SundhedPræparater

"Miramistin" i næsen med en kold: beskrivelse, brugsanvisninger og feedback

Løbende næse under livet sker med jævne mellemrum i hver voksen og ethvert barn. Naturen af dette symptom kan være anderledes: bakterier, vira, allergener, fysiologi eller eksterne faktorer. Til behandling af rhinitis opfundet mange lægemidler. de alle har forskellige effekter. Dagens artikel vil fortælle dig om en sikker og gennemprøvet middel "Miramistin". I næsen med en kold, er det nødvendigt at grave efter en læge udnævnelse, samt eventuelle andre medikamenter. Men ofte folk undgå unødvendige lægebesøg på grund af manglende tid.

Hvad er "Miramistin"?

Før du bruger dette værktøj, du har brug for at læse instruktionerne. Selv hvis du har anbefalet narkotika oplevet venner, ikke stole på andres meninger. Vær opmærksom på individualitet af hver organisme.

Så "Miramistin" henviser til en antiseptisk. Han klarer med mange bakterier, vira og svampe. I de fleste tilfælde er det anvendes til udvendig påføring: vaskede sår, forbrændinger, administreret i gynækologi. Det er værd at et lægemiddel, ifølge nogle forbrugere dyrt. Købe 50 ml af præparatet kan være omkring 300 rubler. Sådan et hætteglas har sprøjtedyser. Denne form af medikamentet er egnet til vask og instillation af næsepassagerne, og skylning. Der er et salg og Spray "Miramistin". Der er sådan et hætteglas er ikke mere end 400 rubler per 150 ml. Det ser ud til, at dyrt for nasal medicinering. Men så er mængden af hans temmelig stor.

Anvendelse af lægemidlet i en almindelig forkølelse: beviser

Er det muligt at sprøjte løsning "Miramistin" i næsen med en kold? For at besvare dette spørgsmål er ikke mulig. Anvendelse af lægemidlet ville være passende i følgende situationer:

  • viral rhinitis (manifesteret rigelige slim adskille flydende transparent eller uklar farve);
  • bakteriel rhinitis (kendetegnet ved frigivelse af en tyk gulgrøn eller sekretion);
  • sinusitis;
  • sinusitis;
  • bihulebetændelse.

En voksen kan være, og for at forhindre udviske næsen "Miramistin". På en kold hos børn ikke bør gøre. Hvorfor - du lærer på.

Hvordan virker medicinen?

Hvis du indtaster "Miramistin" i næsen med en kold, vil det ikke forårsage nogen ubehag. Det stof har ingen lugt og smag. Det ligner en normal vande. lægemiddel arbejde er som følger.

Lægemiddelpartiklerne frakker slimhinden af næsepassagerne ved at ødelægge kolonier af patogener. Dens effekt er ikke særlig lang. Det anbefales derfor som de mest betændte områder kan vandes. Medicin eliminerer patogene flora, forebygge yderligere smitte og tiltrædelse af nye mikroorganismer. Effektiv medicin mod Gram-negative og Gram-positive bakterier, nogle vira, svampe penicillin typen og så videre. Hvis du stadig spørger sig selv om, hvorvidt at sprøjte "Miramistin" i næsen med en kold, er det bedst at konsultere en læge.

Pædiatrisk anvendelse

Mange forældre administreret "Miramistin" i næsen med en kold spædbørn. Men sådan anvendelse skaber forskellige meninger. Hvis tilstoppet næse er forårsaget af udsættelse for tør luft (hos børn ofte opstår fysiologisk løbende næse), så vil du kun forværre dens symptomer. Opløsningen "miramistinom" tendens til at tørre slimhinder. I dette tilfælde, næse og så barnet led af mangel på fugt.

Nogle børnelæger anbefaler ikke at indtaste "Miramistin" næse barn i risiko for komplikationer. Indtil omkring tre år, børn har en større chance for overgang rhinitis mellemørebetændelse. Hvis du indtaster den forkerte medicin, strømmen af løsningen kommer ind i øregangen med patogener. Må ikke blive overrasket, hvis efter et par timer af et barn klager over smerter i øjet.

