LovStrafferet

Den mest indflydelsesrige bagmænd: en liste

Næsten hver moderne menneske ved, hvem tyvene. Liste over mennesker dusinvis af gange der er offentliggjort i det offentlige rum, men mange mennesker ved for lidt om hvem var og er disse mennesker, og hvordan de er kommet til dette.

Gennadiy Aleksandrovich Karkov (mongolske)

Først og fremmest er det værd at bemærke Gennadiya Aleksandrovicha Karkova, som er en af dem, med hvem de er gået, og de fleste tyve (det åbner den liste, der er grunden). Kendt i sin tid forbryder ved navn Mongoliet er en af pionererne inden for den kriminelle verden af vore dage.

Første gang i fængsel mongolske fik 30 år for at begå tyveri. Derefter forsøgte han at arbejde i en konventionel bygning organisation, der hurtigt kedede ham, og han efterfølgende rettede sine styrker udelukkende i den kriminelle fiskeri. Karkov stod blandt andre kriminelle Vid, selvstændighed, intelligens og skarphed i stort set alle situationer. Alle de tiltag, de næsten altid udført i person, som han blev især æret andre tyve. de lov Liste tyvene Han åbner også for den grund, at en af de vigtigste mænd i hans bande var Vyacheslav Ivankov, bedre kendt til moderne borgere i det tidligere Sovjetunionen tilnavnet Jap, og én version af forekomsten af dette kaldenavn er præcis, hvad så døbt det selv mongolske .

Hovedaktivitet hans bande havde begået røverier i lejlighederne, der ejes af højtstående embedsmænd, er det værd at bemærke, at langt de fleste tilfælde ofrene ikke selv kommer til at gå til politiet, som en eller anden grund skjult oprindelsen af de stjålne genstande.

Under udførelsen af sine handlinger bande afvige overdreven grusomhed, og hvis nogen nægtede at frivilligt give penge, han tog ud i skoven og blev brutalt tortureret. Det er værd at bemærke, at den sofistikerede tortur af banden ikke kun var fysisk, men også psykisk. For eksempel, at nogle mennesker i live, sat i en kiste og taget en nedstryger klippe det, så folk fortalte alle de nødvendige oplysninger.

Forholdet mellem andre tyve til Karkovu

Det er værd at bemærke, at på tidspunktet for forbrydelsen Karkova handling er en direkte overtrædelse af tyvene lov, og senere blev det kaldt 'ketcher'. Over tid, det samme (omkring slutningen af 70'erne) på indsamling blev det besluttet i Kislovodsk at ketsjeren efter alt du kan gøre, så hovedstaden gradvist begyndte at mere og mere splejset med den kriminelle verden, det vil sige i den endelige endelig initiativtagerne til denne idé blev selv tyve. List alle de mennesker, der var til stede, ikke offentliggjort.

I 90'erne var der en mongolsk skæbne for ham meget godt, da han var ude på samme tid i flere dele af hovedstaden og var i stand til at købe et hus i Frankrig. Men i den korte tid blev han syg af kræft og døde i 1994.

Vyacheslav Kirillovich Ivankov (Jap)

En af de mest berygtede kriminelle, som også er leder af Moskvas kriminelle klan - Vyacheslav Ivankov. Tilnavnet "Jap" var kommet til ham fra den mongolske lærer, og han fik hendes karakteristiske skæve øjne.

tidlige liv

Som barn Ivankoff ind i cirkus skole og begyndte at engagere sig aktivt i luften gymnastik, opnå gode resultater. Men på en af ulykken træning skete - han faldt ned fra trapez, så det var en lukket kranietraume. Det er værd at nævne, at han aldrig behandlet dette i nogen medicinske institutioner, på trods af, at det i visse situationer det kom til besvimelse.

kriminalitet liv

Som mongolske først Ivankov blev retsforfulgt i anledning af lommetyveri, og på tidspunktet for hans anholdelse, han opførte sig så aggressivt, at psykiatere havde bestemt en kronisk psykisk sygdom i form af skizofreni og sindssyge. Umiddelbart efter Jap lært sin diagnose, valgte han at radikalt ændre deres adfærd - har været aktivt kommunikere med andre, blev interesseret i brætspil mv Liste over russiske tyve, er han næppe skal genopfyldes, hvis jeg havde opholdt sig med sådan en diagnose, men i sidste ende lægerne sagde, at han led psykose.

