Kunst og underholdningLitteratur

Gobseck billede. Gobseck billede i en roman af Honoré de Balzac

udødelige roman af den franske forfatter Honoré de Balzac "Gobsek" blev skrevet i 1830. Spørgsmålet om produktet er fuldstændigt baseret på en af de menneskelige laster - griskhed, som er i slutningen af livet af hovedpersonen forvandlet til det absurde. Over tid, blev historien medtaget af forfatteren i en multi-binds værk "The Human Komedie."

Kort biografi af forfatteren

Født franske forfatter i Paris 20 Maj 1799. Ifølge biografiske data, hans far var landmand og hans mor var en indfødt af borgerskabet. Aristokratisk præfiks "de" Honore begyndte at bruge årlig udgivelsen af "Gobsek" hans historie, forkortet til at blive fortrolig med, som vil du være i stand til i denne artikel.

Efter at have modtaget en bachelorgrad, Balzac begyndte sin treårige service i notarens kontor. fars forslag om at åbne sin praksis ung trygt afskediget. Hans passion og arbejde, så han kun litteraturen. Det siges, at på det tidspunkt værker af den unge fyr repræsenterer ikke nogen interesse for udgivere.

Overfyldt udseende, Honore flyttet til en tigger parisisk kvarter og sat til at arbejde. Romanen, som han begyndte at skrive mange år senere gjorde det populært blandt kendere af litteratur, men kritikere af den tid, hensynsløst ikke genkende hans kreationer.

Retur til litterær aktivitet

Siden 1829, Balzac gik på at skabe sine udødelige romaner og historier. Om natten skrev han, der understøtter en lang række vitale kræfter kopper sort kaffe, og om aftenen hvile. Overnatning Honore bruge op mere end én fjerpen.

Denne tilstand "hær" er endelig blevet belønnet, og bog markeret påpasselighed. Romanen "shagreen" forfatter bragte titlen på en af de bedste forfattere af tiden. Denne store succes har inspireret en meget ung forfatter, så han skabte en fremragende epos med titlen "The Human Komedie." Den omfattede historien "Gobsek", hvis indhold er meget tæt på de tegn og handlinger Balzac samtidige.

Værdien af Ukraine i forfatterens liv

Balzac først besøgte landet i 1847. Her blev han gift med Evelinoy Ganskoy, så ofte besøgte den ukrainske lander. En masse essays blev skrevet til dem om disse vidunderlige steder, og en af dem er "Letter of Kiev." Balzac beundrede den frugtbare jord, som årligt sår hvede, med absolut ingen gøde jorden.

Som boet efter Ghana, Honore oprigtigt interesseret i livet i bønderne. Han kunne godt lide at se de grupper af mennesker, der var på vej til arbejde, synge på samme tid glade sange. Som et resultat af forfatterens kærlighed til Ukraine blev vist ikke kun i breve til Paris, men i romanen "The Bønder".

innovation Balzac

Honore unge kreative fastis ved indgangen til de to vigtigste genrer: romaner, historie og identitet. Balzac er aldrig fulgt mode i europæisk litteratur og skabte værker i et forsøg på at vise dem en individualiseret form for hver karakter, såsom den velkendte billede af Gobseck.

Forfatteren fokuserer næsten altid været moderne borgerlige samfund, med alle dens mangler. Eksistensen af sociale klasser i gang, sociale institutioner og social status ikke kunne beskrevet mere fuldstændigt i "Undersøgelser om manerer", der skrev Balzac. "Gobsek" også indtastet denne cyklus som en demonstration af menneskelig griskhed og grådighed.

"Humant Komedie"

På trods af de konstante carping kritikere Balzac aldrig stoppede med at arbejde. Gennem tiden, forfatteren beslutter sig for at kombinere deres arbejde i en episk kaldet "The Human Komedie." Ifølge forfatteren, blev bogen skulle indeholde en historie, der ville beskrive dagens samfund, hver eksisterende træk, et ord - skabe et originalt maleri af sin tid.

Denne cyklus består af tre dele, den mest omfattende er de "Skitser af moral." Hun udfoldede det reelle billede af Frankrig, hvor han boede Balzac. "Gobsek" er en af de litterære mesterværker, der indgik i "Etude".

resumé

Alle Balzac figurer er tydeligt tegnet - de er iørefaldende og tvetydige. At en sådan er "Gobsek" hovedperson i bogen. Afkort historien præsenteres nedenfor, men en oversigt over overførslerne kun en lille del af den betydning, som forfatteren ønskede at fortælle læseren.

