LovenStat og lov

Registrering af IP. Åbn din virksomhed og vær ikke en slave af penge

Uanset hvor mange mennesker der arbejder, vil han aldrig blive økonomisk uafhængig. Hvis der sker noget med sit arbejde, forretning eller sundhed, vil indkomstkilden løbe tør. Selv om dette ikke sker, skal han arbejde hele sit liv for hele tiden at tjene penge. Måske vil det være interessant at læse: "hvordan man tjener penge på internettet"

IP registrering

Selvfølgelig, hvis du har din egen virksomhed (IP eller LLC) (vi anbefaler at læse "Registrere en PI - trin for trin instruktion"), kan du sætte virksomheden på en sådan måde, at den vil generere passiv indkomst. Åbn din virksomhed dvs. IP (individuel iværksætter) er ikke så svært, som det kan synes. Flere detaljer kan du finde fra linket ovenfor.

arbejde

En person er nødt til at gå på arbejde hver dag (ikke altid elsket) for at fodre sig selv og sin familie. Et sådant arbejde kan sikkert kaldes arbejdstjeneste eller frivilligt slaveri.

Gratis mennesker eller slaver

Mange kan protestere mod, at de er frie mennesker, ikke slaver. Men er det så? Svar dig selv ærligt. Først før, se på dit liv uden rosenfarvede briller. Du har brug for penge hver måned til mad, tøj, husleje og andre ting. Og hvor får du dem? Mest sandsynligt, gå på arbejde. Hvor mange timer skal du arbejde for at få disse penge? Konklusioner gør dig selv!

Nietzsche sagde engang, at hvis en person ikke kan bruge 8 eller flere timer om dagen, kan han kaldes en slave.

Tilstedeværelsen af passiv indkomst

Tænk, vil du være i stand til at opgive arbejde i morgen for penge? Har du en passiv indkomst, der kan give dig resten af dit liv, så du aldrig igen vil gå til hatefulde arbejde? Eller du skal arbejde hele dit liv for et stykke brød. Selvom det generer dig, kan du stadig ikke holde op med dit job, da du bare ikke har noget at spise? Af hensyn til dette stykke brød skal du give den mest dyrebare - din tid, som allerede er så lille.

konklusion

Tænk over dette og svar ærligt, hvem er du - en slave eller en fri mand?

Du kan finde et nyt job, ændre byen og endda landet. Du skal dog stadig arbejde for at få mindst nogle penge. Og så er der en interessant detaljeret.

Du er ikke slave til din chef, firma eller land, du er en slave af penge. Selvfølgelig kan man argumentere med denne påstand, fordi alle har forskellige holdninger til penge, nogen har dem i store tal og har råd til næsten alt, den anden er i en helt anden situation.

Det kan selvfølgelig hævdes, at penge ikke er det vigtigste for dig. Du kan endda ikke bekymre dig om dem. Dette forhindrer dog ikke, at de bliver deres slave. Det er penge, der er din slave ejer. Dette er en hård virkelighed, selvom du ikke er enig i det. I princippet vil dette ikke ændre noget.

Kilde: http://gdeikakzarabotat.ru/

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.