tilgang kræver yderligere investeringer, men det vil reducere yderligere udgifter til blæk og toner patroner. Det er på dette vigtige element i MFP'en og angives i de fleste tilfælde, i en bedømmelse af dets ejere.

resultater

Det er så afbalanceret, overkommelige og fremragende ud fra de tekniske specifikationer har vendt HP Deskjet INK Advantage 4515. Den niche er en af de bedste enheder af denne klasse. Men nogle af sine specifikationer i nogle tilfælde ikke engang give flagskibet multifunktion og fotoprintere. Som et resultat, HP MFP Deskjet INK Advantage 4515, kommentarer til dette punkt, også kan blive forvandlet til en ægte fabrik scanning, print og kopi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.