HjemlighedVærktøj og udstyr

Udvælgelseskriterier - Citrus

Da citrus - er en særskilt form for husholdningsapparater og det er kun beregnet til at arbejde med dem, at spørgsmålet om valg bør gribes an intelligent. Det vigtigste kriterium er, måske, vil blive baseret på, hvor ofte du bruger Juicer til saftfremstilling citrus.

typer af centrifuger

Citrus er en ret simpel anordning, der har en beholder til opsamling af saft, en dyse med en cylindrisk facetslebet kegle på hvilken frugten er slidt, forskåret i halve. Bemærk, at et særligt kendetegn består i fravær af en beholder til opsamling kagen. I sokopriemnik får alt, hvad der er indeholdt i frugt, bortset fra hans hud, som forbliver ubeskadiget.

Den enkleste og billigste model er en manuel saftpresser for citrusfrugter. Det vil passe dig, hvis du laver juice er meget sjældent, men nogle gange det er nødvendigt, og behovet for at presse mere end 1 stykke frugt. Det har samme modtager og en kegleformet dyse, der sætter halvdelen af frugten og drejes i en cirkel hånd med en vis kraft.

Ved akut behov for den samme kvalitet presserester kan bruges med en almindelig spiseske. Klip, for eksempel, en citron i halve, med den ene hånd til at tage halvdelen af frugten, og i en anden skefuld. Sæt det ind i centrum af Limone og dreje i en cirkel over alle dybe og brede retter, presse saften. Med et stort antal af frugt er kedelig denne procedure.

Med regelmæssig produktion af juice passer citrus manual. Dens virkemåde og struktur er ikke meget anderledes. Den væsentligste forskel er, at frugten er hånd rulle er ikke nødvendig, det gør for dig mekanikken, men at holde den på kegle har deres egen. Der er nogle modeller, der leveres frugt indehaver, men deres pris er meget dyrere og ofte ikke berettiget fordi du ændrer frugt, igen, har deres egen.

Lad os vende tilbage til sokopriemniku. Juice i det får gennem hullerne i keglen. Hvis du ønsker at få mindst 1 liter frisk juice, er du nødt til at overvinde de 2-3 kg. frugt. Med denne mængde af drænhuller periodisk tilstoppe kage, da det ikke er knust i processen med saftfremstilling, derfor vil du nødt til at fjerne kagen med hånden, og derefter, stoppe processen.

producenter

I betragtning af de designelementer, selvom elementær ved første øjekast, samt lav efterspørgsel købere, er citrus produceret det meste af udenlandske producenter. Indenlandske modeller er meget få, og de er meget værre i kvalitet.

Forskelle i strukturen af apparatet fra forskellige producenter er kun i kvaliteten af anvendt til fremstilling materialer. Finesser af design og fine detaljer gør det nemmere at arbejde med en saftpresser, kan du finde en kendte virksomheder blandt modeller. Hvis du ønsker at bruge det ofte, er det ikke for doven til omhyggeligt at undersøge alle detaljerne i den valgte model, jo mere, at de vil være synlige, før du kan prøve det i aktion.

Vi anbefaler, at du ser på modeller, der har vist sig de fleste af de købere, såsom saftpressere selskab VITEK VT-1602 Citron, MOULINEX BKB486, daglig Indsamling fra Philips.

alternativer

I nogle situationer kan citrus erstattes af en konventionel centrifugal model. De saft og kage er adskilt i forskellige beholdere, og de betragtes som universelle, da squeeze nogen form for frugt, grøntsager eller bær.

Hvis du ønsker at bruge det til at trykke på citrusfrugter, så være opmærksom på kvaliteten af vingerne, at antallet af dyse-Vener adskille væsken fra kagen. Faktum er, at de skaller af citrusfrugter flosser dårligt og vil periodisk tilstoppe masken. Processen kan blive forsinket og blive kedelig, men det vigtigste, at din valgte model håndtere belastningen og brød sammen.

Overvej også, at citrusfrugter bliver nødt til fuldt ud at pre-skrællet, da saften ud af det er ikke klemt, men bladene kan bryde med det samme. Som regel er det umuligt at finde reservedele, og servicecentre for kan ikke tages reparation af sådanne skader på samme tid forsvinder straks garanti enhed.

Blandt de centrifugale saftpressere er de mest populære modeller som JU40013E Moulinex, Philips HR 1861 til 1800, Scarlett SC-013.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.