ComputereNetværk

Hvordan at sætte humørikoner i "Instagrame" på "Android" eller computer

Mange brugere spørger sig hvordan man kan sætte humørikoner i "Instagrame" på "Android" eller computer. Først nu, få mennesker ved, hvordan man oversætte denne idé til livet. Efter alt, er der mange forskellige tilgange til at løse dette problem. Og i dag er vi nødt til at handle med dig i denne vanskelige sag at tænke på. De vigtigste ting - ikke i panik, og vær ikke bange for at eksperimentere, hvis situationen kræver det. Lad os så hurtigt som muligt at begynde studiet af vores nuværende tema.

deres egne hænder

Du tror hvordan man kan sætte humørikoner i "Instagrame" på "Android"? Eller måske på din PC? Ikke noget, hvad gadget, du ønsker at gennemføre ideen, som den første metode anses for at være universel. Hvad handler det om? Lad os beskæftige sig med dette.

Selvfølgelig, hvis du har brug for at sætte et smilende ansigt, kan du skrive det i teksten selv beskeden. For at gøre dette, skal du bruge alfabetet og forskellige tegn. For eksempel smiler udtrykt som - "=)", og sorg - "= (" stærk gråd - "T_T", blink - ';) "overraskelse -" = 0 "og så videre. Sådanne primitive humørikoner bruges i lang tid. Og mange sådan tilgang til løsningen af problemet ikke er opfyldt. Efter alt, brugere ønsker at sætte originale og smukke smil for "Instagrama". "Android" lets do it. De vigtigste ting - at vide hvordan. Og nu vi er med dig vil forstå dette.

Den app "Instagram"

Du kan prøve at bruge et specialiseret program til mobiltelefoner "Instagram". Denne applikation simplificerer brugeroplevelsen med det sociale netværk. Og skriver beskeder så godt. Men hvordan man kan sætte humørikoner i "Instagrame" på "Android"?

Til at begynde, skal du logge ind i sociale netværk fra din enhed ved at besøge den officielle app valgt. Så begynde at skrive det indlæg. Endvidere når du skriver, skal du klikke på "Indstillinger", og så er der den "humørikoner". Du er nødt til at åbne et lille panel med flere muligheder "følelsesmæssige udtryk". Det er fortsat kun at klikke på billedet og se på resultatet. Du vil få et "smil" på det sted, hvor du ønsker.

Derudover kan du prøve at samle primitive versioner af humørikoner på tastaturet. De kan omdannes til nogle smukke billede, følelser, hvis du har skrevet i "kode" vil falde sammen med det faktum, at der er et program i systemet. At alle problemer er løst. Nu ved du, hvordan man kan sætte smil for "Instagrama". "Android", som du ser, gør det muligt at udføre denne virksomhed flere muligheder. Kun er der en anden meget interessant og original tilgang til foran os opgaven. Hvad er det? Lad os få bekendtskab med ham.

yderligere paneler

Hvordan at sætte humørikoner i "Instagrame" på "Android"? Hvis du ikke kan lide den standard officielle app til denne sociale netværk, kan du hente og installere yderligere paneler i øjeblikket smiler. I dag er en masse af dem.

Som regel indholdet er let at finde på nettet. Du er nødt til at hente på biblioteket, "smiler", og derefter installere det på din smartphone. Dernæst skal du skrive beskeden i den officielle ansøgning, og ligesom sidste gang, skal du vælge "humørikoner". Du har en lille pop up en liste over installerede "smil". Der, klik på højre "pakke" af billeder, og derefter indsætte den ønskede følelser. At alle problemer er løst.

computere

Tænker hvordan du sender humørikoner til "Instagrame" fra din computer? Her er der så mange muligheder. Den første - er et tegn tegning følelser. Tilsvarende som i tilfældet med smartphones. Kun det er ikke så ofte brugt.

Derudover kan du nemt finde på internettet, "dynget" følelser af tegnene og indsætte det i teksten til posten. Dette er den mere egnet løsning. Især for dem, der er vigtige minimalisme i alt.

Men det mest populære kursus - denne download humørikoner pakke for "Instagrama". Du installerer et program på computeren (browser) og om nødvendigt opkald denne service i det sociale netværk. Dernæst vælger du smiley og indsætte det i posten. At alle problemer er løst. Intet vanskelig eller ekstraordinært. Nu ved du, hvordan man kan sætte humørikoner i "Instagrame" på "Android" eller computer. Det er ikke så svært, som det måske ser ud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.