Nyheder og SamfundNatur

Matamata Turtle: Udseende og interessante fakta

Matamata Turtle - en vidunderlig repræsentant for familien zmeinosheih kendetegnet ved en meget usædvanlig udseende. Når du først ser på krybdyr kan forveksles med den sædvanlige bunke skrald, og stor nok. Dette er ikke overraskende: den gennemsnitlige størrelse af skildpaddeskjold kan nå 45 cm, og krybdyr imponerende vægt - ca. 15 kg.

Levevilkårene i naturen

For første gang en fantastisk dyr blev nævnt i 1783 af den tyske naturforsker Johann Schneider. For at imødekomme en sådan krybdyr ligner eksternt overgroet med mos stammen af et træ, i det naturlige miljø kan være i de sydamerikanske lande: Guyana, Peru, Venezuela, Ecuador, Bolivia, og nordlige og centrale lander i Brasilien. Mata Mata (eller Matamata) antipatier turbulente strømninger, bosat i medlennotekuschih reservoirer med stillestående vand og mudret bund (sumpe, damme mudrede, gamle flodlejer). Vanddybde krybdyr foretrækker lavt vand. Elsker at silt, en bekvem ly i tilfælde af fare, fælles for næsten alle sumpskildpadder og forklaret af blødhed bunden under dvale, samt stealth i jagten. Matamata koloniserer hovedsageligt i reservoirer, kaldet sort vand, på grund af deres tilstedeværelse i de nedbrydningsprodukter af vegetabilske og animalske rester.

Matamata Turtle: udseende

Velvet Turtle zmeinosheey kaldes på grund af den meget lange og fleksibel hals, som ved udkørsel hovedet ind sin skal, hvis wraps og rører forpoterne. Hængende fra halsen og hovedet læderagtige fløjlsagtig patches giver det oprindelige udseende af dyret og camouflage blandt de akvatiske flora og trekantede, svagt fladtrykt snude dekoreret i slutningen af en lang snabel, næsten altid stikker ud af mudderet. Øjne mere svulmende, øjne skarpe, fine dyr ser i mørke. Størrelsen af munden, så at sige, fra øre til øre.

Et overraskende aspekt af Velvet Turtle er den dorsale del af skallen, kaldet rygskjoldet andet. Dens øvre skjold er opdelt i 3 dele fortandede køl dannet udragende skarp kegle. Dorsale del har en mørkebrun farve, som hjælper dyret til nemt masquerade som en hage. Den ventrale del af de grønlige-gule og brune toner.

Fra andre arter af krybdyr dyr er anderledes stærk clawed bæretaske, der beskytter ikke kun kroppen, men også afsnittet hale.

Den drevne Matamata?

Matamata Turtle er ingen måde at tygge og snack fødevarer på grund af underudviklede kæber, så fanget bytte fange i sin helhed. Desuden offer trækker sammen med vand, væsken er så gradvist frigiver tilbage. Grådighed Krybdyr er der ingen grænse: dyr fisk ikke kun fylder maven, men også i nakken, hvor maden venter på sin tid at fordøje.

Det vigtigste kost af skildpadden er fisk, hvirvelløse små unger, larver og haletudser padder, og kun i en levende form. Dead byttedyr dyr genkender ikke, hvis dette ved et uheld ramt i halsen, så er det spytter. Tilsyneladende er der visse receptorer, der adskiller levedygtighed produktion i maven krybdyr.

Karakteristiske træk ved krybdyr

Matamata Turtle, hvis offentliggørelse er en kæmpe overraskelse, foretrækker at foretage nataktive, gemmer sig i mudderet i dagtimerne. Den væsentligste del af sit liv i vand og på land kan gå alene med det formål at reproduktion. Reptile doven nok, at selv når luft Sats udfører det mindste antal bevægelser, kun toppen af snabel stikning til overfladen. Flyder dårlig, foretrækker at kravle langs bunden. Nogle gange de lange timer stadig i færd med jagt og naturlige dovenskab erstattet af skarpe hopper ud af vandet i ønsket om at få fat fører ved små fugle. Det sker meget sjældent, og det er snarere en undtagelse til reglerne i en afslappet, tøvende tempo i livet fløjl skildpadde.

avl Egenskaber

Denne type af krybdyr er et mysterium for videnskaben. Det er stadig uvist, hvor denne skildpadde lys er nødvendig, fordi det vigtigste stykke af hendes liv, hun undgår det. Det er fortsat også uudforsket specificitet dens reproduktion. Det er kendt, at fjernelse af afkommet til Velvet Turtle er altid klar. Mandlig afviger fra den kvindelige konkave plastron (ventrale del af skallen) og en lang hale. Parring finder sted om natten, parret opfører sig roligt, uden at vise aggression mod hinanden. Efter parring, hunnen producerer en lægge æg i en mængde på 10 til 30 stykker. Udviklingen af afkom og udbytte ud afhænger af den omgivende temperatur. Den normale udseende af den unge sker efter 2-5 måneder efter befrugtningen. Når temperaturaflæsningerne under 25 ° C. opholdsperiode i ægget stiger op til 8-10 måneder. Størrelse udklækkede skildpadder er omkring 4 cm.

Akvarium indhold Matamata

Matamata Turtle, er billeder præsenteres i artiklen - en hyppig repræsentant i terrariet samlinger. Krybdyr, hurtigt tilpasning til livet i et kunstigt medium, anbefales det at indeholde store lavvandede (mindre end 20 cm) akvarier ved optimal temperatur vand + 28-30 C. Animal foretrækker dagtimerne gemmer sig i mudderet, er det ønskeligt at tilvejebringe en hyggelig tilflugt fra solen. Bunden af tanken er forpligtet til at dække det rene sand. For at simulere kysten kan bruges under vandet rifter, mose greens eller kork.

Hver uge bør overvåge PH balance af vandmiljøet, der overstiger den tilladte hastighed (5,0-5,5 enheder.) Vand bør forsures. Du kan gøre dette ved hjælp af særlige lægemidler, der sælges i dyrehandler butikker eller tørv, at kogte chips, som anbefales føje til akvariet filter. Det er til vandmiljøet krav miljø er den sværeste del af omsorgen for fløjl skildpadde - helt uhøjtidelige og fredelige væsner.

Reproduktion fløjl skildpadder i fangenskab - et fænomen, ret sjældne. Hvis du ønsker at modtage fra sådan en vidunderlig ung ferskvand nødvendigt at udarbejde en naturlig substrat, som vil være æg-lægning: Det er vand med et surt medium, vermiculit eller tørv. Ved neutral syre-base balance for embryoner fra vand i den sidste fase af udvikling risikerer døden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.