ForretningIndustri

Metal polering at give glans udtryksfulde

Typisk metal polering udføres, når farven er tabt, var der rust eller der er en vis farvning. Denne tidskrævende operation udføres kun på jordoverfladen. Dens vigtigste opgave er at gøre produktet glans. Enhver rum, der har et fint polerede metalgenstande vil fremstå mere attraktivt. Sådanne ting vil spille med lyset som et spejl. Men for denne udførelsesform i praksis brug for en særlig pasta til polering metal- eller pulverformige stoffer, der er blandet med en viskos opløsning.

Den første fase omfatter polering af metal oprensning af forskellige forureninger. Til dette formål en blød klud gennemvædet med vand. Du kan også bruge opvaskemiddel. Med deres hjælp vil det være muligt at fjerne ikke kun støv, men også snavs. Nok til at sætte på en serviet kun én betyder dråbe. Dernæst bør det metal produkt tørre til et pulver eller pasta med succes fordelt over overfladen. Fremskynde tørringen vil hjælpe et blødt håndklæde eller en hårtørrer. Som for polering midler, kan de købes i næsten enhver isenkræmmer.

Næste er i sig selv direkte metal polering. I blødt væv påføres en lille mængde af pastaen. Det ville være nok for ikke særlig stor overflade. Pastaen gnides i en cirkulær bevægelse på begge sider til centrum. Uden det ikke bør forblive en enkelt centimeter af overfladen. Denne metode er meget muligt at bringe metallet produkt til et spejl finish. At fjerne de mangler og opnå maksimale resultater, er det nødvendigt at foretage re-anvendelse af poleremiddel. Hvis hvert halve år for at gøre dette, vil alle metalgenstande være i perfekt stand og skinne i solen.

Man skal vide, at polering ædle metal kræver særlig pad hæmatit eller rustfrit stål. Et sådant værktøj er en cirkulær arbejdende del med et træskaft. Det kan gøres med dine egne hænder, hvis vi tager den ruller og kuglelejer. Gennem denne proces, den behandlede overflade bliver mættet glans. Flytning polerpuden i én retning, men efter at arbejdet gentages i sideretningen. Således metalgenstande erhverve deres sande skønhed.

Men for at få en metalgenstand til hjælp plasma forarbejdning af metaller, gør det muligt at opnå effektivitet og højt præstationsniveau. For nylig, hun betalt mere og mere opmærksomhed, som det var i stand til i praksis at bevise deres værd. Plasmalysbuen der udfører den grundlæggende funktion, opstår ved anvendelse af tekniske gasser. Særligt populære er argon og helium, da de sikrer god beskyttelse i svejseområdet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.