ModeTøj

Tøj med "Aliekspress": anmeldelser, forventning og virkelighed

Med fremkomsten af internettet og virtuel handel søgen efter den perfekte garderobe er meget enklere. Jeg har brug for en træningsdragt? Ikke et problem. Bare et par klik med musen, og han fløj eller rejser til dig. I dette tilfælde kan du endda bestille en levering, der vil spare dig fra at gå på posthuset, stå i kø og spare tid. Det giver brugerne amerikanske, europæiske, og selv den hjemlige kinesisk tøj med "Aliekspress". Svar om det giver dig mulighed for at vælge den rigtige størrelse, for at bestemme farveskema, og endda forstå, hvordan en ærlig og god tro er en bestemt sælger. Men hvis forventninger og virkelighed er de samme? Og hvordan man betjener køberen, for ikke at blive fanget uden faktisk at forsøge på ting?

Forkert forening eller kampen mod stereotyper

At høre om det tøj, sko, tilbehør og andre ting fra Kina mange har meget uinteressante Association. Oftest glimtede for mine øjne, og selv lav kvalitet engangsartikler med udragende gevind, knapper syet dårligt, ulækkert skræddersyning. Og alt dette på de billige tøj "Aliekspress" lavet af ru eller uegnede til maskinvask i væv ofte har en specifik bidende lugt af gummi. Men det er ikke sandt.

Forskellen med kvaliteten af varer "Aliekspress" fra den traditionelle kinesiske

At kvalitet, som er repræsenteret på den officielle hjemmeside "Aliekspress" er væsentligt forskellig fra Kina, som mange er vant til. Mange mennesker husker børnenes kjoler med ærter, som efter vask disse samme ærter forsvinder, sko med papir såler og mere.

Selvfølgelig, i "Alekspress", og i dag er der uærlige sælgere, hvor undvære dem?! Men for det meste er det de producenter og distributører, der overvåger niveauet af service og kvalitet. Desuden er der endda fundet meget høj kvalitet mærkevaretøj. Til "Aliekspress" mange og eksklusivt, for eksempel nogle tilbehør og fodtøj designere og kunstnere malet i hånden. Men første ting først.

Et par ord om virksomheden

"Aliekspress" (kvinders tøj sælges til rimelige priser) - et brand ejet af Alibaba Group en stor kinesisk selskab. Denne organisation, med hovedsæde i Hangzhou, hovedsagelig beskæftiger sig med virtuelle handel. Virksomheden blev grundlagt i 1999. Samtidig indspillede hun en af sin første hjemmeside, som er form for multi-level Internet-platform for salg af varer og tjenesteydelser. Senere var der andre, såsom "Aliekspress», Taobapo, Kina Yohoo!, ITao.

Det kinesiske selskab i dag

I øjeblikket er virksomheden Alibaba Group og dens legeplads "Aliekspress" kvinders tøj, som sælges engros-og detail, er meget populære, ikke kun i sit hjemland Kina, men også langt ud over. For eksempel, tøj, sko og andre kinesisk fremstillede produkter købt russiske borgere, Ukraine, Hviderusland, Georgien, de tidligere SNG-lande, samt Polen, Østrig og endda Amerika. Fra en lille og middelmådige selskaber, er organisationen vokset til en stor og indflydelsesrig selskab med sit eget betalingssystem Alipay. Det accepterer betalingskort, med hjælp af elektroniske punge, og selv bankoverførsler.

Kort information ark på "Aliekspress" hjemmeside

Til "Aliekspress" platform selv betjene forskellige sælgere, ejere af online butikker, enkeltpersoner, producenter. Hver "Aliekspress" tøjforretning - det er en separat side med en liste over de mest relevante forslag. Sælgere kan nemt gå til kontakten, og besvare spørgsmål fra købere.

For nylig tjente aliexpress.com russisk hjemmeside med praktisk navigation, fordelt efter produktkategori, kundeanmeldelser og forklaringer på at arbejde med en platform for nye brugere. Portalen har en helpdesk til at løse forskellige konflikter mellem købere og sælgere. Tag en snak, døgnet rundt bistand til kunder, virtuelle assistent og reelle ledere med hvem du trygt kan kommunikere på engelsk, og selv i russisk. Kort sagt, hvis du er interesseret i tøj med "Aliekspress" (feedback på dette websted, du vil finde i denne artikel), du kan altid stole på kompetent tips management stedet, herunder trin for trin video tutorials.

