HjemlighedVærktøj og udstyr

Pole beskæresakse benzin: brand egenskaber. beskæring træer

Pole grensakse benzin - bekvem enhed, der bruges til at fjerne grene af træer, buske og kroner bibringer en bestemt form. Betjening af værktøjet gør det muligt at arbejde fra jorden uden at skulle opgradere til en høj gren af grønne områder nedenunder. Lad os finde ud af, hvad de nødvendige egenskaber til at blive styret ved at vælge pole beskæresakse benzin, overveje de populære mærker sådanne enheder.

Design funktioner

Faktisk denne have værktøj er intet mere end en motoriseret sav, monteret på en teleskopisk håndtag. Effektiviteten af hver separat enhed er defineret ved parametersæt, via hvilken beskæring af træer, samt magt motoren. Skæredelen er identisk pole beskæresakse benzin eller elektrisk motorsav. Den består af faste og bevægelige metal snekæder med spidse elementer.

Motor og brændstof

Hovedparten af pol beskæresakse er udstyret med to-takts benzin-typen single-cylindrede motorer. Men der er også kombinerede motorer.

At drive motorerne anvendes en speciel brændstofblanding. Til dets fremstilling forbinder olie til totaktsmotorer, og benzin AI-92. Ved hjælp af en højere brøkdel af brændstof fører til overophedning af aggregater og deres utilstrækkelige funktion. De forhold, hvori komponenterne er blandet, er enkelte modeller er angivet af fabrikanterne pole beskæresakse i den tekniske manual.

Det er bemærkelsesværdigt, at fabrikanter af udstyr til at passe haven beplantninger sjældent engageret i selvudvikling motorer. De fleste producenter pole beskæresakse købte dem fra andre virksomheder.

skærende ende

Højtydende benzinmotorer, der er installeret på pole beskæresakse, gør det muligt at færdiggøre enheden i denne kategori et bredt udvalg af skærende værktøjer. Der kan bruges:

 • Trimmer line - bekvemme når trimning blade, grene ubetydelig tykkelse;
 • rundknive - egnet til hårdhændet behandling af træer og buske;
 • disc cutter - giver mulighed for at skære grene af medium tykkelse, høste små træer;
 • kædesave - bruges når der skæres store, ru grene.

bar

Stænger pole Beskæresakse har en glidende struktur. Teleskopsystem kan være sammenklappelige og har en diameter på fra 25 til 35 millimeter. Inde stangen indeholder en metallisk aksel, som overfører rotationsbevægelse fra motoren til den skærende del. Sidstnævnte kan repræsenteres i form af en stang eller kabel.

håndtere

Benzin pole beskæresakse er udstyret med forskellige typer af håndtag, afhængigt af den særlige brug af maskinen. Lette enheder, der bruges til at udføre opgaver, der kræver øget håndtere instrumentet, der er udstyret med D-formet håndtag. I dette tilfælde er panelet funktionen kontrol placeret på en separat pæl Beskæresakse håndtere fastgjort til stangen.

Når der slås ukrudt, skære lave buske anvendte J-formet håndtag. Sidstnævnte gør det muligt for sikkert at holde værktøjet med begge hænder i tilfælde af en tung hældning af skærende del af landet.

Pole beskæresakse benzin: prisen

Hvad er prisen på benzin polede beskæresakse på hjemmemarkedet? I gennemsnit er prisen på modeller fra velrenommerede mærker er 20 000 rubler. Stigende omkostninger kan, afhængig af funktionalitet og konfiguration af enheden.

populære mærker

Valg af pole beskæresakse benzin, anbefales det at prioritere produkter fra følgende mærker:

 1. Champion - enheden fra den angivne producent er nem betjening. Udstyret med teleskopiske indehavere, der er i stand til at bevæge sig fra hinanden i en højde på over fire meter. Således under beskæring gartnere ikke behøver at bruge en stige eller trappestige. Især populær blandt forbrugerne nyder benzin pole beskæresakse Champion PP126, som er karakteriseret ved en overkommelig pris og relativt høj kapacitet. Med det kan skæres tykke grene diameter på op til 20 centimeter.
 2. Pole beskæresakse Husqvarna - givne mark enheder har letvægtsdesign og derfor meget manøvredygtig under arbejdet. Sådanne enheder er udstyret med kraftige save der forbruger et minimum af brændstof. Komponenter pole beskæresakse inertial hjul gør det muligt at reducere vibrationer under motorens opstart. Som et resultat af beskæring er bedre. Brugen af bløde, tankevækkende arme med til at reducere belastningen på hænderne.
 3. Pole beskæresakse Benzin "ro" - en præsentation enhedskategorier haven pleje er yderst komfortabel og sikker pasform. Den største fordel ved maskiner af dette mærke er muligheden for at skære grene fra jorden, som ligger i en højde af mere end 5 m. I disse pole beskæresakse er installeret motorer, som er en kombination af fire-takts og to-takts maskiner. En sådan innovation fremmer længere service-enheder, og giver også et lavt niveau af støj og vibrationer under drift.

Fordele og ulemper

Valget af benzin pole beskæresakse giver følgende fordele:

 1. Modsætning mekaniske og elektriske batteri pole beskæresakse enheder benzin adskiller imponerende magt. Forudsat komponent på grund af bundling af sådanne anordninger produktive forbrændingsmotorer.
 2. Benzin teleskopiske pole beskæresakse, på trods af tilstedeværelsen af den produktive motor, producerer et relativt lavt støjniveau.
 3. Enhederne i denne kategori har fremragende balancering. Derfor er det praktisk at holde over hovedet selv på armslængde.
 4. Pole grensakse benzin adskiller økonomisk forbrug af brændstof. Som praksis viser, en liter brændstof er tilstrækkeligt her til en gentagen behandling med grønne områder rundt om i indmarken.

Som for de åbenlyse ulemper ved enheder repræsenteret ved en kategori, kan du mærke en temmelig høje omkostninger modeller fra velrenommerede producenter. Blandt andet benzin pole beskæresakse brug for regelmæssig vedligeholdelse.

Tips til at vælge

Valg af benzin pole beskæresakse, bør fokusere på disse punkter:

 1. Mængde arbejde. Vurdere omfanget af fremtidige begivenheder, kan du vælge den enhed, præstation vil være nok for realiseringen af opgaver. Dette vil undgå overbetale for en mere kraftfuld model.
 2. Dimensioner. Anbefales at vælge den mest let, kompakt, men samtidig er kapaciteten af enheden. Lav vægt og ergonomisk design giver mulighed for en lang tid til at holde enheden i armslængde, ikke føler træt.
 3. Længden af stangen. Jo længere den teleskopiske del af værktøjet, jo mere bekvemt at nå grenene placeret i en betydelig højde.
 4. Komponenter oliepumpe. Implementering i udformningen af elementet giver smøring af savklingen under operationen.
 5. Som et skæreblad. midler bør give en glat snit bruges i byggeriet. Derved undgås skader i de enkelte dele af træer og buske.

Som konklusion

Som det ses, benzin står pole beskæresakse praktisk, kraftfuld enhed til pleje af vegetationen i hjemmet haver. Hvert år er efterspørgslen efter et instrument for denne destination er kun vokser. Da muligheden for at skære træerne fra jorden uden behov for stiger ser meget attraktivt for ivrig gartnere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.