ComputereUdstyr

Hvordan kan man øge computerens hastighed: reservedele

Enhver, selv den mest fjernt fra computerteknologi mennesker ved, at en af de vigtigste funktioner i computeren er hastigheden af udførelsen af opgaverne. Det bør kun betragtes omfattende, som er den resulterende sum af udførelsen af de enkelte computerkomponenter. Det er derfor, at brugeren er interesseret i , hvordan man kan øge hastigheden på din computer, generelt søger at forstå, hvordan man hæve hastigheden på en bestemt komponent, ikke hele systemet. Denne funktion skal overvejes. På grund af den blok-enhed for at øge computerens ydeevne er helt i stand til hver ejer af en computer. For at gøre dette, skal bare vide, hvilken komponent fungerer hurtigt nok. Før vi fortælle dig, hvordan du fremskynde din computer, lad os se på de komponenter, der påvirker den endelige ydelse.

Hjertet i enhver computer - CPU. Den bestemmer, hvor hurtigt matematiske beregninger vil blive gennemført, og dermed alle programmerne. Angiv, hvad er den bedste processor, er det ikke muligt, da det er en ganske kompliceret elektronisk komponent, som har en række funktioner. Du kan holde sig til den generelle regel: jo større er antallet af kerner (multi-core-modeller) og clock-hastighed, jo bedre. Øjeblikket, en nedre grænse for accept er en dual-core model med mindst 2 GHz. Dette er en af de mest effektive måder til, hvordan man forbedrer computerens ydeevne. Siden udskiftning af processoren er forbundet til de finansielle omkostninger, er det muligt at spare betydeligt, idet muligheden for acceleration. Mange bundkort muligt at øge ud over den nominelle oscillatorfrekvens, hvorved CPU driftsfrekvens forøges. Denne proces kaldes "acceleration" eller "overclocking". Resultat i klare instruktioner om, hvordan man kan øge computerens hastighed ved overclocking er ikke mulig, da, afhængigt af producenten af bundkortet, processor type og BIOS-versionen, disse indstillinger kan "roame" fra den ene gren til en anden. Den generelle procedure er som følger: når computeren er tændt, skal du gå ind i BIOS (hyppige trykke på DEL-tasten), finde indstilling CPU drift og øge CPU Clock (først lidt, så mere, indtil stabilitet fastholdes i arbejdet). For nylig er en sådan mulighed stigende blokeret af producenterne.

Ud over den processor, en enorm indflydelse på ydeevnen har en hukommelse. I moderne systemer, der er en uskreven regel: De hukommelsesmoduler skal være et lige tal, fordi det kun i dette tilfælde, aktiverede kanal tilstand af drift, og kapacitetsudvidelser. Maksimal performance gevinster, der er fastsat i tilfælde af, at identiske moduler (en masse, en volumen). I mange problemer med en computer med to moduler af samme single-modul arbejder hurtigere, selv om mængden af hukommelse i den anden forbi. Endvidere hastigheden påvirke hukommelse frekvens, jo højere den er, jo bedre. Nogle gange BIOS at tvinge udstillet undervurderet frekvensen, så vælg de relevante indstillinger for at øge hastigheden.

Enhver, der har en vis tid på at studere hvordan man kan øge computerens hastighed, ved, hvor vigtigt hastigheden af delsystemet disken. Vi kan anbefale to måder at løse: RAID-array til at indsamle eller bruge solid state arter (SSD) drev.

Spillerne kan øge komforten i gameplayet, hvis du erstatter en forældet grafikkort. Konsulenter i butikkerne er som regel loyale over for kunderne, så det er tilstrækkeligt til at spørge "grafikkort til gaming." SLI entusiaster kan være interesseret i et system (to videoadapters forbindelse) eller multichip opløsninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.