Hvilke produkter kan købes på en kinesisk hjemmeside?

Portalen kan findes ikke kun de bedste tøjbutikker. Til "Aliekspress" der er andre produkter:

 • Børns produkter (legetøj, hobby, tilbehør fodtøj).
 • Produkter til mænd (sko, hobby, tilbehør).
 • Mobile telefoner, headsets og tilbehør.
 • Edb-udstyr og relaterede produkter.
 • Produkter til biler og chauffører.
 • Tilbehør, smykker, ure.
 • For haven, baggård og hjem.
 • Electric.
 • Kosmetiske produkter (sundhed og skønhed).
 • Sporting varer og produkter til underholdning.
 • Materialer til kreativitet.
 • Værktøj og udstyr.
 • Varer til nyfødte og meget mere.

Hvis du er tiltrukket af en kvinders tøj med "Aliekspress", vil anmeldelser af som gør det muligt at forstå, om en ting er værd at sine penge eller ej, bare vælge den fra den generelle katalog og sortere det passende model fra garderoben.

Hvordan man laver en ordre på "Ali"?

Hvad er algoritmen for bestilling til "Aliekspress"? Børnetøj kinesiske produktion er ofte sælges til nedsatte priser, så ung mor gerne købe ting til deres babyer på denne portal. Men hvordan man gør det? Overveje sekvens af handlinger:

 • Først register, angive dine kontaktoplysninger og adresse.
 • Senere kan du vælge den relevante indstilling for dig.
 • Angiv derefter den farve, størrelse, og det ønskede antal andre nuancer.
 • Du vælger dit land og den ønskede leveringsmetode.
 • Tilføj det valgte produkt til vognen.
 • Vælg den metode til pengeløse betaling.
 • For at foretage en betaling.

Endvidere er omkring en dag din betaling bekræftet. Og efter det, vil sælgeren sende din vare til den adresse. Det skal bemærkes, at hver af de elementer, du køber, uanset om det er kinesisk "Aliekspress" tøj, fodtøj eller andre køb, falder automatisk under beskyttelse af forbrugernes rettigheder. Det betyder, at den sene levering af varerne, manglende overholdelse af udseendet af produktet og dets beskrivelse, du kan altid kræve tilbagebetaling af de afholdte udgifter.

Tøj med "Aliekspress": forventninger og virkelighed

Sommetider brugerne får er ikke, hvad de bestilte. I dette tilfælde, i virkeligheden, tilbød ikke kun billedet kan afvige fra de bortvist ting i pakken, men også størrelsen. Derfor lidenskab på billedet, vred forargelse, sagen og andre problemer. Meget sjældent, som vi tidligere har nævnt, at produktet er ikke som angivet. Ellers er det ren bedrag. Her påvisning af hændelsen sælger true meget alvorlige straffe på op til forbuddet handel på banen, "Ali". I overensstemmelse hermed til de bedste tøjbutikker «Aliekspress" ikke ville gerne gøre. De værdifulde omdømme.

Oftest, sådan synd-dag handlende og nogle individer, hvis motto er: "sælge, de penge tjent - i buskene, og der ligeglad." For eksempel kan en kendt sag, når det kom t-shirt med et helt andet tryk. Det var bestemt en svane, ligesom på billedet butikken. Men dette er ikke et billede, der forventede at modtage køber.

Hvad er grund til at frygte ved bestilling?

Ved bestilling af tøj på en virtuel domstol bør tage hensyn til det faktum, at du stadig får en "katten i sækken." I modsætning til den virkelige tøjforretning i den virtuelle du nødt til at stole på fotos forelagt, og de sælger. Derfor føler materialet, og endnu mere for at prøve på en bestemt model, du ikke kan. Derfor er der tilbagevendende problemer med visuel perception og virkeligheden af varerne på «Aliekspress". Børnetøj, mand eller kvinde - i dette tilfælde er det ligegyldigt.

