FormationVidenskab

Den sorte økonomi og dens volumen bør reguleres af staten

Der er flere definitioner af begrebet "sorte økonomi" i den moderne økonomi.

Shadow økonomi - det er en aktivitet af økonomiske enheder, som er i strid med gældende lovgivning.

Desuden kan den sorte økonomi være repræsenteret uindspillede statslige statistik og kontrolleret af offentlige myndigheder produktion, udveksling, forbrug og fordeling af velstanden. Sådanne kommercielle operationer i de udviklede lande udgør 20% af bruttonationalproduktet i udviklingen - op til 50% og i transitionslandenes - til 30%.

Disse definitioner når betragtet tilsammen giver en fuldstændig karakterisering af det analyserede sigt.

Strukturen af den sorte økonomi kan repræsenteres af tre sektorer, der er kvalitativt forskellige fra hinanden.

Grå sorte økonomi (uformelt) er tilladt ved lov, den økonomiske aktivitet at producere varer eller leverer tjenesteydelser. Der er tale om en lille speed små virksomheder. Iværksættere i denne sektor af økonomien afvige fra officiel registrering for at undgå de ekstra omkostninger, der kan være forbundet med at få diverse tilladelser (licenser og patenter).

Dummy sorte økonomi ser ud som postscripts, spekulative transaktioner, underslæb og bestikkelse, dvs. forskellige former for aktiviteter i forbindelse med at få penge-overførsel.

Den mest "alvorlig" og er strengt straffes sort skygge økonomi (metro), som er forbudt ved lov i de økonomiske aktiviteter i forbindelse med produktion og salg af forbudte eller knappe goder. Sådanne aktiviteter er rangeret: operationer, der fører til vold (røveri eller tyveri afpresning); produktion af varer, der har en ødelæggende effekt på den mentale og fysiske tilstand af samfundet (pornografi, narkotikahandel eller menneskehandel).

Øge mængden af den sorte økonomi medvirkende faktorer:

- økonomisk, præsenteret af høje skatter, at krisen i det finansielle system og aktiviteterne i ikke-registrerede økonomiske enheder;

- social - lav indkomst, der bidrager til udviklingen af skjulte aktiviteter, såvel som høj arbejdsløshed;

- juridiske, der viser ufuldkommenhed af den nuværende lovgivning, og som ikke er dannet i fuld gear og strategi organisation af de retshåndhævende myndigheder for at bekæmpe økonomisk kriminalitet.

Den sidste faktor afspejler udviklingen af denne form for økonomi. Det er institutionaliseringen af den sorte økonomi på grund af offentlige institutioner. For at forbedre effektiviteten af offentlige organer i den retning, tæller en kraftig stigning i den sorte økonomi er en veletableret og veletableret koordineringsarbejde inden for de statslige strukturer som helst land, deres tætte samspil, gennemførelse af fælles programmer og aktiviteter.

For at overvinde den økonomiske faktor er nødvendig, i tillæg til skattelettelser, for at forenkle proceduren for at opnå tilladelser. Det skal erindres, at budgettet for at undgå store tab på lavere skattesatser kun i at gennemføre disse aktiviteter gradvist og systematisk, snarere end fra flere skatter. Samtidig, i intet tilfælde være afførende skatteforvaltningen, undgå sanktioner og reducere reduktionen i kriminalsager og administrative ansvar. Ellers vil det blive antaget vækst i mængder af den kriminelle sektor, hvilket vil føre til en stigning i den sorte sorte økonomi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.