SundhedPræparater

Tempalgin. instruktion

Nogen oplevet i mit liv at føle smerte: hovedpine, tandpine, muskelkramper, og mere. I sådanne øjeblikke, er det vigtigt at holde sig et hjem medicinskabet bedøvelsesmiddel, f.eks Tempalgin. Vejledning til brug af lægemidlet indeholder de nødvendige oplysninger.

Produceret Tempalgin i form af tabletter i hver af dem omfatter natrium metamizol, tempidon (som aktivt stof), hvedestivelse, ricinusolie, mikrokrystallinsk cellulose, magnesiumstearat, farvestof grøn, titandioxid, glycerol, povidon, methacrylatpolymer og dibutyl .

Påfør Tempalgin guide anbefaler følgende tilfælde:

- med smerter i den postoperative periode;

- med mild og moderat smertesyndromer (migræne, myalgi, hovedpine, ledsmerter, tandpine, tuberkulose, neuralgi);

- med mild smerte af visceral oprindelse (intestinal kolik, hepatisk og renal kolik).

I et sådant ubehag drikke Tempalgin vejledning især anbefales til personer med forhøjet nervøs ophidselse.

Dette værktøj har smertestillende, antipyretisk og mild beroligende effekt.

Som alle andre lægemidler har kontraindikationer narkotika Tempalgin der stadig. Det er ikke ordineres til gravide og ammende kvinder, børn under 15 år, samt overfølsomhed over for ethvert stof i sin sammensætning. Desuden er det kontraindiceret i akut hepatisk porphyria, systemiske blodsygdomme, alvorlig nyresygdom, i medfødt mangel på glucose-6-phosphatdehydrogenase og hypotension.

Acceptere Tempalgin guide rådgiver som følger: en tablet, der skal tages oralt, med noget væske i en stor mængde, fortrinsvis efter at have spist. 3-4 gange dagligt 1 tablet ordineret til voksne. Det maksimalt tilladte antal - 6 tabletter per dag. Børn over 15 år ordineret 2 gange daglig 1 tablet. Varighed af kurset bør ikke være mere end en uge. I andre tilfælde er du nødt til at konsultere en læge.

Selvfølgelig kan brugen af stoffet give bivirkninger. De vises i form af hududslæt, allergisk chok, pruritus, urticaria, toksisk epidermal nekrolyse og Stevens-Johnson syndrom, mavesmerter, kvalme og opkastning, angioneurotisk ødem, i sjældne tilfælde kan forårsage blødninger og sårdannelse. Hos nogle patienter lægemidlet kan føre til hovedpine, takykardi, hypotension, svimmelhed, leukopeni, øge niveauet af enzymer i leveren.

Alle oplysninger om "Tempalgin" forberedelse, beskrivelse og metoder til anvendelse skal angives i brugsanvisningen. Så du kan nemt få adgang til disse oplysninger på apoteket for at købe værktøj.

Et andet vigtigt punkt er, at det anæstetiske lægemidlet ikke bør anvendes i forbindelse med alkohol, da dette kan forårsage en øget effekt af hans handlinger, astmaanfald og allergi. Med stor omhu er ordineret til patienter med nyre og lever.

Inkluderet i tempalgin stof, der kan reducere koncentrationen af opmærksomhed, bremse de betingede reflekser, så det er ikke nødvendigt at tildele chauffører og personer, hvis arbejde kræver høj koncentration af opmærksomhed og hastighed af fysisk reaktion.

Desværre er narkosager overdosis ikke udelukket, vises de som kvalme, opkastning, tinnitus, allergisk chok. I sådanne tilfælde er det vigtigt at stoppe med at tage tempalgin, konsultere din læge om hjælp. Den mest udskrevne ventrikelskylning.

Præparatet kræver ikke særlige opbevaringsforhold, nok til at fjerne det på et tørt sted, beskyttet mod lys og utilgængeligt for børn.

Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.