TravelingFlyrejser

Russisk charterflyselskab Azur Air. Kundeanmeldelser

Små charter luftfartsselskaber, tilbyder sine billetter kunder til en pris 20-30% lavere end på almindelige internationale flyvninger, foretage udenlandsrejser for vores landsmænd langt mere tilgængelig. På området for budget rejse har allerede velafprøvet flyselskab Azur Air.

Kommentarer om de tjenester, som dette luftfartsselskab er ganske nemt at finde alle seværdigheder og endda sociale netværk. Dette er ikke overraskende. Ifølge de officielle tal, alene sidste år, rejste flyvninger Azur Air fly mere end 2,3 millioner passagerer. Hvilke indtryk af dette luftfartsselskab er oftest opdelt russiske turister? At fortælle om tjenesten og vigtigst - sikkerheds folk forlader i fora og sociale netværk grupper kender din mening om flyselskab Azur Air?

Om virksomheden

Passager flyselskab Azur Air - en af de yngste flyselskaber i Rusland. Etableret i 2014 af den juridiske afdeling af virksomheden "Katekavia" transportselskab i nogen tid været en del af et datterselskab af den største indenlandske aviakorporatsii UTair. I 2015 den nydannede luftfartsselskabet har modtaget navnet "Azur Air" (ikke at forveksle med navnet på et populært hotelkompleks Bel Air Azur Resort 4 * i feriebyen Hurghada) og begyndte at udføre selvstændige aktiviteter.

Siden 2016 ejer retten for internationale passagerflyvninger på regelmæssig basis. I øjeblikket Azur Air - det vigtigste luftfartsselskab "AneksTur" tour af den populære i Rusland. Aircraft af flyselskabet gør flyvninger i 30 byer i vores land i de mest populære og eftertragtede ferieområder: Thailand, Spanien, Den Dominikanske Republik, Tunesien, Bulgarien, Grækenland, Cypern, Vietnam.

I februar 2017 Azur Air industri award SSA (Skyway service Award) blev tildelt for sejren i nomineringen "The Best russiske flyselskab" blandt internationale charterrejsende luftfartsselskaber.

Fund transport

Som i begyndelsen af 2017, "Azur Air" ejer 16 fly. I øjeblikket er virksomhedens luft flåde Azur Air - flyvemaskiner "Boeing" (Boeing) klasserne 767-300, 757-200 og 737-800, der afløste Tu-134 og andre indenlandske liners. Gennemsnitsalderen for køretøjer - 18-19 år, og hovedparten af de indenlandske charterselskaber. Betingelsen og servicevenlighed af flyet overvåges nøje: den eneste ulempe passagerer synes er en støjende job motor under flyvningen.

Interiør Tilstand og komfort

Hvordan 'Azur Air "i ethvert budget flyselskab, er omkostningerne ved at rejse med fly reduceres ved at øge antallet af pladser. Derfor passagerer engang advaret: at spare på flybilletter, har at gøre flyvningen i nød. Smalle gange og en lille afstand mellem sæderne - en stor ulempe, ifølge flertallet af passagererne. Særligt vanskelige regnskab for en meget høj eller fede mennesker. Hvad andet kan fortælle kundeanmeldelser "Azur Air" komfort niveau i løbet af charterfly?

 • Ofte nævnt om renlighed og god af luftfartøjets kabine, perfekt hygiejnisk tilstand af toiletter.
 • Ud over den tæt af sædet, kan nogle passagerer får en ubehagelig overraskelse i form af en defekt klapbord.
 • Hver passager får et sæt af præ-flyvning, som omfatter slik, ørepropper og en bandage til at sove, hygiejnebind, pude. On-demand in-flight tæppe spørgsmål, men at dømme efter de anmeldelser, de mangler ganske ofte på alle passagerer.
 • Ikke altid ordentligt reguleret af temperaturen af luften i kabinen under flyvningen. Mange turister klage for køligt interiør, som forværres af den ovennævnte situation med mangel på varme tæpper. Separate negative anmeldelser, på den anden side, taler om varmen i kabinen og dårlige arbejde balsam.
 • Manglen på et TV i stuen.
 • På grund af den tætte kabine passagersæde læne sig tilbage eller ikke helt, eller slet ikke læne sig tilbage. På flyvninger på op til fire timer, manglen på næsten usynlig, men flyselskabet kunder, der er tvunget til at flyve i disse betingelser for seks timer eller mere, udtrykker ofte deres harme.
 • Et af de fælles problemer i alle uden undtagelse flyselskabers Holiday 'flyvninger er, at der er en stor risiko for at blive i en flyvemaskine med en beruset selskab. Disse ledsagere fanget nogle gange på flyvninger Azur Air". Selvfølgelig betyder tilstedeværelsen af sådanne rejser ikke afhænge af vilje af besætningen på flyet, men det stewards adfærd i sådanne situationer, væsentligt påvirker omdømme flyselskabet. Ofte passagerer svar karakterisere adfærden af besætningen i forhold til de "berusede medrejsende" på den positive side: kabinepersonalet har tendens til at opføre sig med tilbageholdenhed, høfligt, gør alt for at undgå konflikter i bestyrelsen.

Måltider om bord

Power kvalitet til Azur Flypassagerer - genstand for den mest ophedede debat på sociale netværk og fora. Fly kunder, afhængig af varigheden af flyvningen, billede 1-2 af måltidet, hvoraf den ene - standard varmt måltid. Menu 'Azur Air "indeholder en fuld suite af produkter: kødret (at vælge imellem), en side parabol, sovs, grøntsager, ost, pølser, desserter og bagværk. Desuden et ubegrænset antal af tilgængelige drikkevarer: kaffe eller te, og søde kulsyreholdige drikkevand.