For eksempel er mange mennesker husker den berygtede tilfælde af kvinden beordrede stram sort kjole med gennemsigtige indsatser og bag. Ifølge hende, det sad på modellen perfekt. Hun havde også betale for krop hugging snit og overdreven kørsel rundt i området af transparente skær.

Med utrolig indignation kvinde lægge dine billeder i håb om at finde forståelse blandt andet i sin udtalelse, ofrenes Aliekspress". Det er bare helt ærligt, når vi ser på, vi kan sige med sikkerhed, at det er helt i overensstemmelse stil erklæring på fotoet. En anden ting, at en kvinde har at sige det mildt, upassende tal for dette outfit. Og før der udtrykker vrede reaktioner, burde hun til at tænke grundigt, hvordan du vælger tøj til "Aliekspress". Som du kan se, i denne situation, ikke klæde eller sælger skylden, og modvilje mod en sober kig på deres egne tal mangler. Desuden vide dette, de bør ikke sættes på offentlig visning.

Problemer med farvelægning

Sommetider tøj med "Aliekspress" (anmeldelser om det hjælper til at forstå, hvordan en bestemt sælger er ærlig med køberen) ikke svarer til de angivne farver. Årsagen kan ligge i de fattige, eller tværtimod, professionel belysning (på fotografen), ved hjælp af billedredigeringsprogrammer eller elementær uagtsomhed af køberen.

Ofte sælgerne selv i produktbeskrivelsen kan indikere, at der kan være fejl i farve. Men det betyder ikke, at man i stedet bestilt en hvid kjole, vil du modtage den samme, men grøn. Som de siger, det var udsolgt, så deporteret. Selv om dette også er sjældent, men det sker. Oftest kan farven være lysere eller blegere end på billedet.

Nogle gange synderen uharmoniserede teamwork, for eksempel, når producenten sluttede en bestemt farve af kluden, og han besluttede at bruge andre, men ikke sat i anerkendelsen af sælger. Og det sker. Når velorganiseret hold, vil du altid blive underrettet om en mulig uoverensstemmelse med den farvesammensætning og tilbyde en refusion mulighed, hvis de ting du er absolut ikke tilfreds.

længden af problemet

Der er anmeldelser, som brugerne linker til et misforhold mellem den faktiske længde af artiklen, at der er blevet anmeldt. Men de klager, at de bevidst bedraget. Til dette formål er der en dimensionel mesh tøj "Aliekspress", hvori det hedder klart, om hvad vækst er der et bestemt produkt. Hertil kommer, vær opmærksom på at den kinesiske model kan være meget lavere end russiske kvinder. Derfor de kjole prangende i billedet hængende fra hans knæ, kan det næppe dække dine frække steder og konveksitet.

design misforhold

tilfælde af "Aliekspress" rigtige uoverensstemmelser i design er undertiden fundet. Tøj til drenge og piger kan meget vel komme fra en helt anden reklame foto. For eksempel tilfældet, når børns krop er blevet vist på fotografiet (ved pige) med en fluffy hvid nederdel. I virkeligheden er det det samme, men med noget i retning af en nederdel. Det er snarere de små hvide dikkedarer end skørtet. Selvfølgelig er sådanne fejl stødt af sælger. Men hvis han bevidst gjorde det i en fart eller bare forvirret, vil det nødt til at forstå sitet administration.

Problemer med Outlook

Som regel for foto butiksejere nakrahmalivayut Jern-på-ark og dens produkter. Det er klart, at det er de nødt til at gøre præsentationen. Her er blot en masse af brugere er ikke så pænt tøj, som de så i billedet. Derfor vrede og irritation. Men hvis det nagladit, stivelse, er det sikker på at få næsten den samme som på de originale billeder.

Designer tøj til "Ali"

Branded og designer tøj til "Ali" er også tilgængelig. For eksempel kan du bestille TM ElaCentelha kvinder klæder, Shein, Bodycon, Vitiana og andre selskaber. Blandt de mærker af herretøj fandt følgende: Pioner Camp, E-Baihui, City Class. Og blandt de fælles børnetøj TM Domeiland produkter, WL. Monsoon, Bjørn Leader og andre. Kvaliteten af de dataelementer hævdede. Ja, og de visuelt skiller sig ud fra de andre. Ifølge historierne om mange mennesker er bestilling mærkevarer, resultatet oversteg alle forventninger.

