Mad og drikkevarerOpskrifter

Bacon, bages i ovnen

Det er blevet meget moderne at overvåge deres kost, Watchers, motion og spise en ordentlig måltid. Det er naturligvis bemærkelsesværdigt og prisværdigt, er blot nogle få i min iver for at nå det absurde. Der ønsker at overholde alle de nyeste trends, praktisk overgang til "oversøisk" foder - arugula, ricotta, parmesan ... Fra kød - kun kyllingebryster (som kyllinger består af brysterne!), Hvad kan jeg sige om den traditionelle russiske retter! I mellemtiden, ernæringseksperter mener, at de mest nyttige produkter vokser i samme vognbane som dig. Selvfølgelig er det nødvendigt at spise ordentligt, men nogle gange kan man tænke over disse lækre retter såsom bacon, bagt i ovnen.

Lad os starte med det mest simple. Bacon, bagt i ærmet er forberedt ganske enkelt og kortvarigt - men resultatet! Af den måde, vil kogt kød være i egen saft, uden olie. Men hans kost er stadig vanskeligt at kalde. Så for at få bryst, bages i ovnen i ærmet, hun havde brug for bacon, kartofler, mayonnaise, hvidløg, salt, peber, krydderier, kan urter være. Kød min, obsushivayut, en langsgående snit. Hvidløg davim særlige Masher (hvis det ikke er, gnid det på et rivejern, shredder i gennemsnit), blandes med salt og peber. Denne blanding generøst gnide kødet i de nedskæringer tidligere, proppe alt for hvidløg blanding fra hjertet! Nu kød er belagt med mayonnaise, overlade det til lidt tid alene, så lad Marino.

Kartofler er mine, rene, udskårne stykker af enhver form, salt, rør rundt. Du kan endda skære et par løg, blandet med kartofler. Den kulinariske ærme bundet med den ene hånd, sætte vores kartofler på toppen - kød binde den anden ende, et par punkteringer - og i ovnen i 30-40 minutter ved 180-200 grader Celsius modermærke. Villighed til at tjekke just in case, punkterer kødet. Klar saft - det vigtigste tegn på, at det er tid til at fange ved udfletningen! Hvis du vil have kød pozazharistey - åbn ærmet og hold i yderligere ti minutter i ovnen.

Mere velsmagende bryst, bagt i ovnen i folie. Vi har brug for kød igen (hvem ville have troet!), Krydderier, salt, peber, citron, folie. Bacon vasket kniven omhyggeligt fjerne topfilmen og adskille knogler. Du ved ikke, hvordan man gør - Call assistenter, lovende dem en lækker middag. Gnid kødet med salt og peber, kan du ikke tage jorden, og ærter, knusning hans egen. Tilføj favorit krydderier. Af den måde, hvis kødet i hans levetid havde tid til at køre som det skal (ikke så unge var gris), hæld det med citronsaft. Lagt kødet på folien, fedt opad, på toppen (valgfrit) drys med krydderurter, wrap kanterne af folien stramt for at undgå huller. Læg kødet i en forvarmet ovn på 200 grader, 15 minutter, sat 180 grader og glemme alt om bryst halvanden time. Men til duften af bagt bryst, der vil være i stand til at glemme usandsynligt. Kontrolleret rede alle de samme "tilfældigt". Klar saft - dermed bryst, bagt i ovnen, klar! Vi når, klippe, synke spyt og presser albuerne er villige til at bide et større stykke med det samme.

Selvfølgelig gør disse retter ikke krav på at være den mest nyttige. Men de gør noget anderledes i stedet for halvfabrikata og neivestno blev bragt fra eksotiske produkter. De siger jo enklere maden er kogt, jo bedre for kroppen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.