Hjem og familieBørn

Riddles om snefnug med svar

Børnepsykologer ofte som en af de måder at vide verden anbefaler, at forældre engagere sig i en legende måde med børn. Især ved hjælp af gåder. Og at uddannelse er lettere og mere interessant, at de bør dannes tematisk. Således vinteren især vigtige mysterier om snefnug. Tænk på dem selv er et snuptag.

til kindergartners

Børn, der deltager børnehave, er meget fortrolig med mange gåder, som pædagoger ofte bruge dem til beskæftigelse. Derfor hjemme at spille med en baby i "otgadayku" er meget enkel. Riddles om snefnug bør ikke være for svært at detsadovets stand til at finde deres eget svar på spørgsmålet. Her er nogle eksempler:

Om vinteren, alle sætte sig ned, nej de er ikke bange.

Fra himlen om vinteren falder

Kredser over jorden,

Hvid fnug,

Lys ...

De bedre rimede gåder om snefnug, jo lettere er det at hente barnet tilbage. Selv på en intuitiv niveau.

yngre elever

Med dem, der deltager grundskole bør engagere sig mere grundigt, kommer op med gåder sværere. Svarene skal melde sig, men stadig tror børnene har. Her er nogle eksempler for forældre og lærere:

Fly flyve hvid

Vi varsler vinter,

I den kolde fødes,

Varmen gjorde de smelter.

Eller en anden mulighed:

Hun sølv, funkler hun,

Lille-barn

Håndfladen smeltet.

Et godt eksempel ville være, og sådan variation:

I himlen - stjernen,

Og i hånden - vand på én gang.

Invent gåder om snefnug til børn ikke nødvendigvis i vers formular. Du kan bruge almindelige sætninger med tips til at hjælpe dit barn beskæftige sig med det faktum, af hvad der er på spil. Desuden vil ingen skade at tale om, hvad der er de snefnug som de dannes, hvorfor smelter i varmen, eller huden. Viden om verden er særlig godt absorberet i en alder af 6-8 år. Viden legemliggjort i denne tid, ofte forbliver i dit hoved i lang tid. Så du skal ikke vige tilbage fra spørgsmål stillet af børn. Eternal "Hvem ved?" Virkelig ønsker at vide alt. Derfor bør forældre genopfriske deres viden om verden, og det er et snefnug, i særdeleshed.

Klasser for børn 10-12 år

I denne alder, de studerende er som regel allerede godt løse gåder om snefnug, men ofte forveksler dem med sne eller vinterforhold. Derfor er det nødvendigt at samle op særligt vellykkede eksempler, at barnet kan forstå forskellen. Her er et eksempel på puslespillet om sne:

Hvidt som sukker,

Ingen ben han går.

Men den version om vinteren:

Er sne, frost rundt,

Ukroyu hvid bomuld hus

Helt ærligt er jeg hjemme og floder.

Børn vil være glade,

Efter alt, mit navn er ...

Men om sig selv snefnug kan skrive noget helt andet. Hvad skelne den hvide fnug fra resten af vinteren merchandise. For eksempel:

I luften spinding

White Star,

Den vals faldt

Direkte på øjet.

Eller en anden mulighed:

Stjernerne udskåret fald i mørket,

I deres tøj, i deres øjenvipper,

Kredser dem snestorm.

Bør tage i håndfladen -

Pludselig vandet i sin hånd.

børn i skolealderen til at gætte det vil være meget enkel, men interessant.

Hvorfor er gåderne?

Mange forældre er ikke så alvorligt med det. Og med god grund. Riddles hjælpe formular associative tænkning, udvikle skarphed i sindet, Vid. Derfor, for at afskrive dem i klassen med et barn ikke kan. Hertil kommer, at denne form for spillet giver dig mulighed for at fange børn i lang tid, selv om barnet er meget rastløs. Fordelen ved sådanne undersøgelser er, at de ikke binder til webstedet. Gætte gåder kan være på farten. For eksempel, på vej til butikken, en have gæster, skole, hjem i løbet af de huslige pligter. Riddles om snefnug til børn (med svar) vil hjælpe forældre til at komme med deres egne versioner af digte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.