FormationSprog

Stærke tyske verber og deres anvendelse

Verbum - det er navnet på den tale, som angiver en tilstand eller tid effekt og spiller en syntaktisk rolle på den vigtigste del af sætningen, dvs. prædikatet ...

Funktioner tysk

Jeg må sige, at i modsætning til det russiske sprog, er der ingen i den tyske type verbum. I overensstemmelse hermed at bestemme, hvad handling er, ufærdige eller færdige, hvis ikke opmærksomme på konteksten er vanskelig. Det skal bemærkes, at denne samme funktion skelner tysk og de andre, for eksempel fra det engelske. Der er en midlertidig form for selv bestemmer form af denne del af talen. Stærke tyske verber er relativt få. De udviser fortrinsvis en rod ændring under dannelsen af den vigtigste form. På grund af dette, er det umuligt at danne en form, de har brug for at lære. Men de svage verber viser ikke væsentlige ændringer. De blot bidrager til dannelsen af den anden grundlæggende form og det sker ved at tilføje en endelse til ordet. En tredje form hvis produceres, den tilsatte præfiks. Det ser nogenlunde sådan her: machen - gemacht. Og i tilfældet med de suffikser - machen - machte.

Konjugation af stærke verber

Dette emne er blevet skræmme folk, der lærer sproget. Men i virkeligheden, en stærk tysk verber lige nok til at ændre sig, hvis du ved, hvilke principper det skal gøres. Selv om dette medfører nogle problemer, hvis de svage verber kan ændres ved at følge en bestemt ét eksempel, i tilfælde af stærk det vil ikke fungere. Det er derfor, de kaldes forkert. Så skal det bemærkes, en karakteristisk træk, som er fyldt med tysk. Stærke verber har ændret, får en anden rod vokal. Og desuden, det varierer i tredje person ental. t., men det er i tilstedeværelse. Dog kan et bestemt mønster ses overalt, og dette tilfælde - er ingen undtagelse. Lad os sige "a" bliver tilsvarende, med omlyd - "A". Derfor viser det sig, "au" - "Au". Ved anvendelse af de uregelmæssige verber, skal det erindres om, at i den første og tredje person ental, de ikke har nogen slutninger. Alligevel må vi huske, at en stærk tysk verber kan udtrykkes i en bestemt form. Ich lese sætning i andet og tredje personer vil lyde så: Du lyver og is lyver.

Korrekt brug af verber

Enhver person, der studerer et fremmedsprog skal korrekt identificere og derefter at falde denne del af talen. Nogle, selvfølgelig, vedtage at udarbejde en tabel over uregelmæssige verber til at lære dem om det. Jeg må sige, at det vil blive frigivet meget lang. Denne tabel vil ikke kun lære bøjningen af uregelmæssige verber, er det mere og udvide ordforråd af menneske. På den studerende huske grammatik værdi verber som er vist i tabellen.

Princippet om at huske

Den tidligere nævnte tabel af stærke verber har visse principper, som det er lavet. Der er en bestemt klassificering. Stærke tyske verber er inddelt i separate grupper, som får ord med fælles træk. De normalt begynder at undervise med disse verber, der ofte bruges i daglig tale. Hvert ord viser en lignende ændring i en vokal, den underliggende, i dannelsen af forskellige former. Tabel letter huske hovedformer af såkaldt frekvens verbale enheder. Mennesket er konstant at gentage de ord, efterhånden begynder at forstå, hvordan deres bedste og mere bekvemt at bruge, at det er klart og godt. Det er den viden - de kommer i handy i daglig tale, begyndende med den første sætning, der ønsker at bygge den mand, som viste sig i Tyskland. Og for at blive forstået korrekt, er det nødvendigt at foretage en grundig undersøgelse af emnet uregelmæssige verber.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.