Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan til at bage en kalkun underlår i ovnen. Hvordan til at tilberede en kalkun underlår, bagt i folie

Indyusheche kød (eller kød kalkun) hører til den kategori af kosten. Det er velsmagende, nyttig, indeholder meget lidt kolesterol og i kvalitet er langt overlegen i forhold til kyllingen. En værdig alternativ til Tyrkiet, måske, kun kaninkød.

Madlavning Tips

Retter fra kalkun kogt på mange forskellige måder. Fra det cooks en stor bouillon. Filet er perfekt til koteletter eller stege. Men måske den mest lækre viser det sig, hvis for eksempel, bagt trommestik kalkun i ovnen. Ved hjælp af en bred vifte af krydderier og krydderier, kan du få en blid, blød, saftigt kød. Når det er sat op, vil tilberedningen gå hurtigere. I madlavning, ofte før bagning skinnebenet stegt eller marineret. Lad os få bekendtskab med nogle opskrifter!

Shin, bagte kartofler

Som det kan bages trommestik kalkun i ovnen? Opskriften er som følger: Kød - 1 kg (3-4 portioner, med et fald på deres mængde tage halvdelen produkt), salt, urter blanding "Khmeli Suneli" smag (somebody lide en mættet nogen blødere). Dernæst skal du smøre underbenet sennep - et par teskefulde; peber - en knivspids; krydderier: koriander, paprika, basilikum - valgfri. Og endelig, kartofler - 1 kg. Nu om processen, nemlig at bage en kalkun underlår i ovnen. Skyl kødet, tør det. Fjern ikke peel - den er let brunet og dækket med en appetitvækkende skorpe. Shin gnide salt. Drys med krydderier, rulle i krydderier. Top fedt sennep. Skræl kartoflerne, skåret i skiver. Bland med salt, krydderier peber. Bages i ovnen kalkun underlår du har brug for det med kartofler: få kød og side skålen ad gangen. Derfor tage et stort ark af folie. Dæk bage dem. Læg kødstykkerne, placere kartoflerne omkring dem. Dæk bageplade eller i anden halvdel af det nye kant guf. Sætte fadet i ovnen, der skal indgå i forvejen (ca. 200 grader temperatur). Varmebehandlingen varer omkring 50 minutter. Ca. 10 minutter før udløbet af folien bør være åbne. Gaffel prikkes kød og kartofler, kontrol af graden af blødhed. At koge kalkun i ovnen trommestik med gylden brun sprød skorpe, du har brug for lidt mere for at øge varmen, og omarrangere panden på øverste hylde. Før servering, drys fadet med grønne områder.

Anbefalinger vedrørende servering

Uanset hvilken opskrift "Shin kalkun i ovnen," du har ikke brugt, er det nødvendigt at tænke på forhånd, med nogle retter såsom kød vil gå godt. Monter en række adzhika, krydrede grøntsager. Kombineret med god fugl squash kaviar, marineret i honning gogoshary. Indlæg kan også marineret eller syltede agurker, tomater, tomat sursød sauce eller svamp. Meget meget velkommen og vil være friske grøntsager og en salat af hvidkål. Og endelig, kalkun underlår, bagt i folie med kartofler, det vil være meget velsmagende med en gulerod i koreansk.

Shin kogt, bagt

Men vi sidespring. Vi vil fortsætte med madlavningskursus, og forberede en kalkun på en anden måde. For at realisere denne opskrift "Shin kalkun i ovnen", skal kødet først blive kogt. Så processen med bagning er meget reduceret. Fødder vaske, sat i en gryde, hæld det kolde vand i kog. Fjern udskud. Sæt laurbærblad, allehånde og peberkorn, salt bouillon og kog indtil gjort (kun til huden ikke er adskilt fra kødet, og det har ikke holdt trit med knoglerne). For en halv time til at udskyde revet rod (selleri, persille), klemme et par fed hvidløg. Afsluttede udarbejdelsen af underbenet af kalkun i ovnen. For at gøre dette, skal du fjerne kød fra bouillon, lad afløb. Drys med krydderier og dip i sojasauce. Der hældes i en smurt eller fedt. Bages indtil en brunlig skorpe. Disse fuglens ben ville være godt at indgive en sovs af hvidløg eller svampe. Fit og skarp peberrod og sennep. Og ikke skåne det grønne!

Kød med en krydret sauce

Til denne opskrift skal du bruge nok fedt skinnebenet bedste unge fugl. Krydr med salt og peber. Læg dem på en bageplade, tilsættes lidt vand (3 spsk) og kog indtil kødet er mørt. Readiness kan kontrolleres og fremhævet i saften. Derefter sætte i en dyb tallerken på salatblade. Hæld speciel sauce. Grundlaget skal være kød bouillon til ham. Tag en stor håndfuld valnødder, en flok af hakkede grønne koriander, polgolovki (eller hoved) af hvidløg, lidt salt. Alt er godt hugge, og derefter fortolke i en morter. Hæld lidt eddike og 2 kopper bouillon. Hak løg hoved, satte saucen og sted i 10 minutter til at simre. I løbet af denne tid, slog æggeblommer 2-3. Sauce, fjernes fra varmen, hæld lidt afkøle. Og udvande denne mængde æggeblommer. Langsomt ind i (nødvendigvis forstyrre) den vigtigste sauce. Hæld over kalkun og tjene dem! Garniture kød med persille, dild.

Trommestikker med syltetøj

Og her endelig er usædvanlige bageopskrifter:

  • Shin kalkun med salt, drys med peber, obmazhte sure marmelade. Passende blank fra ribs, tranebær, brombær. Så for sværhedsgraden af obmazhte sennep, og for rosenrødt og blød - fedt creme fraiche. På bagning form eller i hælde noget vand, sætte kød og bages i ca. en time ved en temperatur på 160 grader. Bare glem ikke at hælde sin saft! Når det er klart, og ben bløde, fadet er klar. Serveres med kartoffelmos og en salat af friske grøntsager.
  • Udbenet underlår sted i marinaden. Gør det ved at blande en del af eddike (æble eller drue), tilsæt peber, koriander, merian og et par teskefulde honning. Væsken skal dække kødet godt. Lad i en time, derefter fjerne, nashpiguyte hvidløg, pensel med mayonnaise. Lækrere få denne kalkun underlår hvis det bage i folie. Screw ben i et ark lå på bagning og sætte det i en varm ovn. Når kødet er næsten klar, drejes folie, så den er brunet. Arranger på en tallerken, pynt med kviste af persille og basilikum.

Du lækre måltider og nyde dit måltid!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.