Efter Jap i lang tid været en af de mest indflydelsesrige personer i banden Mongol, han dannede sit eget gruppe, der er engageret i virkeligheden, næsten den samme. Under dække af politiet bandemedlemmer begyndte søgninger på de mennesker, der levede på "ufortjent" indkomst, og dermed foretaget af hjemmet alt. Mens periodisk praktiseres også ved eksport af ofrene ind i skoven, efterfulgt af tortur, hvorunder afpresset penge andre værdigenstande. Når en gruppe følgeskab af sådanne kendte kriminelle, som blommer og Asaf, begyndte hun at "arbejde" på hele området i Sovjetunionen, og i alle regioner af banden efterlod et ganske stort antal af lig.

voldgiftsmand

Det er værd at bemærke, at så mange kunstnere, herunder Aleksandra Rozenbauma og Iosifa Kobzona, andragende at opnå Jap udgivelse i 1991. I lang tid forblev han derefter i Europa og USA, men så blev han udleveret til Rusland, hvor anklagemyndigheden det blev indgivet mordet tilfælde af tyrkiske forretningsmænd. Imidlertid er sagen helt opløst i 2005.

Efter begrundelse Ivankov sagde, at i fremtiden ikke kommer til at gå tilbage til eventuelle skyderier, men på samme tid, der bor i udlandet, konstant fungerede som en slags "voldgiftsmand" i tvister mellem de forskellige fraktioner. Især, besluttede han at tage del i den berømte konflikt, der fandt sted mellem de mest magtfulde klaner af deres tid - klanen af Tariel Oniani og Aslan Usoyana (bedre kendt som bedstefar Hassan).

død

I 2009 Jap et forsøg blev gjort, som var en dunkende i tiden til den kriminelle myndighed i restaurant kaldet "Thai Elephant", hvor han blev alvorligt såret. Næsten inden for en måned lægerne forsøgte at kurere ham, men på trods af alle bestræbelser, han døde af bughindebetændelse, aldrig genvundet af sine kvæstelser.

Aslan Rashidovich Usoyan (Santa Hassan)

Aslan Usoyan - en af de mest berømte kriminelle til at sprede deres indflydelse næsten hele territorium det tidligere Sovjetunionen, og især på det tidspunkt personligt ansvarlig for sagen, der førte Rostov tyvene (liste dem også hovedsageligt bestod af mennesker Hassan). Det er gennem sådan en bred indflydelse, han var bedre kendt i det område af det tidligere Sovjetunionen. De blev tildelt et stort antal ledere i forskellige byer, og ved den måde, her kommer tyvene-in-law i Omsk, en liste over der blev ledet af politiet manden Usoyana. En sådan kan noteres i stort set alle regionen i Rusland.

Et interessant tilfælde er uenighed mellem brødrene Hassan og Oganov, hvorefter han af frygt for sit liv, besluttede at gå mod syd, på trods af at det virkede med ham mange af de tyve-in-law af Rostov-regionen, listen over som i vid udstrækning består af de mennesker.

På det tidspunkt, den kriminelle klan af Ded Hasan var en af de mest magtfulde i Rusland, til trods for at deltaget i et tilstrækkeligt stort antal store kriminelle krige. Især under hans beskyttelse var mange kendte forbrydere og endda Krasnodar tyve, der ofte førte listen Vadik Krasnodar. I 2010 blev han alvorligt såret, men ikke dødeligt, men i 2013 Usoyan døde af en snigskytte skud.

Krigen med klanen af Tarot

Den mest kendte konflikt for mange moderne mennesker er en krig med klanen Tariela Oniani (Taro), som fandt sted på grund af afsnittet er en kæmpe forretning imperium i Rusland og Vesteuropa, fulgt anholdelsen af Zachary Kalashova tilnavnet "Shakro Young."

Oprindeligt modstanden var, at de var på vej til sammenkomster, herunder mennesker pos listen over de mest indflydelsesrige tyve. Deres placering var at forsøge at få hver klan. Desuden begge grupper involveret i aktiv rekruttering af nye fans.

En af de første som følge af nævnte konflikt lidt restauratør Gela Tsertsvadze, der blev betragtet som den højre hånd af Tarot og kørte en juridisk virksomhed Oniani. Efter at der var en række mord på kriminelle myndigheder. Det er værd at bemærke, at listen over tyve i lov gælder ikke kun det område af Rusland, så drabene fandt sted også i andre lande, herunder Grækenland og Spanien.

Afgørende i denne konflikt var forsøget på Jap, hvorefter Usoyan var i stand til at overbevise alle tyvene til samfundet involvering i befolkningen i tarot, og blev arrangør af det brev, som blev underskrevet af de fleste berømte advokater og vidnede til indførelsen af dødsstraf Oniani.

død

16. januar gik 2013 Bedstefar Hassan ind i gården af restauranten kaldet "Gamle Phaeton", og derefter næsten øjeblikkeligt en snigskytte skød ham i hovedet. Derefter blev han taget til "ambulance", men har ikke været i stand til at spare - han døde i den intensive afdeling Botkin Hospital. Nogle kilder siger, at hans død var stadig på vej til hospitalet.

På trods af at mange kriminelle myndigheder ønskede at blive begravet på den prestigefyldte kirkegård Vagankovsky, til sidst blev det besluttet at gennemføre viljen Usoyana og begrave ham ved siden af sin bror og mor i Tbilisi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.