TravelingHoteller

Hotel Blue Sky 4. Kemer. kalkun

Den stranden Blue Sky 4 komfortabelt placeret i et turistområde i Kiris, 6 km fra den populære tyrkiske ferieby Kemer.

beskrivelse

De fire-etagers hotel, bygget i 1997, 400 m fra havet og stenstrand. Bygningen ligger op til et lille grønt område med blomstrende buske, palmer og pool-området. I nærheden er der en natklub, en masse butikker og barer. For at komme til Blue Sky Airport, vil det tage omkring en og en halv time.

værelser

I fonden af hotellet 104 moderne værelser, som blev renoveret i 2009. Du kan bestille en standard værelse, familie lejlighed eller et værelse til handicappede.

Samtlige værelser har balkon, tv, russiske TV-kanaler og aircondition. Tillægget vil give pengeskab på værelset og minibar. På balkonen, hvor der er en tørretumbler og et bord med stole, kan du få morgenmad og nyde udsigten over bjergene.

Rengøring af værelserne gøre dagligt. Linned og håndklæder skal udskiftes hver tredje dag.

strand

Hotellet har en del af offentligheden stenstrand, hvor du kan nyde gratis liggestole og parasoller.

mad

Blue Sky 4 betjener kunder i henhold til ordningen «Alle Inclsuive» 8:00 til 22:00. Besøgende er velkomne i restauranten og på den udendørs terrasse. Der er 4 måltider samt snacks og drikkevarer hele dagen. Præsenteret international og national mad, kager, frugt og slik. På stranden og poolbarer er åbne for campister er altid i stand til at slukke deres tørst til kolde drikke.

Information til turister

Blue Sky 4 - et typisk strandhotel på Middelhavskysten i Tyrkiet. Takket være en veletableret service og god infrastruktur, er gæster forsynet med komfortabel indkvartering og bekymringsfri ferie.

Hotellet har en butik og en vaskeservice, biludlejning og medicinsk kontor. Bath kompleks indbyder til det tyrkiske bad og saunaen. Det fungerer fitnesscenter og massagerum i fitnesscentret. Et hyggeligt område til at rumme tre udendørs swimmingpools, en børnepool opvarmet pool og to store, den ene med lysbilleder.

Hotellet har tennisbaner og en volleyballbane, en fodboldbane og poolborde. Ved siden af hotellet er der en frisørsalon og en internetcafé. På ethvert tidspunkt kan du tage på en guidet tur.

anmeldelser

En af de bekvem indkvartering i Kirishi - dette hotel Blue Sky 4. Anmeldelser altid bidrage til at gøre den endelige beslutning om at vælge et hotel.

Bestilling af dette hotel, du har brug for at vide, at det er i et roligt tyrkisk landsby, hvor hovedet hviler - er havet og strandaktiviteter.

Turister vil byde og venlig holdning af personale under hele opholdet. Gæsterne er indkvarteret i beskedne enkle værelser, som gør dagligt og tilstrækkelig grundig rengøring.

På bordet i restauranten der er nogen fødevarer, herunder kød varme retter, fisk, slik, bagværk, urter, masser af bær og frugter, alle former for lokale og importerede drikkevarer.

Ingen klager og adresse animatorer. Eftermiddag holdt sportsaktiviteter og konkurrencer hver dag. Om aftenen, organisere diskoteker, farverige shows og folkedans lektioner.

Blue Sky - venligt budget hotel, der er designet til fordringsløs turister.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.