ComputereComputerspil

Detaljer om, hvordan man kommer dertil fra Exodar Stormwind

Stormwind World of Warcraft, spillet er en storby, som straks udfører to hovedfunktioner. Han er de vigtigste bebyggelser, samt bruges som en Capital Alliance. selv med sådan en høj status i byen, ikke mange spillere kender Men hvordan man kommer til Stormwind fra Exodar, da området er kun én vej. Hvis du har et ønske om at gå ind i den centrale del af de østlige kongeriger, så skal du vide, at overgangen til dette område kan du kun gennem Elvinsky skov. Selvfølgelig, hvis du spiller for løbet af Alliancen, så kan du nemt komme til Stormwind direkte til Gryphon. Selvfølgelig, for at bevæge sig i denne fantastiske by, skal du på forhånd åbne døren. Der er også en anden mulighed, som du vil være i stand til hurtigt at løse problemet, hvordan man kommer dertil fra Exodar Stormwind. Og i dette kan du hjælpe trolden. Med bare ti eller femten guldmønter kan du hurtigt teleportere til byen, og så et spørgsmål til dig vil være opbrugt.

beskyttelse

Hvis du spiller for Horde i WOW, hvordan man kommer dertil fra Exodar Stormwind, det sværeste at forstå. Trafik fra Elvinskogo skove er godt beskyttet, og en pause for at få dig vil bare ikke arbejde, så du bør nøje overveje alle muligheder, hvorigennem du kan komme ind i byen, og disse tilgange i dag, og vi giver dig.

tog

Men der er flere muligheder, som du vil være i stand til at finde en løsning på spørgsmålet om, hvordan man kommer dertil fra Exodar Stormwind. Overvej den første af dem. Det betyder, at brugen af den underjordiske sti. Nisser, som er næsten non-stop arbejde under tag, kunne bane jernbanen til Stormwind. Hvis du ønsker at vælge denne mulighed, så er du nødt til at gå til byen mekanik og købe en togbillet. Han ankommer i en af de kvartaler af Stormwind, som kaldes dværg.

havn

Nu er det nødvendigt at overveje den anden mulighed, som du kan også komme til Stormwind - denne søvej. Af den måde, er denne metode sjældent bruges, men du kan prøve at bruge det. Hvis du præsenterer en addon "Cataclysm", så kan du gå til landsbyen med hjælp fra skibet. For at løse problemet, hvordan man kommer dertil fra Exodar Stormwind, skal du installere en særlig licens tillæg. Efter dette, i hovedstaden, kan du se sin egen havn. Pospast i det, vil du være i stand til kun to point. Du kan vælge en dock i Daranse eller gå til molen i Borean Tundra. Således fra disse punkter kan du komme direkte til den ønskede by. Som du kan se for dig selv, er spørgsmålet om, hvordan man kommer dertil fra Exodar Stormwind er gennemførligt for dig i dag, har vi fået flere nuværende metoder til at overvinde denne måde, din er kun valget af mere overkommelige og relevante indstilling. Havnen er bedre at nå til fods.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.