Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

En gourmet drøm - de bedste restauranter i verden

Blandt gourmeter der ikke er enstemmighed i forhold til ratings af de bedste restauranter i verden - for deres kulinariske kunst som maleri, og alle estimater er for subjektiv. Men den pågældende instituts renommé, der kan erobre en meget lang tid, afhænger direkte af succesen i restaurationsbranchen. Den bedste restaurant i verden er ivrige efter at komme ind i den mest autoritative menige, som er udarbejdet af reelle fagfolk og følges af alle sande kendere af haute cuisine, klar til at rejse tusindvis af kilometer for at være i stand til at vurdere de gastronomiske mesterværker. I de fleste af disse top lister - det samme navn.

Eleven Madison Park (New York, USA)

For at komme til denne smukke restaurant, som ligger på Madison Avenue i New York, skal registreres i 28 dage. Det, der adskiller de bedste restauranter i verden, det er den største fordel ved denne restaurant - den perfekte balance mellem raffineret og lækker mad og upåklagelig service. stil køkken er defineret som ejerne af New York gren af moderne europæisk madlavning. En af specialiteterne er duck med æbler og majroer i lavendel sauce.

Ofte til at underholde gæsterne her brugt spilletid. For eksempel bliver de bedt om at afgøre, fra en mælkechokolade er lavet: ko, får, geder eller bøfler. Det er nødvendigt at prøve alle fire typer af dessert og korrekt placere kortene med billeder af dyr. Vi skal ikke tro, at prisen for det korrekte svar er ikke mindre imponerende at smage.

Central (Lima, Peru)

Det vigtigste element i en af de bedste restauranter i Sydamerika er tilstedeværelsen af hans hold, ad hoc-gruppen, som er engageret i udviklingen af den ideologi denne institution, baseret på historien om landet, i den sidste antropologiske og andre videnskabelige data. Menuen omfatter retter fra ingredienser typiske for de forskellige naturområder i Peru - ørkenen, den jungle, det skotske højland og kysten.

Komponenter i specialer kan være ganske eksotisk: for eksempel cushuro - en særlig form for grønne bakterier optræder i bjergene efter kraftig regn eller airampo - en slags kaktus lys rød i farven. Central stil restaurant peruvianske køkken kaldes avantgarde, og en af de mest populære retter er grillet blæksprutte i lilla.

Noma (København, Danmark)

Navnet på restauranten, som ligger på et af de gamle pakhuse bygget i 1774 nær den gamle havn i den danske hovedstad, er dannet af to ord: Nordic gal - «nordiske køkken". I dag er det en hel filosofi, som er spredt over hele verden. En interessant oplevelse for det danske hold af restauratører begyndte projekter for at udvikle sine restauranter i Tokyo og Australien. Noma essensen af konceptet, som nu er interesseret i alle de bedste restauranter i verden, - skabelsen af værker af haute cuisine baseret på årstidens råvarer, der er af lokal oprindelse. I denne vigtige kreativ tilgang i at se på ingredienserne: på bordene vises i Noma "spiselig jord", mos, unge skud af græs og buske, myrer, ukrudt og saft fra træer.

Denne restaurant kort efter det åbnede i 2004 er blevet meget populært blandt gourmeter, og i 2010 førte rækkefølgen af de bedste restauranter i henhold til den britiske magasin Restaurant i verden. Dette fortsatte i lang tid, indtil i 2013 var der ingen hændelse af forgiftning omkring 60 gæster. Synderen af infektionen er blevet en af de køkken arbejdstagere. Efter at Noma blev rullet væk fra det første sted, men nu kan du få der kun efter aftale for et par måneder.

Noma køkken stil omtales som sæsonbetonede skandinaviske køkken terroir. Word terroir kaldet hele sættet af tilstande, hvor der er en voksende fremtid fødevareingredienser - naturlig eller under kontrol af mennesket. En af de specialiteter af huset - pakket ind i blade af vilde hvidløg, sød reje.

Osteria Francescana (Modena, Italien)

Filosofi, omdømme, er billedet af denne restaurant i høj grad bestemt af talent og karisma af sin chef - Massimo Botturo. Denne guide rejser meget rundt i verden, studere nationale køkken, men retterne er virkelig italienske. Her, i en gammel bygning på en stille gade mode, gæster kommer for at nyde de kulinariske mesterværker i det nordlige Italien af produkter fremstillet på land og i regionen Emilia-Romagna tradition.

Maestro konstant skaber, baseret på deres nye viden om udviklingen af sit syn på kunst i verden. For eksempel er den berømte ost Parmigiano Reggiano kan købes i sine retter sådanne tekstur og smagsnuancer, som dette produkt ikke havde haft, selvom det traditionelt indgår i menuen af de bedste restauranter i verden. Kanin med mandler, ravioli proppet med ål eller gris balsamico eddike - retter, der kombinerer gamle kulinariske traditioner i Italien og inspiration ud af Maestro Massimo Botturo.

El Celler de Can Roca (Gerona, Spanien)

Restauranten blev åbnet Roca brødre i 1986 ved siden af sådanne virksomheder, der tilhører deres forældre. I dag, for at komme ind i den bedste restaurant i verden i 2015, bliver nødt til at stå i kø i omkring et år, men det er stadig ejet af tre brødre, som hver især er ansvarlig for webstedet. Senior Juan - kok, Josep - sommelier Jordi - konditor. Køkkenet er baseret på den gamle spanske tradition, beriget konstant innovation, vil tage i mange dele af verden.

I 2013, restauranten, premieren på multimedieshow, der kombinerer gastronomi, musik, plast og billedkunst.

Da disse institutioner falder ind under kategorien af "bedste restauranter i verden"? Labour og inspiration, tradition og avantgarde - for berømte restauratører Roca vigtigt harmoni hele vejen igennem. Oliven i karamel, skrubbe i appelsin eller kirsebær suppe med tun, der er lækre desserter med smag dufte fodret på retter, som er skabt i samarbejde med de bedste designere. Harmony - nøglen til succes i denne udfordrende og sjove forretninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.