HobbyKunsthåndværk

Vinter fiskeri skalle

På det område af det centrale Rusland er det meget svært at finde en vandmasse, uden levested skalle. Hun føler sig meget godt i varmt og tilstrækkelig frisk vand, så floden strømfald og damme med masser af mudder, befolkningen ikke er så høj. Med den begyndende kolde vejr, skalle begynder sin bevægelse til dybere steder. I floderne i fisken sticks boblebade, gruber og klipper, og er meget følsom over for eventuelle klimatiske ændringer.

Meget aktiv handling manifesterer skalle på pervoledyu gør store overgange over dammen i deres søgen efter føde. Med stigende tykkelse af isen, bidende skalle bliver mindre, og så videre, indtil "gluhozimya" sæson. Forbedring af fangst skalle med debut af tø efter alvorlige frost, under konstante temperaturforhold i et roligt og overskyet vejr, med en langsom fald i det atmosfæriske tryk i løbet af dagen.

I fase af aktiv vinter skalle fiskeri passerer i midten af februar, og det er især tydeligt i løbet snefald små med let vind. Hvis de anvendes korrekt tackle for at fange skalle om vinteren, kan gode resultater opnås på lavt vand i det område af havnefronten, samt på steder, hvor små floder og vandløb løber ud i hoveddelen af vand. Gode resultater kan give en skalle fiskeri i kystzonen dannet af et luftgab eller hvor udledningen af vand i reservoiret. Mod begyndelsen af foråret i munden på floderne, skalle begynder at samles i store flokke, med yderligere bevægelse af den øvre del, og på dette punkt fangst skalle når sit højdepunkt.

Meget ansvarlig tilgang er nødvendig for at løse det valg at vinteren skalle fiskeri er blevet en fornøjelse. Isfiskeri sådanne fisk kan gennemføres som en jig og float stang, men fordelene mere tydeligt den første.   Vinter fiskeri skalle en svømmerstangen ikke giver de forventede resultater på grund af den høje mobilitet af denne art, og muligheden for en god fangst er tilvejebragt kun på steder, der tidligere var prikormleny. I modsætning hertil jig er let at fange i alle lag af vand, og alt andet, for at provokere på roaches bid kan spille agn. Jig kan fiskes skalle på to måder: ved hjælp af dysen, og uden det. Som en vedhæftet fil, kan du bruge Caddis larver af møl burre, maddike røde myggelarver og mange andre.

Under god fiskelarver skal monteres som en helhed, og hvis bid er dårlig, og skalle starter handler op, er det bedst at dække krogen med et stykke møl larver burre eller bloodworms. I løbet af spillet, jig, observere en pause, hvorunder lokke skal ligge på bunden. Pause varer ikke mere end fem minutter, og afhænger i høj grad af fisk og dens aktivitet. Meget spændende vinter skalle fiskeri jig med en manglende dyse. I dette tilfælde er krogen forsynet med en dope, forskellige farver eller af lille størrelse perle. Bidende fisk søges af kompilere en bred vifte af farvekombinationer, og ændringen af dens spil. Roach, denne handling fremkalder en bid mens fiskeri bringer en masse positive følelser og et godt resultat.

Tackle lystfiskeri efter skalle i vinteren til at give mormyshke ønskede spil, der skal være forskellige nikke tilstrækkelig modstandskraft. For at gøre dette, vil pladen passer bedst fjedre af stål eller fra urværk. Meget attraktivt at skalle spil målt og jævn præstation, så nikke bør ikke være mindre end ti centimeter i længden. Bait, der er sænket til bunden, bør bøje nik for ikke mere end tredive grader. Kun i dette tilfælde, at transmissionen af vibrationer nikke mormyshke i dybden, vil finde sted på et passende niveau. En vigtig forbindelse mellem jig og nik er fiskesnøre. Tackle til vinter fiskeri er korrekt afbalanceret, hvis linjen er tegnet i en linje.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.