TravelingRejsetips

Byen er hastigt voksende i ørkenen. Republikken Kasakhstan kapital Astana

En af de største og hurtigt udviklingslande i Asien er Kasakhstan, som er hovedstaden, Astana, er blevet en af de smukkeste byer i verden.

Historien om denne by begynder fra den fjerne 1830. Det var dengang på bredden af Ishim floden fæstning blev bygget, som i sidste ende udviklede sig til byen. Det anses for at være grundlæggeren oberst Fyodor Kuzmich Shubin. Byen blev kaldt Akmola, og er slidt indtil 1961. På dette tidspunkt, kampen for udvikling af jomfruelige jord, og Akmolinsk blev centrum for den frø "af slaget." Den sovjetiske regering omdøbte det i Tselinograd, Kasakhstan, og den kapital, som på det tidspunkt var i Alma-Ata, fik en anden større by, hvor ledelsen af republikken og Sovjetunionen investeret kraftigt. I 1992, byen undergik en anden ændring: nu blev han kaldt Akmola.

Byen var den anden største og vigtigste i Kasakhstan indtil 1998. Kasakhiske præsident Nursultan Nazarbayev underskrev et dekret i juni 1998 omdøbt Akmola til Astana og flyttede alle offentlige og finansielle enheder fra Almaty til Astana, hvilket gør denne by hovedstaden i staten.

Republikken Kasakhstan hovedstad Astana - nu, som det nu lyder i verden. Resultatet af denne overførsel var den aktive udvikling af byområder infrastruktur, kommercielle og kulturelle faciliteter. Kapital begyndte at vokse hurtigt, udvikling fra en provinsby til en smuk storby med smukke arkitektoniske former, som er tæt sammenflettede europæisk og orientalsk stil. Til opførelse af den nye eurasiske byen kasakhiske Formanden opfordrede de førende arkitekter i verden, der skabte byen-fortælling.

Smuk hovedstad Kasakhstan, Astana, attraktioner, der er kendt for hele verden. Unik objekt er Vand-Green Boulevard. Dette perspektiv, snarere, en fodgængerbro, bygget i tre niveauer. På stueplan er der en parkeringsplads, hvilket er særligt vigtigt i de store byer, er den anden forbeholdt butikker, butikker og indkøbscentre kendte firmaer og virksomheder. På tredje sal er der en smuk grøn gade med alle mulige skrifttyper, upåklageligt velplejede græsplæner og blomsterbede.

Han beundrer deres monumentalitet Ak-Orda - bygning, som huser residens for præsidenten for Republikken Kasakhstan (Astana kapital).

Under ét tag indkvarteret delfinarium, akvarium, vandland, børneunderholdning komplekse og mange kommercielle virksomheder i et stort indkøbscenter og underholdningscenter Khan Shatyr, som altid er en masse besøgende - som hovedstadens beboere og gæster i det kasakhiske hovedstad.

Astana, hovedstaden i Kasakhstan, især smukke natten når lysene af bygninger reincarnate fantastiske by ukendelighed.

Den nye kapital Kasakhstans udvikler i et hurtigt tempo, og i planerne for arkitekter er stadig en masse interessante idéer. Kasakhiske folk har altid skelnes gæstfrihed og stor tilfredshed alle gæster med hovedstad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.