Kunst og underholdningLitteratur

Læs og forstå intelligente bemærkninger om mennesker, livet og kærligheden

Fangst sætning, er de også aforismer - korte ord som regel har preachy eller paradoksal natur og udtrykke den ukonventionelle syn på verden, mennesker, menneskelige relationer, et system af moralske værdier. Ofte er de serveres i den allegoriske måde og kræver en vis mental indsats for at forstå. Og en anden funktion i aforismer - ironi. Læsning dem, er vi ikke kun fordybet i dybe tanker, men at smile, og endda svært at undertrykke en klar latter.

Life Æstetik Paul Valery

Den første hersker over hovederne, hvis nogle smarte bemærkninger vi analyserer - Pol Valeri. Det er den anerkendte kongen af franske symbolik, hvis yndefulde poesi for eliten kendere af skønhed og musikalitet stavelser var en reel æstetisk nydelse.

Hans oprindelige smarte bemærkninger samlet op af on-the-fly og med glæde gentaget sekulære vid. I et samfund, hvor værdsat udviklet sind, intellektuelle evner og uddannelse, ofte citerede disse ord: "Den kedsomhed har intet ansigt" Forstår, at de kan være anderledes. For eksempel, hvad en kedelig person - en farveløs, ensformigt, fadt. Eller at Vid ikke afhænger af oprindelsen af titlen, og ikke altid iboende i de beføjelser, der.

Apt, kloge ordsprog digter ofte i modstrid med konventionelle visdom. I modsætning til ordsproget siger: "Sig mig hvem dine venner er, og jeg skal fortælle dig hvem du er der" - Valerie bemærket, at du ikke kan dømme en mand ved hans omgangskreds. Efter Judas det var perfekt, og han blev en forbandelse for århundreder forræder.

Mange kloge ordsprog felter, der er forbundet med kunst, kreativitet. Og i dem, hævdede han i højre side af kunstneren til uafhængighed, og frihed fra at erklære uafhængighed vurdering og opfattelse af kunstværker. At der kun er en spids bemærkning om, at nogle værker skabt af målgruppen, dvs. deres forfattere tilpasse sig de behov og smag af mængden, andre publikum selv danner, dvs. skabe kulturel baggrund og den offentlige mening.

digter Saadi

Det interessante ved alle kloge citater af store folk: i, hvad der ville være en æra med en sådan mand kan leve, hans ord ikke kun overleve den meget identitet, men mange efterfølgende generationer. Og træde ud over grænserne for tid og rum.

Så en stor persisk vismand, filosof og digter Saadi rejste med indfødte øst i det 12. århundrede. At være en kender af menneskesjæle, advarede han sin samtid: samtaler med folk i overensstemmelse med deres sind! Dette kommer til at tænke den bibelske ordsprog at dumme at smide perler for svin. Det betyder, at en person ikke bør være foran snæversynet, umodne, begrænset til at nyde i tanker om høj og ræsonnement. Du ikke kun forstår, men også overveje den mest dumme! Men kloge citater af store mennesker, talt foran ligemænd, at værdsætte og gøre emnet interessant intellektuel samtale. En sådan diskussion vil uden tvivl tage stor glæde for alle, der deltager i den.

Sandt og dyb bemærkning Saadi tilbage på essensen af tingene. Han sagde, at hvis i snavs og støv til at smide en perle, værdien af hans han ikke tabe, selv når du er i rendestenen. Men støvet, hvis den er hævet til himlen, vil forblive kun støv. En sådan sammenligning er anvendelig til mennesker. Nogle gange kan en person kan have lav oprindelse, men med en medfødt intelligens og adel. En højtstående embedsmænd, ak, til tider frataget naturen og de to. Men støv vil være den, der ved et uheld steg op til højder af magt, ikke er i overensstemmelse med denne bestemmelse.

Praktisk instruktion Hans Sachs

De, der er interesseret i interpersonelle relationer, der lider af en manglende forståelse med sin anden halvdel, vil være nyttige oplysninger på de smarte folk på dette tema, og den første tyske digter og dramatiker af det 16. århundrede, Hans Sachs.

Stædig og klynkende koner han opfordrer ægtemænd til at være kærlig og opmærksom. Og så manden er også meget snart blive tam. Men ægtemænd ikke slappe af - og de har brug for at uddanne deres liv partner, for kun "god kone - sjov" og udsmykning af arne.

At være en trofast modstander af perversion af den kristne lære, han latterliggjorde Sække i sine aforismer præster vendte de religiøse helligdomme og templer i de genstande af køb og salg og overskud. Og nu selve lyden af hans dristige påstande om grådige flok gejstlige, og at selv en munk villige til at bedrage folk og berige sig selv på bekostning af Kristus.

mysteriet om kærlighed

Rabindranath Tagore, en fremragende figur af den indiske kultur af 19-20 århundreder, er kendt langt ud over grænserne i deres hjemland. Hans kloge ord om kærlighed og livet udgør en moralsk og etisk kode for moderne mennesker.

I modsætning hertil seksuel promiskuitet og eftergivenhed, han gentagne gange understreget, at kun gennem afholdenhed kan observere troskab i kærlighed. Men det var gennem dette offer, og kendskabet til den skjulte skønhed af ægte følelser. Og jeg elsker selv Tagore opdelt i to typer. Sublime "svævende på himlen," varmer vores sjæl. Men mere væsentligt en, der er ligesom og usynlig, manifesterer sig i de daglige aktiviteter og husholdning detaljer. Men det fylder varme og ro i en familie hjem.

Og indiske digter med rette hævdes, at folk på et øjeblik, poluvzglyada derefter forstå hinanden, når deres hjerter er fyldt med kærlighed og kamp i forventning om mødet.

liv Poetry

Skønheden i livet, den harmoni af Guds verden synger i sine værker af vores landsmand Ivan Sergeevich Turgenev. Mange linjer af hans digte i prosa, noveller og romaner gik på citatet. Han havde ikke adskille poesi som kunsten af livet. Tværtimod argumenterede han, at knitrende græs under deres fødder, en vidunderlig duft af blomster, piercing blå himmel - alle manifestationer af skønhed og liv. Og netop hvor er skønheden i livet, og ægte poesi er født.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.