SkønhedHår

4 nuværende frisurer til mellemlangt hår, eller hvordan man laver en frisure til medium hår

Under alle æra mode hår tog en ledende rolle. Af disse er konstrueret utrolige frisurer, krøllet, pulveriseret, malet. Selv for en eller anden grund blev barberet, så at stadig bære en paryk. Heldigvis behøver moderne piger ikke at ty til sådanne metoder. Hver dag er nok til at have et velplejet hår. Den mest populære er den klipning medium længde. Ikke overraskende, fordi hvordan man laver en frisure til medium hår personligt kender næsten alle. Mange damer foretrækker at undre hår lige under skuldrene - de egner sig til alle slags nemmeste installation. Her er nogle muligheder for medium hår, som vil hjælpe dig med at vælge den frisure til en grundlæggende ændring af billedet.

originale emballage

Den gennemsnitlige haircut anses for at være meget relevant, men at det ikke bliver banalt, tilbyde dig æglæggende i hentai stil. Til dette billede lige pandehår skal være tyk og lang, i en ideel - tæt øjenbryn. Sidestilkene er snoet i en lodret spiral. Håret er opdelt i perfekt glat skiltes i midten og trukket utjuzhkom. Frisure er enkel i udførelse, selv om håret er skåret kort trappe. Ideel til den ovale form af ansigtet og høje kindben, hvilket gør dig til at ligne en japansk prinsesse.

tidløs retro

Hvordan man laver en frisure til medium hår, perfekt vidste i 60'erne. Standarder for skønhed fra den tid - Bridzhitt Bardo, Elizabeth Taylor, Dzhina Lollobridzhida - stadig et symbol på elegance og stil. For at gøre haircuts i retrostil, ingen grund til at være en erfaren frisør.

Lav en sideskilning og lægge den forreste streng bag hendes øre. Håret på kronen er opdelt i to dele sammen. Nacheshite lavere og fastgør enderne af det usynlige. Toppen kan overlades til falde frit. Enderne kan trækkes utjuzhkom og sikkert med voks. For let tyndt hår brug for en masse lak. Fokus på billedet kan være en kontrastfarve band.

Om aftenen kan stabling blive konverteret til den berømte "Babette". Til dette formål, før den resterende frie del af håret, er det nødvendigt at rede inde og lukkede lavere fleece dem, ordne dem i baghovedet. Side streng twist sele og også fastgøre benene. Velegnet til dekoration stribe af blonder eller silke tørklæde.

sofistikeret afslappet

Mange skuespillerinder og modeller for flere sæsoner foretrækker at sporten en frisure a la "Kan brise". Faktisk er den naturlige og naturlighed fast etableret i moderne mode. Men glem ikke, at vores idoler ikke bliver lige fået ud af sengen og glemte at rede sit hår. Det er muligt, at over denne tilsyneladende uagtsomhed gider stylister. Konklusion: lignende frisure stadig nødt til at gøre. Hvordan man laver en frisure til mellemstore hår, så det syntes produktet af naturen selv? Det er meget simpelt, hvis du er lydig, tykke hår. Så efter installation vil du koste dem kun lidt flæse, præ-gnides mellem fingrene lidt voks. En dråbe lak - og du er guddommelig. Når tyndt hår - det er bedre at have tillid til de professionelle.

perfekt glathed

Tilpasningen har længe erstattet curling. Elegant styling perfekt skarpe lige linjer fremhæves. Dette kan skiltes, siden eller på delelinien brag vækst. I sidstnævnte tilfælde, en perfekt accent til bagsiden. Denne styling er universel og velegnet til enhver ansigtsform. Hvordan man laver en frisure til medium hår helt glat, let at gætte. Udførelse er meget enkel: kun brug for et hår jern opvarmet til medium temperatur. Ved afslutningen af hver passage, skal det vendes til det indre eller på ydersiden - afhængigt af det ønskede resultat.

Prøv det, skal du ikke være bange for at eksperimentere og være smuk!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.