ForretningSpørg eksperten

Sådan åbne håndjern uden en nøgle? Secrets of hacking håndjern

Før du læser spændende og ikke mindre anvendelig historie er absolut nødvendigt at bestemme følgende: Hvis du, uanset årsagen, falder i hænderne på politiet, så helt udrydde tanken om, hvordan man åbner håndjern uden en nøgle, fordi med sikkerhedsstyrkerne til at spøge med, a priori! Denne artikel tager sigte på at overvinde den handling er ikke helt normale medlemmer af samfundet, der lænkede dig i håndjern og planlægger at gøre noget forfærdeligt. De oplysninger, vil gavne alle, uden undtagelse, selv de piger.

Hvordan at slippe af håndjern?

nytaar er over nysgerrighed, hvis blot fordi du befinder dig håndjern til en radiator? Dette problem kan løses hurtigt og effektivt, hvis du kender nogle chips forklarer, hvordan at låse håndjern uden en nøgle i hjemmet.

For eksempel, næsten enhver skuespiller, vil denne opgave være meget let, fordi han ved, at vi har brug for kun finde wiren poelozit et par sekunder i låsen af håndjern udfrielse fra kæderne - og det trick er færdig! Så er det hensigtsmæssigt at gøre det samme, tabt i jagten på den samme ledning eller regulære hæfteklammer. Stor, hvis man kan kalde nogen for at få hjælp, fordi den anden person ikke kun kan bringe værktøjet til at slippe af med håndjern, men også hjælpe med at løse problemet i praksis.

Det er vigtigt at bemærke, at det opnåede som følge af eksperimentet værker oplysninger, diskuteres i næste kapitel, og, som det viste sig, fuldt besvare spørgsmålet om, hvordan man åbner håndjernene uden BRS-2 nøgler.

Eksperimentel bekræftelse!

I eksperimentet, der blev udført for at kontrollere effektiviteten af ordningen bruges af politiet specialiseret mekanisme BRC-2. Så blev han sat på en mands hånd, og derefter gik på jagt efter eksperimentatorer hæfteklammer. Da det viste sig under operationen, er det vigtigt ikke at gå glip af de tre vigtigste punkter:

  • Før åbning håndjern uden en nøgle klip, bør være at begynde at navigere. For eksempel, RBS-2 er en gennem lås, der giver dig mulighed for at indsætte en nøgle fra begge sider. Og det er åbnet ved at bevæge sig mod den distale kant af en lås enhed.
  • Det skal bemærkes, at en massiv klip vil tjene som en absolut fordel, fordi det er mindre bøjet og har ringe chance for brud. Det er dannet fra den ene ende til tungen som en nøgle, og derefter indsætte og drejning i den rigtige retning. Selvfølgelig vil du stræbe efter 10-15 minutter, men frihed er tæt, og i sidste ende alt vil vise sig!
  • Det blev fundet kun en tynd papirclips? Det er bemærkelsesværdigt, fordi det kan være med til at skabe en kopi af de reelle nøgler! BRS-2 har to plader, spærreled tænder af armbåndet, hvilket taler Stock vene dobbelt tunge.

Secrets lås slot og nogle interessante nuancer

Den mest almindelige i Den Russiske Føderation er BRC-1 og BRC-2. Desuden kan låsene udstyres med både enkel og kompleks form. Du skal vide, at de fleste af håndjern har en dedikeret lås for at styre graden af stramningen, der tjener som en lås.

For eksempel i tilfælde af aktivering lås (løftestang forbliver dybt i hullet), for en start er det nødvendigt at åbne den, så tage direkte bag slottet. Lås åbnes med en bevægelse i den modsatte retning. Desuden er der modeller af håndjern med stiv trækstang armbånd i stedet for kæder. I tilfælde af hænder holder dem, det minimum af frihed. Men åbne disse håndjern praktisk umuligt, men hvis anvendelsen af den maksimale mængde indsats i denne verden er alt muligt!

