Nyheder og SamfundGratis

Hvor findes hårdmetal? Hvad er de nødvendige forholdsregler?

Hvor findes hårdmetal? Det er dette spørgsmål stillet alle mænd som børn. Calciumcarbid dannes ved interaktionen af Ca oxid og carbon ved høj temperatur. det ofte efterlader svejsere efter arbejde.

Hvad er Carbide?

For at bestemme hvor man kan finde den hårdmetal på gaden, skal du kende dens fysiske egenskaber. Fysisk stof er fast, kan det være en mørk farve, der har en grå eller brun nuance. Farven afhænger af mængden af kulstof. Der er også en mærkelig lugt, som karakteriserer stoffet.

Konsistensen af det er hårdt, men let smuldret, vendte sig til pulver. Hvis bringe kamp, derefter starte forbrænding med kul og calcium frigivelse nedbrydning. Imidlertid kan dette opnås ved høje temperaturer, såsom jagt kamp.

kvalitativ reaktion

En lidt viden om hvor man kan finde den hårdmetal, er det nødvendigt at kontrollere ægtheden af stoffet. For kvalitative reaktioner behøver kun en smule vand (på gaden, kan du drage fordel af selv hans egen spyt). Ved omsætning af CAC 2 frigives methan og calciumhydroxid. Man kan iagttage en karakteristisk hvislende lyd, og hvis du sætter i det øjeblik kampen - betændelse.

På grund af den voldsomme reaktion med vand carbid nedbrydes ved atmosfærisk fugtighed. Derfor er spørgsmålet om hvor man kan finde den calciumcarbid i gaden, er meget kontroversiel. Det er kendt, at i sin rene form ikke eksisterer, er forbindelsen meste et kunstigt snarere end naturligt.

Stoffets

Calciumcarbid er almindeligt anvendt i industrien. Det er en katalysator i syntesen af organiske forbindelser. Med det blev muligt at syntetisere gummi til en lavere pris. Ville det imidlertid først nødvendigt at foretage de nødvendige kemiske reaktioner til syntese af sin egen carbid, og derefter - gummi. Flere og flere kemikere spørger sig selv om hvor man kan finde den hårdmetal i naturen for at lette deres arbejde.

Carbide har fundet sin ansøgning i gartneri. På grundlag heraf landmændene er titlen gødning calcium cyanid. Bruges til at forbedre væksten af rodsystemet af kimplanter og modne planter.

forholdsregler

CAC 2 - ustabil forbindelse, som har tendens til at eksplodere. Det faktum, at calcium kan endda begynde at reagere med luft og dannes ved omsætning af flygtige gasser. Den mindste gnist tænding kan forårsage en momentan frigivelse af enorme mængder af varme og metan, hvilket vil medføre alvorlige konsekvenser. Derfor er det nødvendigt at transportere materialet i lukkede beholdere.

Lovers layvhakov og "kritiske eksperimenter" med hårdmetal bør tage sig af deres egen sikkerhed. Når man arbejder med stoffet bør sættes på særlige handsker, hvis du tager den hårdmetal med de bare næver, så vil de være umuligt at vaske. Reaktionen med vand ikke blot forårsager emission af metan og varme, så den hudforbrænding vil blive fremlagt.

Gør hårdmetal tilbud på?

Den nemmeste måde at finde, hvor hårdmetal, tjener specialiseret hardware butik. Nu calciumcarbid solgt absolut rolig, men ikke i alle butikker det er tilgængeligt. Det er værd at købe, hvis det er nødvendigt for handling, ikke til eksperimenter, der kan forårsage uoprettelig skade på huden.

interessante fakta

Calciumcarbid blev først opnået ved kendte kemiker Edmundom Devi. Videnskabelig modtog det ved opvarmning eddikesyre calcium. Resultatet var en calciumcarbid, men det er ikke alt. Berømt kemiker bemærkes, at når interagere med vand under dannelse eksplosiv gas farveløs, lugtfri. Det var således åbent for alle kendte acetylen (aka dvuglerodisty methan eller hydrogen). Dette har været en af de store opdagelser inden for organisk kemi, og senere gav anledning til produktion af organiske forbindelser, såsom gummi, harpiks, styren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.