HjemlighedVærktøj og udstyr

Elektriske buskryddere. Hvordan vælger og bruge en sikker?

Der er tre hovedtyper af buskryddere, afhængigt af deres magt:

- benzin;

- elektriske hækkeklippere;

- trådløs.

elektriske buskryddere

Denne type udstyr har en netledning. Så du kan kun bruge den i nærheden af stikkontakten eller forlængerledning. Disse hækkeklippere - ganske let og nem at bruge, de er egnede til de fleste små og mellemstore haver. Elektriske buskryddere er af største bekymring for de fleste mennesker, på grund af placeringen nær ledningen med knivene. Det er derfor nødvendigt at bruge en speciel beskyttende enhed, der kan holde dig fra utilsigtet skade på ledningen.

Akku hækkeklippere

Batteridrevne hækkeklippere er udstyret med et batteri, der kan fjernes og re-charge i rummet. De er så nemme at bruge som ledning elektriske hækkeklippere, men har en vigtig og klar fordel - du behøver ikke at bekymre sig om tilstedeværelsen og fastklemte kabel. Nylige undersøgelser har vist, at de fleste af de modeller af trådløse buskryddere kan arbejde mere end 20 minutter på en enkelt opladning, og nogle mere end en time. Trådløse buskryddere har en bladlængde på 52 cm med snævert anbragte tænder, så de er ideelle til regelmæssig beskæring hække.

benzin hækkeklipper

Benzin trimmere, sammenlignet med de tidligere arter - store og tunge maskiner. De vil være mest nyttigt, hvis du har en stor eller tilgroede hække, hvilket er langt fra en strømkilde. Men ligesom alle benzinbiler, de er støjende, udleder udstødningsgasser og kan være trættende at bruge for lang tid.

Elektrisk Hækkeklipper: hvordan man vælger

Hvis du beslutter at vælge elektriske apparater, bør der lægges særlig vægt på længden af kablet. Dette er især vigtigt, hvis arbejdsområdet er langt fra strømkilden.

Elektriske buskryddere skal have en fejlstrømsafbryder (RCD) for at beskytte kablet og kontrollere det på en regelmæssig basis.

Sådan trygt bruge en hækkeklipper?

Dette spørgsmål generer de fleste mennesker. Proces sikkerhed kan øges ved at tænde for ledningsfri hækkeklipper. Hvis du vælger elektriske hækkeklippere, at:

  1. Brug altid en fejlstrømsafbryder (RCD), stik eller adapter for at beskytte mod elektrisk stød, hvis du ved et uheld klippe kablet.
  2. Loop kablet gennem armen - det vil hænge bag dig, eller fastgør den til et bælte.
  3. Sørg for at din forlængerledning er tilstrækkelig til at færdiggøre arbejdet, uden at strække wiren.

Trimmer, Hækkeklipper elektrisk: yderligere sikkerhedsforanstaltninger

  1. Bær sikkerhedsbriller eller en maske for at beskytte øjnene mod flyvende vragrester.
  2. Hvis du har små børn, skal du afbryde trimmeren fra lysnettet eller fjerne batteriet fra den trådløse trimmeren, hvis du lader det uden opsyn i længere tid.
  3. Når du arbejder, er det tilrådeligt at bruge handsker og solide sko med gode såler lavet af tykt materiale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.