SundhedPræparater

Antibiotika hoste: type spørgsmål, klassificering, ansøgning

Hoste - er ikke en uafhængig sygdom, en reaktion på virus eller bakterier, der angriber tracheobronchial tree. Det kan også frigøre luftvejene af slim, slim, støv og andre fremmedlegemer fanget i halsen. Behandlingen af denne "sygdom" afhænger af arten af dens oprindelse: i nogle tilfælde er det tilstrækkeligt med nationale ressourcer, i mere komplekse ordineret antibiotika til hoste voksne og undertiden børn.

I nogle tilfælde er antibiotika ordineret?

Som nævnt ovenfor er årsagen til hoste kan være et virus, og mekanisk skade på strubehovedet eller luftrør (fx et skrig). I en anden udførelsesform tager et antibiotikum hoste er meningsløst. I disse tilfælde, brug emollients naturligt baserede (hård slik, mælk og honning, urtete). Stærke lægemidler ikke kun undladt at bringe den forventede lettelse, men også kan være skadeligt for leveren, maven og andre organer, årsag dysbacteriosis og allergiske reaktioner. Det er således klart, at tage et antibiotikum hoste kun nødvendig, hvis årsagen til dens forekomst er nederlaget i luftvejene virus og bakterier. Tracheitis, lungebetændelse, lungehindebetændelse, bronkitis - er ikke hele liste af respiratoriske sygdomme med bakterieflora. Ofte kan kun analysen afgøre, hvad der er af arten af hoste.

Behandling: antibiotika og deres klassificering

Tildeling af en antibiotika når hoste, læger bestemme primært modtagelighed patologiske mikroorganismer til deres sammensætning.

Ifølge denne faktor præparater er opdelt i flere hovedgrupper:

  1. Aminopetsilliny forårsage død af organismer ved at forstyrre deres cellevægge.
  2. Tetracycliner inhiberer proteinsyntese og dermed at stoppe væksten af skadelige bakterier.
  3. Makrolider standse dannelsen af proteiner i bakterierne selv, deres celler.
  4. Fluorquinol blokerer dannelsen af DNA af mikroorganismer, hvilket fører til deres yderligere ødelæggelse.

Som nævnt ovenfor, antibiotikum hoste tildelt først efter analyse af bakterieflora. Hvad skal man gøre, hvis en eller anden grund er det umuligt at gøre? I sådanne tilfælde patienter, der ordineres et antibiotikum hoste bredt virkningsspektrum. Men under alle omstændigheder, efter en sådan behandling er nødvendig for at tage et kursus om restaurering af kroppens mikroflora.

Den form for antibiotika, deres fordele og ulemper

Antibiotika er tilgængelige i flere dosisformer, som hver har sine egne fordele og ulemper.

  1. Tabletter - absolut smertefri og bekvem metode til behandling, men er ikke egnet til personer med gastrointestinale problemer og problematisk i doseringsnøjagtighed.
  2. Sirup - ekstremt nyttige ved behandling af børn, men så igen påvirker mave-tarmkanalen.
  3. Løsninger - administreres ved injektion, der bringer nogle ubehag, men de bystrodeystvenny og effektiv.

Desuden er antibiotika produceres i form af suppositorier, dråber, sprays, salver og linimenter, men disse former er ikke beregnet til at behandle hoste. Det er vigtigt at forstå, at antibiotika - det er ganske stærk medicin med kumulativ virkning, og dens eftervirkninger kan være i kroppen i lang tid. Derfor er du nødt til at tage dem kun på recept.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.