SundhedPræparater

"Terbinafin" (fløde): brugsvejledninger, analoger, anmeldelser

Mycosis - det er sygdomme, der er forårsaget af parasitiske svampe. De kan vokse på huden og neglepladen, samt indre organer.

Fungal ikke kun ubehageligt, men også smitsom sygdom. Det er ganske nemt overføres fra dyr til menneske og fra menneske til menneske.

I dag er der mange forskellige medikamenter, der effektivt bekæmper svampeinfektioner. En af de mest populære af disse er det stof "Terbinafin". Analoger af værktøjet, samt dens frigivelse former, egenskaber og fremgangsmåder til anvendelse vil blive præsenteret nedenfor.

Sammensætning, beskrivelse, emballering, sammensætning

I hvilken form er det produceret svampedræbende middel "Terbinafin"? Cream - dette er ikke den eneste form for penge. Men at det er meget populært blandt patienter.

1% creme "Terbinafine" neglesvamp til ekstern brug er hvid og homogen struktur og svag karakteristisk lugt.

Den aktive bestanddel af lægemidlet er terbinafin-hydrochlorid. Også, som excipienserne til at skabe nævnte metoder under anvendelse af benzylalkohol, cetylpalmitat, sorbitanmonostearat, polysorbat 60, cetylalkohol, isopropylmyristat, renset vand og natriumhydroxid.

I en pakke er solgt er et svampedræbende middel, som "Terbinafin"? Cremen markedsføres i aluminiumsrør (30, 15 g), og også i orange glas.

Endvidere formen, hvilken lægemidlet frigives i form af sprays, salver, tabletter, og opløsning.

Karakteristik af en ekstern agent

Hvad er det stof "Terbinafin" (creme)? Manuelle stater at dette svampedræbende middel til udvortes brug. Det har en bredspektret antimykotisk aktivitet. Selv i små koncentrationer lægemiddel udviser fungicid aktivitet over svampe, dermatofytter og dimorfe svampe. Med hensyn til gær parasitter, afhængig af deres type, betragtes stoffet kan udvise både fungicid og fungistatisk aktivitet.

virkningsmekanisme

Hvordan fungerer "Terbinafin"? Fløde specifikt ændrer et tidligt trin af biologisk syntese af steroler, der forekommer i svampe. I sidste ende, dette fører til en mangel på ergosterol og akkumuleringen af squalen i cellerne, hvilket bidrager til deres død.

Virkningsmekanismen "Terbinafine" kan forklares ved inhibering af enzymet squalenepoxidase placeret på cellemembranen af svampen.

Det skal også siges, at de nævnte organer ikke påvirker cytochrom P 450, samt metabolismen af hormoner eller andre lægemidler.

kinetiske egenskaber

Gør svampedræbende lægemiddel, der absorberes "Terbinafin"? Creme til topisk brug absorberes af 5%. Derfor, dette stof er i stand til at udøve en ubetydelig systemisk eksponering.

vidnesbyrd

Hvad er formålet med en sådan et lægemiddel som "Terbinafin" kan bruges? Fløde, hvis pris er vist nedenfor, ordineres i følgende tilfælde:

  • til forebyggelse og behandling af svampeinfektioner i huden glat, svampeinfektioner i huden, svamp, såvel som jock kløe og svampeinfektioner af fødder, provokeret af dermatofytter;
  • til behandling af multi-farvede lichen;
  • til behandling af gær infektioner i huden, som blev forårsaget af svampen Candida, herunder ble-eksem.

Kontraindikationer

I nogle tilfælde kan du ikke bruge stoffet "Terbinafin"? Fløde, hvilket ikke er meget høj pris, er det forbudt at bruge i tilstedeværelse af overfølsomhed over for terbinafin eller et af de ekstra ingredienser, der udgør lægemidlet.

Være på vagt medikamentet er ordineret til vaskulære okklusive sygdomme i fødderne, hæmning af knoglemarv hæmatopoiese, lever- og nyresvigt, metaboliske sygdomme, alkoholisme, tumorer og i børn under 12 år.

Som anvendt svampedræbende middel "Terbinafin" (creme)?