Anmeldelser fra flyselskab kunder, en temmelig standard menu, omtrent lige så meget som de negative udsagn om dette emne. Generelt er mange af de passagerer, erkender, at frokost og aftensmad er i overensstemmelse med budgettet priser for charterflyvning, og alle fødevarer om bord er ganske tilfredsstillende og velsmagende. Af de negative anmeldelser kan du vælge historier om mislykkede kogt eller utilstrækkeligt opvarmede retter, på grund af, hvad de rejsende var sultne. Nogle gange er der klager over ubehag eller fordøjelsesbesvær mavetarmkanalen, der forbinder passagerer med en af retterne på aviamenyu.

Det er værd at bemærke, at flyselskabet arbejder konstant på at forbedre deres service om bord på flyet. Til dato, sociale medier vært flere nyheder relateret til ændringer på området for mad til passagererne. Den officielle flyselskab gruppe indeholder information om tilgængeligheden af tjenester for udvælgelse og forudbestil en speciel menu. Desværre, sådan tjeneste er ikke tilgængelig i alle områder. Måltider fra børn og vegetariske menuer er tilgængelige på fly, der afgår fra Domodedovo, Pulkovo, samt lufthavnene i Jekaterinburg og Krasnoyarsk. Også øget nedenstående liste med fly, hvor passagererne kan nyde en varm boller bagt på bord på flyet under flyvningen.

Besætningen og personale: de siger passagererne

Gæst 'Azur Air "næsten hævde enstemmigt, at piloterne arbejder i flyselskabet - reelle fagfolk, udmærker selv vanskelige vejrforhold. Ofte findes i en bedømmelse, takket være besætningsmedlemmer for en rolig og sikker flyvning, fængslende historier om området, over hvilket driver ruten flyvning.

Ikke mindre imponerende er gode forvaltere og stewardesser. De fleste rejsende skrive en anmeldelse af flyselskabet Azur Air, stewardesser beskrive hvordan høflig, tankevækkende, smukke og meget positive mennesker. Ifølge historierne om passagererne, medarbejderne er villige til at besvare spørgsmål og altid villige til at hjælpe.

flyforsinkelse kompensation til passagerer

Punktlige flyselskab - en vigtig indikator, når de køber en billet til en bestemt flyvning. Selvfølgelig, for dem, der går på ferie, en lille forsinkelse på afrejse kan ikke påvirke turen. Men for en forretningsrejse eller en tur med overførsler forsinkelse fly kan være et alvorligt problem.

Desværre må vi erkende, at forsinkelsen af afgang - den mest almindelige klage fra passagerer Azur Air. Anmeldelser bare fuld af historier om forsinkede afgange og flyforsinkelser i en periode på fra 15 minutter til 10-12 timer. Bekræftet dette faktum og statistiske undersøgelser. Ifølge den vurdering af russisk luftfart, i 2016, flyselskabet var blandt de "top tre" af forsinkelser charterfly.

Sami repræsentanter for flyselskabet tilskrives broderparten af forsinkelsen ikke en teknisk fejl på lufttransport. De væsentligste årsager kaldes ugunstige vejrforhold og en enorm belastning af landingspladser i lufthavnene. I dette tilfælde flyselskabet bruger alle midler for at sikre, at passagerer sat under loven af tjenester: drikkevarer, måltider, kortsigtet indkvartering.

Funktioner af check-in

For nemheds af kunder, som ikke er en personlig check-in i lufthavne, er nu tilgængelig via online registrering af passagerer. Denne service tilbydes i en særlig sektion på hjemmesiden Azur Air. Check-in online (i det følgende - OP) er tilgængelig for de fleste passagerer, men denne metode har de funktioner og begrænsninger:

 • ELLER starter i 24 timer og slutter i 1 time før afgang.
 • Tjenesten er kun tilgængelig for OP flyvninger, udgangspunktet for som er en af de byer i det område af Den Russiske Føderation.
 • Ud over den Domodedovo lufthavn basen Aazur Air, online check-in er tilgængelig i 25 flere byer. Angiv listen over lufthavne med PR kan også være på luftfartsselskabet online.
 • PR-service vil ikke være i stand til at drage fordel af kunder, der er tvunget til at flyve med de ledsagende personer: mindreårige, handicappede og andre. Også cpr i lufthavnen bliver nødt til at gå kæledyrsejere, der rejser med deres kæledyr.
 • OR er ikke tilladt for passagerer, der rejser i grupper på mere end 9 personer.
 • Bording er foretaget på boarding pass udskrives på stedet efter OP, er yderligere behandling for lufthavn check-in ikke påkrævet.

sikkerhedsniveau

Omdømme af et flyselskab i luftfartssikkerheden evalueres, herunder statistik over nødsituationer, deltagerne som blev forretningsfly. I den periode, Azur Air, ikke en eneste styrt. Fra ekstraordinære begivenheder i løbet af flyvningen, den mest berømte var en nødsituation, er ikke en "blød" landing i byen Tasjkent (februar 2016).

Derudover indspillede vi tre flere tilfælde, hvor planerne i selskabet gjort en nødlanding, herunder en episode af fugle uheld fanget i motoren. Til ære flyvebesætningen, blev alle de ovennævnte sager afsluttet med succes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.