Mad og drikkeMadlavningstips

Nogle nyttige tips til, hvordan du vasker dine hænder af svampe

Med begyndelsen af efteråret, mange haste ind i skoven, at komme væk fra byens travlhed, afhente svampe, for at slappe af i frisk luft. På denne tid af året er naturen fantastisk med sin skønhed, og svampe er mere lækre end nogensinde. Desuden sporer planter blot deres øjne med deres mangfoldighed. Især vi ønsker at møde honningsvampe eller svampe, for i salt og marineret er de bare en udsøgt delikatesse.

Svampe forlader spor

Imidlertid står mange husmødre regelmæssigt over for et problem, som er: hvordan man vasker hænderne på svampe? For at nyde den pikante smag af smør svampe eller boletus, skal du bruge meget tid på at fjerne filmen fra dem. Efter denne procedure er der ingen grænse for kvindelig forargelse, siger vi lever i det 21. århundrede, men ingen ved, hvordan man vasker vores hænder af svampe med maksimal effekt. Og ved hjælp af almindelig sæbe kan du ikke fjerne pletter.

Som følge heraf skal repræsentanter for det svagere køn gå i arbejde med deres brune fingre og palmer i et par dage.

I denne henseende er spørgsmålet om, hvordan man vasker hænderne på svampe meget, meget relevant. Før du overvejer det mere detaljeret, lad os bemærke, hvilke typer sporeplanter der kan være forurenet først.

"Marky" svampe

Når du har til hensigt at samle mosser eller maslinger, skal du være sikker på, at hvis du ikke bruger på forhånd handsker, bliver dine hænder brun. Mindre farve effekt har podberezoviki. Du vil dog stadig få dem farvede. Da der er et lag farvestof på deres hatte . Forresten, på benene er der også "mark" inklusioner. I svær grad kan svampepigmentet påvirkes, når du afhenter kantantereller eller svampe.

Måder at løse problemet

I hvert fald, hvis du efter rengøring af moserne har fået fingre eller palmer på steder, har det fået en brunagtig farve, det er ikke en grund til panik.

Løsningen på spørgsmålet om, hvordan man vasker hænderne på svampe eksisterer ikke desto mindre, og ikke en. Den eneste ting at advare om: Ikke alle metoder er 100% effektive og sikre for vores hud. Derfor skal du bruge nogle forholdsregler ved at bruge dem.

Alkohol og Köln

Mange på spørgsmålet om, hvordan man renser deres hænder af svampe, uden tøven, vil svare: "Ved hjælp af cologne eller alkohol." I højere grad er denne metode anvendelig til desinfektion og ikke til rengøring. Derudover kan du ved hjælp af alkohol tørre huden, som følge af, at den begynder at skrælle.

acetone

Nogle byfolk anbefaler at løse problemet med at rengøre hampens hænder ved hjælp af sædvanlig acetone. Dette middel kan også forårsage beskadigelse af epidermis og bør først bruges til at fjerne monteringsskumet osv.

Det samme kan siges om væsken til fjernelse af lak, som mange forsøger at fjerne brune pletter fra hænderne.

Vaskeklud og blegemiddel til tøjvask

Disse løsninger er også ineffektive og usikre for hændernes hud. Blegemidler til vaskeri indeholder stoffer, som korroderer huden, og en hårdmetalsvamp kan let blive skadet.

Citronsaft

Vil du vide, hvordan du smider dine hænder fra svampe uden at skade huden? For at gøre dette skal du forberede et bad med citronsaft. Tag en lille beholder, så du kan placere to hænder på samme tid, hæld varmt vand i det og tilsæt citronsaft presset fra en frugt. Så skal du lægge dine hænder i karret. Hold dem der et stykke tid og gnid deres håndflader imod hinanden fra tid til anden. Så snart vandet begynder at køle ned, fjern dine hænder og vask dem under rindende vand, bevæbnet med en hård svamp og almindelig husholdnings sæbe.

Hvis du første gang ikke lykkedes helt at fjerne pletterne fra svampene, skal du gøre proceduren igen.

Blad af sorrel

Som allerede understreget er den bedste måde at løse problemet med at tørre hænderne på svampe på er en, der ikke indeholder nogen "kemi". Dachniki til fjernelse af pletter fra svampe i hænderne bruger ofte de overripte blade af sorrel. På trods af at de er saftige, er de ikke længere egnet til at spise, så de er egnede til andre formål. Slib sorren med en konventionel kødkværn. Den resulterende fyld skal anvendes rigeligt på håndfladerne og fingrene, og på hænderne skal man bære handsker.

Du bliver nødt til at vente ca. en halv time. Derefter kan du fjerne handskerne og vaske dine hænder under rindende vand, mens du bruger den sædvanlige vaskesæbe.

Ovenstående løsninger på det pågældende problem er faktisk effektive. Når du bruger dem, forbliver et spor af sporeplanter, men det vil næppe ses. For at løse resultatet er det ikke overflødigt at behandle hænderne med et 3% hydrogenperoxid, hvorefter det anbefales at sprede dem med noget kosmetisk produkt beriget med nyttige stoffer til huden.

konklusion

Selvfølgelig beslutter alle for sig selv, hvordan man renser sine hænder af svampe. Det er vigtigt at huske en ting: Den første gang til helt fjerne brune pletter opnås i isolerede tilfælde, og endda sparsomme spor kan ikke elimineres alligevel. 100% svampepigment vil kun gå væk, når det øvre lag af epidermis fornyes.

Under alle omstændigheder bør forsømmelse af ovenstående anbefalinger ikke være. Ved 80-90% fjern konsekvenserne af en vandretur i skoven for svampe, som du stadig kan. Og så at der ikke opstod lignende overskud med dig i fremtiden, skal du tage reglen før indsamling af spyat eller oilyat lægge på hånds handsker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.