Historien begynder i kabinen Vicomtesse de Grandlieu, der har været på besøg i Grev Ernest De Resto og Derville. Når den første af dem er væk, den værtinde begyndte at forklare sin datter Camille, så du kan ikke direkte vise en god placering til grafen, fordi ingen parisisk familie ikke ønsker at gifte sig med dem. Ernest var ikke en passende par af hendes datter, som var insolvent.

Derville beslutter sig for at gribe ind i, hvad der sker for at forklare den sande natur. Han begyndte historien langvejs fra, at nævne, at han havde mødt med Gobsek mens du stadig en studerende og kaldte det kølige gyldne billede.

Som en pengeudlåner fortalte en historie om længsel efter gæld med en grevinde. Af frygt for eksponering, gav hun ham de diamanter, penge, som et lovforslag var hendes elsker. Gobsek var ret i, at denne dandy ødelægge hele hendes familie.

Senere Derville vendte blond smuk Grev Maksim De Tri spørger om fortrolighed med moneylender. Gobsek, til gengæld, i første omgang nægtede at tælle lånet som låntager på det tidspunkt var helt i gæld. Men til långiver kommer til kvinden med resten af familien juveler og uden tvivl accepterer at alle forhold. Alt dette gjorde grevinde af afpresning de Trajan, som var at overføre penge til ham, ellers han angiveligt har begået selvmord.

På den samme dag til Gobsek mand pauser over kvinder krævende tilbagelevering af diamanter. I stedet giver han ågerkarlen alle hans ejendele for at redde ham fra en utro kone og hendes elsker. Ved udgangen af Derville sagde, at denne hændelse skete med hendes far, Ernest de Resto.

Efter nogen tid, optællingen alvorligt syg. Hans kone, i anledning skærer alle bånd til Maxim og tager sig af sin mand. En dag efter hans død, der søger efter en vilje, hun sørgede for nederlaget på kontoret af den afdøde. Men det værste at gøre det var det brændende spørgsmål, fraværet af hvilke Greven egenskab af den afdøde i besiddelse Gobseck. Derville tiggede pengeudlåner tilbage hele familien de resto, men han var ubøjelig.

I slutningen af historien, dovedavshis at Camille og Ernest elske hinanden, Derville gik til Gobsek og fandt, at døden. Ved udgangen af livet i hans griskhed helt absorberet. Huset var fyldt med en masse af fordærvet mad, fordi han ikke sælge, frygtede dårlig handel. Gobseck billede - er indbegrebet af en slags aggressiv magt, ved hvilken mennesket er hastigt på vej til guld og magt.

Historien slutter med det faktum, at advokaten Derville Grandlieus rapporter om den forestående tilbagevenden af hittegods Comte de resto. Stor dame beslutter, at Camilla godt kunne blive gift med Ernest.

Karakteristik af helten

Gobseck billede er selvmodsigende. Hovedpersonen er en stærk personlighed, samt en vis grad af filosofi og psykologi. Sammen med disse funktioner er grådighed, smålighed og grusomhed. Mest sandsynligt er det på grund af de barske levevilkår ågerkarlen bruges til at opnå mål ved ethvert middel.

Også karakteristisk Gobseck og hans portræt kan ses tydeligt i erklæringerne fra forfatteren af det. Balzac beskriver hovedpersonen som en mand-regninger. Erkendelsen hvor aggressiv verden, han lever, har ført ham til åger. Og at mængden af penge og guld, er det ikke nødvendigt for en luksuriøs tilværelse, men for at beskytte de følelser. Kendetegn Gobseck suppleret sin sparsomme tale, standard tør sæt af sætninger i samtalen med kunderne. Hele hans fremtoning viser foragt for de rige mennesker.

Andre værker

I sin ungdom, Honore forsøgte at ignorere de uretfærdige kritikere sagde, at fortsætte sit arbejde. Tidlige værker var:

- roman "Shuany";

- "shagreen læder";

- "Gobsek";

- "Hus kat leger med en bold."

Balzac søgte at påvise en individualiseret type af hver af den karakter. Centrum af hans arbejde er ikke fiktive karakterer, og det liv og gerninger borgerlige samfund. Gobseck favoritbillede af romanen viste læserne, hvad livet kan være tragisk, hvis en person har til at dræbe alle de gode og blive sjælløs obdiraloy og opbevaring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.