HobbyKunsthåndværk

Zander på brisling - hemmeligt, over hele verden!

Fiskeriet er blandt de ti favorit mænds fritidsaktiviteter. Selvfølgelig, der er arter, der er tiltrukket af kvinder, og selv børn, men at fange sandart i december, måske, virkelig maskulin hobby. Sudak godt fanget på ethvert tidspunkt af året, men på grund af dens foretrukne levesteder er de boblebade, gruber, sprækker og skarpe skråninger, fisk i det, så selv om vinteren, er det vanskeligt, men interessant.

Godt bid er om aftenen, næsten i skumringen, eller omvendt, i morgen - ved daggry, da aborre zhiruet. Måder at fange denne rovdyr sæt, men at fange sandart på brisling (små sardiner, som denne fisk er meget smag, især om vinteren, når minen bliver vanskeligere at leve foder), formentlig den mest populære.

Som anvendt frisk agn brisling. Det er kvalitativt defineret af renhed og glans af skalaer og specifik agurk smag. Metode sardelle dyse på en krog, afhænger af typen af primær lokkemiddel (spoon, jig, enkelt krog, jig), og aktiviteten af fiskeriprocessen. Selvom vi ikke kan udelukke indflydelsen fra andre faktorer: den måde, hvorpå hægte fiskedam betingelser og de særlige præferencer fiskeren. Bedst af alt, at denne metode beregne deres egen, eksperimentelt. Dog fange sandart på brisling har en bestemt funktion: agn kan ikke tåle flere optøning, sprudlende og flyve ud af kniben.

For fiskegrej behov at fange sandart, fremlagde en, men et vigtigt krav - styrke. Line diameter kan være i området fra 0,2 (i en dybde på mindre end 8 meter) til ca. 0,25 millimeter (afhængigt dybde), og spolen - fra 70 til 90. Denne linie er tilstrækkeligt pålidelige til at fange selv store prøver. Fiskegrej kan være konventionel, men med en ret kort hale og elastisk nik. Resten af tilbehør afhænger af vilje og fiskerimuligheder, men under alle omstændigheder, er det sammensat af jig med påhængsmotor krog placeret over det i en højde af 30-40 centimeter.

Da gedder er en natlig rovdyr, reagerer godt på lys, er det ønskeligt at få svetonakopitelnye jig, eller plette det med fosfor. Denne simple teknik er meget effektiv, fordi den sandart fiskeri jig gennemføres ved en stor dybde, hvor der er næsten total mørke. Mormyshka eller krog bundet til en snor 15 cm i længden. Undertiden anvendes dobbelt eller tredobbelt kroge, men de er tungere proces kaste snøren i brønden. Leash passer til den linje, så selv med en meget stærk ryk han kunne let glide op til jig. Derfor ville det bedste være at binde en snor ikke til den linje, og spiddet hendes tyggegummi eller slange. Den anden mulighed er selv at foretrække - slanger, komprimere den linje, vil ikke lade hende komme til skade, men det dias vil forblive robust.

En anden specifikke detaljer - snor hængende i diameter skal overstige grundlæggende skov. Så de er mindre forvirret, og sandart fiskeri på brisling bliver endnu mere behageligt. Afhængig af hvor bor aborre, udvalgt og taktik lokke ham. Hvis dette vandområde, er der flere områder, i mangel af bide en af dem er ikke nødvendigt at dvæle - aborre vælger altid sin egen specielle plads og knyttet til den. Det skal erindres, at vinteren sandart er inaktiv, og derfor bliver nødt til omhyggeligt drille. Det er derfor effektiv fange sandart på brisling - meget appetitvækkende for denne rovdyr agn.

De vigtigste fiskeri taktik i dette tilfælde er som følger. En potentielt god placering udsat flere stænger. Det viser sig så skal du spille aggressivt med madding på hver af dem. En sådan aktivitet "produktion" nødvendigvis vække interesse for jagt aborre og fisker vil kun nødt til at trække ud fangsten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.