Sådan bestiller ting?

For at undgå eventuelle problemer, er det nødvendigt at kontrollere alle de oplysninger om detaljerne i produktet. Så først skal du indstille de relevante parametre. Antag, at du er interesseret i en kvindes kjole til foråret. Ved at klikke på fanebladet "Kort", kan du indstille følgende parametre:

 • Vælg fra tilgængelige liste af mærker.
 • Størrelse.
 • Farve.
 • Materiale.
 • Sleeve Type.
 • En variation mønster.
 • Shape udskæring.
 • Længde.
 • Stil og form silhuet (knop, trapez).
 • vævstype.

Det samme gælder for mænds og børnetøj. Alle parametre er anført i kolonnen til venstre side af dig. For at aktivere dem, tilstrækkelig til at fastslå fuglene i de rigtige steder.

Desuden øverst i midten på siden, vil du se muligheder, såsom prisen (du kan angive minimum og maksimum), adgangen til gratis levering, osv Når problemet med parametre, du forenkle din søgning og spare tid.

Dimensional tabel: et vigtigt aspekt, når de vælger et produkt

Når du vælger et bestemt produkt, overveje størrelsen af tøj på "Aliekspress". Tabellen i denne situation undgår problemer med korte kjoler, smalle ærmer eller strakt ærmegab. På samme tid i forskellige sælgere og producenter af størrelse kan afvige væsentligt. De fleste af disse tabeller er angivet i produktbeskrivelsen eller under det.

Desuden kan størrelsen af tøj på "Aliekspress" (et bord med et eksempel præsenteret i artiklen) overføre ikke kun kinesisk, men også amerikanske og europæiske måledata. Følgende parametre er angivet i dem:

 • buste størrelse.
 • Talje.
 • Dimensioner lår.
 • Længde.
 • Volumenet af skulderen.

Hvis du ikke er sikker på din størrelse tøj, udføre målinger ved hjælp af en speciel centimeter. Men husk på, at de faktiske målinger er ca 2-3 cm er forskellige fra dem, der er angivet i tabellen.

Udvælgelse af børns tøj på "Aliekspress"

Når du vælger børnetøj også være opmærksom på den dimensionelle grid. Som regel indeholder en beskrivelse af aldersgruppe, som er designet tøj: længde, bryst omkreds, samt en bogstavelig værdi, amerikansk, russisk og europæisk nummerering. Bemærk og individuelle indstillinger for dit barn. Foretag dine målinger og om nødvendigt, før den egentlige rækkefølge af kontakt med sælgeren, specificere dens størrelse. Især kan det gøres på engelsk. Hvis det er nødvendigt, er der altid mulighed for at bruge den automatiske oversætter. Det vigtigste er at forsøge at formidle essensen.

Bedømmelser købere og sælgere

De fleste af butikkerne på "Aliekspress" og enkeltpersoner, der sælger deres produkter, har en rating. Han er tildelt for følgende ydelser:

 • Hastigheden af behandlingen af anmodningen kunde.
 • Satsen for at sende ordren.
 • Selskabelighed (hvor nemt det er at kontakte sælgeren kommer i afregning kontroversielle emner, såsom fastlæggelsen af størrelsen af tøjet).
 • Hurtig levering.
 • Kvaliteten af produkter, der sælges.
 • Relevante billeder og rigtige varer.
 • Mængden af solgte varer.
 • Antallet af godkendte og afviklet tvister.
 • Antallet af positive og negative anmeldelser, etc.

Tilsvarende bedømt og for købere. Især kan de opfordrer andre leverandører som en pålidelig, ikke noget problem og nem gåafstand til kontaktoplysninger folk.

Hvad skal man kigge efter, når du bestiller?

Før du placerer på "Aliekspress" note til sælgerens rating. Læs omhyggeligt:

 • Hvor længe har hans butik;
 • hvor hurtigt den behandler ordren;
 • som beskrivelsen svarer til virkeligheden;
 • hvis han havde noget salg i løbet af de sidste 3 måneder;
 • sige om ham andre brugere, osv

Kort sagt, omhyggeligt studere detaljerne i produktet og sælgeren. Og først derefter drage konklusioner og beslutter at købe ham tøj eller ej.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.