SundhedPræparater

"Ursol" medicin. Vejledning til brug

Medicin "Ursol" - hepatobeskyttende stof. Værktøjet har et hypolipidæmisk, cholelitolitic, choleretic effekt, kolesterolsænkende og har til en vis grad immunmodulerende effekter. Aktiv komponent - ursodeoxycholsyre. Tilgængelig lægemiddel i kapselform. Lægemidlet stimulerende virkning på produktionen og sekretionen af galde, accelererer transport af toksiske galdesyrer fra tarmen. Lægemidlet påvirker de immunologiske processer, reducere ekspression i patologiske antigener sænker eosinofiler. Den maksimale koncentration af midlerne er bemærket efter to timer. Lægemidlet metaboliseres i leveren. nedbrydningsprodukter udskilles i galden.

Drug "Ursol". Vejledning til brug. tid

Lægemiddelsammensætningen vist i symptomatisk terapi af galde (primære) i fravær af cirrose manifestationer dekompensation, biliær refluksøsofagitis. Lægemidlet er indiceret til opløsningen af kolesterol sten (lille størrelse) til eksisterende galdeblæren.

"Ursol" midler. Vejledning til brug. Kontraindikationer

Ikke anbefalet middel mod atrofi af galdeblæren på grundlag af galdesten sygdom, ikke-drift galdeblæren, galdevejene obstruktion, akutte inflammatoriske patologier af tarmen. Ikke udpeget lægemiddel "Ursol" (reaktioner af eksperter bekræfte det) i nærvær af stråleuigennemtrængelige sten (med forhøjede calciumniveauer), med størrelsen af sten større end 20 mm. Kontraindikationer omfatter aktiv fase af pancreatitis, overfølsomhed, graden af dekompensation af skrumpelever, og graviditet. Er det ikke tildelt til en patient vejer mindre end 34 kg, ammende kvinder.

Drug "Ursol". Vejledning til brug

Tag medicinen indeni. For at opløse sten stof drink om aftenen før sengetid. Den gennemsnitlige dosis på 10 mg / kg. For patienter, der vejer op til 60 kg - to kapsler op til 80 kg - tre til 100 kg - med fire derover 100 kg - fem kapsler. Kursus varighed fra seks måneder til et år. Som en forebyggende foranstaltning (for at forhindre gendannelse af sten) være et middel til kun nogle få måneder efter fjernelse af stenene. Til symptomatisk behandling af primær biliær cirrhose tildelt et gennemsnit på fra to til seks kapsler dagligt. Medicin drikke sammen med et måltid. Når biliær refluksøsofagitis udpeget af kapsel per dag om aftenen. Varigheden af behandlingen fra ti til fjorten dage for at seks måneder. I nogle tilfælde kan behandlingen vare op til to år.

Drug "Ursol". Vejledning til brug. bivirkning

På grundlag af den modtagelse sandsynlige gastrointestinale lidelser, diarré, forstoppelse, smerter i epigastriske, calcineringsbetingelser sten, utilpashed, hovedpine. Lægemidlet kan fremkalde kvalme, ubehag i højre øvre kvadrant, svimmelhed, alopeci, forværring af tidligere eksisterende psoriasis. De negative reaktioner omfatter den mulige forekomst af allergi, myalgi.

Drug "Ursol". Instruktioner. pris

lægemiddel omkostningerne er 149 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.