SundhedMedicin

Ginger hoste - det bedste middel

Ingefær rod for sine medicinske egenskaber er almindeligt kendt i lang tid. Gamle kinesiske healere har brugt det i forbindelse med en række medicinske stoffer, og læger fra Indien er overbevist om, at te med tilføjelsen af denne rod er en af de bedste værktøjer i kampen mod manifestationer af forkølelse. Den trådte de indiske læger i moderne praksis og begyndte at aktivt at bruge ingefær hoste, betændelse, rhinitis og andre manifestationer af forkølelse.

Det er tilrådeligt at bruge ingefær i behandlingen af luftvejssygdomme på grund af dets anti-bakteriel og anti-inflammatorisk virkning. Denne rod dygtigt klare inflammatoriske processer, stimulerer blodcirkulationen og perfekt genskaber de metaboliske processer i kroppen. Ginger hoste mest effektivt forbruges i form af te. Drik der lindrer smerter i området for betændelse, lindrer kramper i halsen og fjerner tør hoste. Korrekt kogt te normaliserer temperatur, eliminerer kvalme og sløver smerten. For at forberede et mirakel drikke, er specielle færdigheder, der kræves. Bare tage et stykke af roden, rist det og fyldes med kogende vand, lad stå i 12-15 minutter. Derefter tilsættes et par dråber citronsaft og en skefuld honning. Kogte te ikke kun spare dig fra bluetongue fænomener, men det er også varm og bidrage til at forbedre immunitet.

Ingefær hoste kan også anvendes eksternt. Med henblik herpå skal det knuses, en lille varm op og i form af gazekompresser anvende på halsen. Til dette formål, og rådgive at anvende olie forberedelse baseret på ingefær. Denne procedure er især nyttigt for folk med syge bronkierne. På grund af tilstedeværelsen af æteriske olier, ingefær har antibakteriel virkning, og det fremmer fjernelsen af slim fra luftvejene og letter slim. For at øge virkningen og reducere inddrivelse gange, er det muligt at tilføje en smule kanel te.

Ingefær hjælper, når man hoster og som en indånding. For at kunne gøre denne procedure, kan du forberede en stærk infusion, eller bruge færdiglavet smør, et par dråber, som er tilstrækkeligt til én inhalation. Indiske Malabar foretrække at bruge olie fra det færdige produkt. Ingefær bruges til hoste, ikke blot midt i sygdommen, men også til forebyggelse.

I øjeblikket kun to kendte arter af denne fantastiske plante - Barbados Sort og hvid Bengal ingefær. Til sine helbredende egenskaber er ikke noget til hinanden er ikke ringere, og adskiller sig kun i de forskellige tilberedningsmetoder. Bengal ingefær hoste skal først skræl, mens Barbados ingefær simpelthen vaske. Det er derfor, sidstnævnte har en smag mere skarp og astringerende. Der er også en plante, som gurkemeje, som mange plejede at kalde den gule ingefær. Må ikke forveksle disse begreber! Gurkemeje, naturligvis også være nyttigt, men mest egnet til madlavning.

Også kendt faktum, at kold ingefær har en høj effekt selv med minimale doser, så du skal ikke overstige foranstaltningen. Ellers kan dets anvendelse have en irriterende effekt på fordøjelsessystemet. Det bør overvejes endnu en nuance. Ingefær mod forkølelse anbefales ikke til ammende mødre eller gravide kvinder. Dette er forbundet med en udtalt styrkende effekt, og denne gruppe af kvinder til at anvende sådanne drikkevarer uønsket.

Det blev konstateret, at en kop ingefær te giver styrke og toner op bedre end en stærk kaffe vanillecreme. Hvis du jævnligt overdrive, du føler dig svag, men at der ikke er væsentlige årsager, prøv uge i træk i stedet for kaffe for at bruge denne unikke drik. Resultatet vil du føle dig meget snart!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.