LovStrafferet

Kidnapning - hvad det er, eller hvordan du beskytter dit barn fra alvorlige problemer?

Det er indlysende, at dette er den mest snigende og lav, men samtidig den mest effektive kriminalitet. Hvorfor? Ja, fordi kidnapningen i en meget bred forstand - er det kidnapning (fra det engelske ord for at kidnappe - "stjæle"), men på grund af rod kid ( "barn"), er værdien af dette begreb er blevet indsnævret til en værdi af "kidnapning". Og det kan være dyrt for forældre til børn? Alle deres ejendele opslidende arbejdskraft af forældre (lejligheder, biler, sommerhuse, mink frakker, smykker, aktier, møbler og andre materielle goder) vil aldrig blive sammenlignet med det faktum, at simpelthen ikke er muligt at måle den kontante tegn, - et liv i deres eget barn. Loving forælder, der kunne stå op til prøvelse af fysisk smerte, aldrig stå torturen trussel mod livet i sit barn. Formålet med kidnapning er enkel - penge.

Hvad er formålet?

Den vigtigste og mest almindelige mål for kriminelle - løsesum på dette område for at komme op med noget "bedre" er ikke mulig, bortset fra konkurrencen - bortførelse. At denne frygtelige sorg for forældre, behøver kriminelle ikke tænke. Det er forfærdeligt, men endnu ikke kritisk. Indløsning indebærer en vis kontakt med kidnapperne (i det mindste, at formålet med pengeoverførslen steder), og håber, at barnet vil overleve. Power struktur (politi, etc ...) I dette tilfælde er det bedre ikke at forstyrre - kan brække noget. For det andet ved de triste statistik, der er tale om kidnapning - er tilbagegivelse af barnet til en af de vordende forældre, som regel efter skilsmissen. Det er den sikreste for barnet sagen. Her er det nødvendigt at blive enige (at sagsøge, at ryste ned uafklaret forhold) med ex-mand (kone). Den mest kritiske og farlige mål om kidnapning - at seksuel vold, og endda få de indre organer og salg af børn efterladte forældre (såsom udlandet). I disse tilfælde, at kidnapperne kontakte forældrene, selvfølgelig, vil ikke gå. Hvis i løbet af dagen var der ingen nyheder om barnet og er ikke ansvarlig for hans løsladelse - i dette tilfælde, er du nødt til at gælde for de retshåndhævende myndigheder!

Kidnapning: hvad det er, og hvordan du beskytter dig selv?

Forebyggende metoder til beskyttelse af børn er mange. Deres praktiske gennemførelse, selvfølgelig, afhænger af den sociale status og materielle velfærd af forældrene. De vigtigste metoder til beskyttelse mod kidnapning kan inddeles i seks grupper:

 • Støtte gruppe eller at hyre en bodyguard (den dyreste, men den mest effektive måde).
 • Lej en vejleder eller en guvernante.
 • Konstante støtte forældre.
 • Ledsaget af slægtninge, venner, bekendte.
 • Flytning i en organiseret gruppe af børn.
 • Teknisk overvågning midler (for eksempel bør dit barn være en telefon med et GPS-modul og et program, der fortæller dig om, hvor barnet befinder sig).

Men samtidig må vi ikke glemme grundlæggende forebyggende foranstaltninger, hvis der er den mindste mistanke om en mulig kidnapning.

Elementære men vigtige ting

Der er mulighed for alle tilgængelige kriminalitetsforebyggelse, er ingen undtagelse og kidnapning. Hvad er det? Sædvanlig pleje! Ofre for kidnapperne er ofte børn, der ignorerer de mest basale sikkerhedsregler. Prøv at tale med dit barn om grundlæggende, men meget vigtige ting:

 • Du kan ikke tale med fremmede på gaden.
 • Du kan ikke tage på de ukendte voksne gaver.
 • Du kan ikke gå nogen steder med fremmede.
 • I tilfælde af fare, skal barnet ikke råbe "Hjælp!" (Dette er ofte opfattet af andre som en almindelig familie skænderi), og "Det er ikke min far! Jeg kender ikke manden!".
 • Hvis barnet forfølger, bør det ikke køre i en mørk gyde eller den første tilgængelige adgang, og i det offentlige, overfyldt sted: butik, café, busstoppested.

De vigtigste ting - ikke at gøre skade!

Meget vigtigt: det er nødvendigt at foretage forebyggende samtale, så barnet ikke udvikle nogen frygt og fobier. Forlader huset, må han ikke være bange for skæggede Barmaley som kun drømme om sit at stjæle og spise morgenmad. Lad dit barn selv synes om kidnapningen, det er bare et nyt sjovt spil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.