Anmeldelser fagfolk rapporterer, at dette produkt udelukkende er beregnet til ekstern applikation. Den kan kun bruges til voksne patienter og unge fra 12 år.

Inden påføring af lægemidlet nødvendig for at rense, og derefter at tørre de berørte dele. Medicin bruges en eller to gange om dagen. Den anvendes et tyndt lag til de ramte områder af huden samt på de tilstødende områder.

Lidt gned fløde, lad det i denne form, uden vask.

Til infektioner, der er ledsaget intertrigo, er steder for anvendelse af medikamentet tillades at dække gaze (natten over).

Hvis der er et organ for omfattende svampeinfektioner lægemiddel anbefalet til brug i rør med 30 g

Behandlingsvarighed betyder afhænger af typen af svampesygdomme. Når ringorm af kroppen, fødder og ben behandling udføres i en uge, ved hjælp af cremen en gang om dagen. Når candidiasis af huden og flerfarvede helvedesild medicin anbefales til brug to uger, smøre dem det berørte område to gange om dagen.

Som regel en reduktion af kliniske tegn på svampe læsioner noteret i de første dage af behandlingen. Med uregelmæssig brug af medicin eller for tidlig afslutning af behandlingsprocessen er der risiko for tilbagefald af infektionen.

Hvis der efter 2 uger efter påbegyndt behandling, har tegn på bedring ikke været nødvendigt at foretage kontrol af diagnosen.

Dosering til ældre patienter er ikke forskellig fra den ovennævnte.

Dosering spray "Terbinafine"

Spray "Terbinafin" anvendes af patienter, så ofte som creme. Typisk er denne form af lægemidlet indiceret til behandling af svampesygdomme i negle, hud og hår.

Før anvendelse af medikamentet huden forvejen vasket og obsushivayut. Yderligere appliceres på det angrebne område "Terbinafin". Spray sprøjtes på en sådan måde, at det indfanger lidt af den sunde del af huden.

Varigheden af behandlingen med dette middel og hyppigheden af dets anvendelse afhænger af lokaliseringen af svampen.

Overdosis antisvampelægemiddel

Ingen tilfælde af overdosering "terbinafin" er endnu ikke blevet rapporteret. Hvis han ved et uheld blev indtaget, kan vi forvente, at udviklingen af sådanne bivirkninger som hovedpine, smerter i epigastriet, kvalme og svimmelhed.

For at eliminere disse symptomer sorbenter giver offeret, og en understøttende behandling om nødvendigt.

Specifikke anbefalinger for brugen af fløde

Reduktion af symptomer på en svampesygdom bemærket i første behandlingsdag. Den uregelmæssige anvendelse af fløde eller tidlig terminering af behandling, er der en høj risiko for tilbagefald af infektionen.

Drug "Terbinafin" er beregnet til lokal applikation. Du bør undgå kontakt med øjne og andre slimhinder, da det ellers kan forårsage alvorlig irritation.

Med udviklingen af allergi bør straks stoppe med at bruge cremen.

Pris og analoger af et svampedræbende middel

Pris "Terbinafine" fløde er omkring 130-160 rubler (15 g tube). Andre former for narkotika frigivelse kan have en højere værdi.

Lægemidlet kan udskiftes "Terbinafin"? Analoger af dette værktøj er tilgængelige i alle apoteker. Disse omfatter følgende: "Atifin", "Bramizil", "Binafin" "lamisil" "Lamitel", "Lamikan", "Mikonorm", "Onihon", "Mikoterbin", "Tebikur", "Terbiks", " Terbizil "" Fungoterbin".

Consumer anmeldelser om narkotika

I øjeblikket er stoffet "Terbinafin" i forskellige former for produktion har et godt ry som en fuldstændig helbredelse af svampe læsioner opnås i de fleste tilfælde.

Korrekt anvendelse af værktøjet, er det ret hurtigt lindrer en person fra ubehagelige problemer.

Med hensyn til de negative rapporter, så de er tilbøjelige til at forlade folk, der ikke har gennemført hele behandlingsforløbet eller medicin, som anvendes uregelmæssigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.