Det er vigtigt at bemærke, at processen med at løse problemet med, hvordan man åbner naurchniki uden en nøgle, er opdelt i flere etaper, uanset den valgte metode til at fjerne de "lænker". Desuden er der, en bortskaffelse klassifikation metoder i forbindelse med manchetter i holderen er en nybegynder, amatør eller måske endda være pro.

Den forberedende fase

Sådan åbne håndjern uden BM On nøgle? Lad os se på det:

  1. Det første skridt er at sikre, at hænderne var i front. Det skal bemærkes, at denne fase er ikke så svært, som det ser ud ved første øjekast, selvom du aldrig har gjort gymnastik eller yoga.
  2. Den anden operation, selvfølgelig tjener søgeværktøj for at bryde låsen. Vi diskuteret detaljeret ovennævnte eksperiment med en klemme, som let kan erstattes af en wire, stift eller hæfte uret. Hertil kommer, de mest skarpsindige folk formået at åbne låsen af håndjern, selv ved almindelige kampe. , Hvis det er muligt, er det hensigtsmæssigt at se ekstremt tynd og hård værktøj, der vil hjælpe til fuldt ud at fange slottet og undgå skadelige improviserede værktøjer.
  3. Det tredje trin er produktet af niveauet for tre til fire millimeter fra enden, for eksempel en tråd, hvorefter det er nødvendigt at bøje i rette vinkler. Det ideelle materiale naturligvis tjene som platin, da det har et minimum af deformation i interaktionen med låsen, fordi kraften er rettet langs ribberne.

Klassifikation af metoder til at åbne låsen

Den enkleste løsning på problemet med at åbne håndjern uden en nøgle, hvis du er ny i denne branche er de armbånd uden den aktive klemme, som normalt er placeret på den nederste plan håndjern fra slottet. Som bemærket ovenfor, med undtagelse af at drukne armen i hullet angiver inaktivitet lås. Hertil kommer, at nogle modeller af håndjern og ikke indeholde det.

Under alle omstændigheder, processkemaet fungerer således: den bevægelige tine del i kontakt med griberen, hvorved palen falder og manchetter lukket. Key hæver hende - og mekanismen åbnes. Derfor mulig forfalskning pal manuelt ved fremføring af tråden mellem tænderne og den efterfølgende opsamling.

Ved tilstedeværelse af låsen, vil novicer ikke så let at slå det fra, men fans vil gennemføre denne operation uden meget besvær ved at dreje værktøjet mod uret. Det er vigtigt at bemærke, at for at gøre en tur bør tage særlig pleje for at undgå re-operation af låsen. Kun de professionelle i dette tilfælde vil være i stand til at låse de håndjern BRS-2, fordi de låse strukturen er særlig kompliceret. En beslægtet fremgangsmåde er beskrevet ovenfor.

Sådan åbne håndjern uden en nøgle? faktiske problemer

Som regel i processen med at komme af med de håndjern der er problemer forbundet med den manglende evne til at finde et nødvendigt redskab eller en appel nøglehullet indeni. Det er vigtigt at bemærke, at sidstnævnte er irrelevant for modellen BRS-2, fordi det er udstyret med sin tværgående type.

Derudover er der SPU manchetter, kendetegnende for der tjener som en stiv kobling (dvs. de ikke har kæden mellem armbånd). I dette tilfælde ejeren af hænderne på kort tid bliver følelsesløse og såre dårligt på grund af deres begrænsede bevægelse. Så selv at skulle holde nøglen, er det ikke altid muligt at åbne låsen. Én trøst kun én ting: Disse håndjern er ikke almindeligt kendt i lokalsamfundet, sandsynligvis på grund af deres ultimative grusomhed.

I diagrammet lås åbning model BFB markeret med et rødt rektangel, og anslagsretningen - grønne pile. Pladen, som skal fungere ved at vise en rød kort linje. Når det vil være på plads mærkede stiplede linier, er låsen betragtes åben.

Ved opsummering af historien så ekstraordinært er det vigtigt at huske helt standard, men en sådan effektiv sandhed: den bedste metode izbavaleniya håndjern - ikke til at bære dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.