Hvis udnævnt "Miramistin" næse for barnet, er det nødvendigt at give fortrinsret til et drop. Effektiviteten af lægemidlet pågældende. Efter at opløsningen var ikke alle mucosale overflader og kun en lille del af dem. Uanset om at bruge stoffet til børn, enhver forælder beslutter for sig selv. Men det er nødvendigt at kende udtalelse fra det præ-børnelæge.

brug metoden

Sådan indtaste medicin "Miramistin" i næsen med en kold voksen? Der er flere muligheder.

  1. Skyl nasalpassagerne "Miramistin". For at gøre dette, skal du skrive opløsningen op i sprøjten, læne over vasken og medicin indgå ene næsebor. Når de anvendes korrekt, slim langs med lægemidlet strømme ud af den anden nasal passage. Hvis den ikke gør, det er okay. Alligevel slim blevet godt vasket. Proceduren udføres op til 4 gange om dagen.
  2. Spray "Miramistin" i de nasale passager. For at gøre dette, skal du bruge den medfølgende vedhæftede fil. Indførelsen af lægemidlet foretages to gange ved at trykke stemplet tre gange om dagen.
  3. Skyl. Hvis rhinitis (løbende næse) ledsaget pharyngitis (betændelse i mandlerne og hals), er det tilrådeligt at udføre vanding i denne zone. For at manipulere du har brug for 10-15 ml opløsning. Gentag hver 4-5 timer.

Efter eget skøn eller på recept, vælge den mest bekvemme måde for dig at bruge. Det er ikke nødvendigt at kombinere med det samme alle de ovennævnte teknikker.

Forebyggelse af forkølelse

Og kan bruges som en profylaktisk foranstaltning betyder "Miramistin". Hvordan stoffet virker i dette tilfælde? Hvis holdt kontakt med en inficeret person, de patogener sandsynligvis infiltreret slimhinderne i næsen. Hvis vi ikke tager noget, så efter et par dage vil du begynde en løbende næse. Drug "Miramistin" vil hjælpe dig forhindre forekomsten af denne ubehagelige symptom.

Efter vender hjem, vask nasale passager med en opløsning. Han vil fjerne patogene mikrober og vil have en antiseptisk effekt. Må ikke overdrive det: brugen af "Miramistin" for at forhindre tilladt ikke mere end 2 gange om dagen.

Og folk rose "Miramistin"

Mange bruger "Miramistin" løsning til næsen (for rhinitis). Anmeldelser sådan anvendelse er positiv. Efter et lægemiddel er absolut sikker. Det er ikke absorberet i blodbanen, kan det bruges selv for gravide kvinder og småbørn. Det er kun vigtigt at gøre det rigtigt.

Forbrugerne siger, at jo tidligere vi starte medicin terapi "Miramistin", vil den bedre bliver resultatet. Så snart du føler dig utilpas (startede kløende i næsen, der var en følelse af tørhed, nysen), bruge "Miramistin". De fleste forbrugere foretrækker at have en universel kur i sit medicinskab.

Der er omkring forberedelsen og de negative anmeldelser, men de er mere tilbøjelige til at folde hos de patienter, der brugte løsningen "Miramistin" uden en læges recept. Forbrugerne har rapporteret allergiske reaktioner. Det manifesterer sig ved kløe, hævelse i næse og rødme af huden. Hvis du støder på dette problem, er det sandsynligt, at du har en særhed af sammensætningen. Brug "Miramistin" forbudt for dig. Også de negative anmeldelser der er unge mødre, der brugte stoffet til spædbørn. Du ved allerede, at hvis den løbende næse hos spædbørn forårsaget af fysiologi eller eksterne faktorer, den "Miramistin" kun forværre problemet. Må ikke være selvadministreret "Miramistin" i næsen med en kold barn. Anmeldelser af læger lægger vægt på dette.

For at opsummere

Fra artiklen, du har lært om den universelle antiseptisk, er effektiv i mange patologiske processer. Hertil kommer, at stoffet er sikkert og positiv feedback. Men det bør ikke tilskynde forbrugeren til at gå til den nærmeste apotek til at købe medicin til selvbehandling. Husk, at en forkert behandling kan medføre komplikationer. Når en kold er bronkitis, otitis media, sinusitis og andre sygdomme. Brug "Miramistin" på lægens ordre og ikke bliver syge!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.