Mad og drikkevarerOpskrifter

Andrew Cook Rud'ko: opskrifter, masterclasses

I denne artikel vil vi tale om Andrew Rudkove, dens aktiviteter og, selvfølgelig, hans vidunderlige opskrifter. Hvis du ikke har hørt om det, vil vores oplysninger være for dig nyttigt og interessant.

Hvem er Rudko?

Først og fremmest er vi interesseret i sit erhverv. Andrew Rud'ko - Khabarovsk blogger. Du vil helt sikkert være interesseret i hans hjemmeside og alle de nye ting, som du er ude af det vil være i stand til at samle sig selv. Det faktum, at Andrew Rud'ko har til formål at inspirere folk.

Hvis nogen vovede at en handling efter at have set hans blog, for eksempel at gå til slappe, lære en ny opskrift, hvis ikke at forbedre sit liv, som forfatteren mener han har opnået tilsigtet. Så han klarede opgaven.

Blogger Andrew Rud'ko: hvad han skriver?

Værterne vil helt sikkert være interesseret i Andrews hjemmeside. Hvor du kan finde en masse opskrifter med trin for trin fotos. Forfatteren afslører mange kulinariske tricks og hemmeligheder.

Hertil kommer, Andrew Rud'ko deler sine indtryk af rejser, der tilbyder anmeldelser og muligheder for billige flyrejser, bøgerne, er der endda udflugter og nyttige tips om teknik. Generelt vil bloggen alle finde en masse nyt og interessant. Beskrevet alle så interessant og spændende, der vil helt sikkert lyst til at prøve alt og gå overalt.

Især interesseret i værterne workshops for udarbejdelse af kulinariske lækkerier. Hjemmelavet mad vil være bedre end i restauranten under den talentfulde ledelse af Andrew. Ja, og dens fremstilling vil kun bringe glæde.

Og for nylig var der endda en online butik for de sande elskere af madlavning.

Andrew Rud'ko: opskrifter

En hel sektion er helliget bloggen af Andrei opskrifter. Åh, så er der bare ikke ... Og desserter, og drikkevarer, kød og pasta og salater og supper, og saucer. Og alt dette er ledsaget af en detaljeret beskrivelse af en interessant og, selvfølgelig, smukke fotografier, som måske er kendetegnende for Rudkova. Generelt, her kan du finde noget interessant til madlavning til enhver lejlighed i livet. Website Andrew fundamentalt forskellige fra mange kulinariske blogs, frem for alt, den meget måde af levering og naturligvis, fotos. I denne artikel præsenterer vi et par af hans opskrifter. De vil helt sikkert vil blive begejstret. Du er interesseret i Andrew Rud'ko opskrifter af hans blog, og alt forbundet med det.

Dejlig kage "Hummingbird"

Hvis du er en fan af kager, men ved ikke, hvad der er nyt og lækkert at lave mad, så er du helt sikkert brug for at forsøge at lære opskriften, som tilbyder Andrew Rud'ko - "Hummingbird" kage Det er noget nyt og utroligt, frugt og fint ... Det bruger en speciel tekstur af kager. kage funktion ved, at den er fremstillet ud fra vegetabilsk olie i stedet for smør. Og frugt i det mere end den samme måltid. Dessert bliver utroligt. Det er noget særligt.

Kagen selv har sin egen historie. Dets hovedingredienser - en ananas og bananer. Opfundet denne dessert var tilbage i slutningen af tresserne i Jamaica. Og hvad med hans navn debatteres: nogle hævder, at fuglene tiltrækkes af duften af desserten, andre - at deres fjerdragt ligner en ananas i kagen. Generelt er det ikke klart, hvorfor desserten fik sit navn, men det er nok ikke så vigtigt ...

Som for anmeldelser på denne delikatesse, det første ord - er en fantastisk mesterværk af utroligt.

Master klasse på madlavning en kage "Hummingbird"

Så gav en master class om madlavning Andrew Rudkova kage "Hummingbird".

Lad os starte med det faktum, at hugge ananas (to hundrede og halvtreds gram). Du kan tage både frisk og ud af krukken. Derefter i en stor skål, bland mel (400 g), sukker (390 g) og en teskefuld bagepulver, kanel og lige. du kan tilføje en skefuld muskatnød, hvis det ønskes. Tvivl ikke på en masse sukker, vil kage færdiglavet ikke være sød.

Endvidere i en anden gryde strække vores bananer (to stykker). Andrew Rud'ko rådgiver altid tage kun solide bananer perespevshie ikke passer. Ananas skal falde i søvn i en gryde med saft, som blev dannet ved skæring. Du kan også tilføje hakkede nødder. Dernæst indtaste de tre æg og et hundrede og firs gram vegetabilsk olie. Dette kan være oliven, majs eller andet. Hele masse af bland godt. Blanderen er ikke nødvendigt. Det vil være nok til at gøre spatel.

Det er alt. Nu er du nødt til at hælde blandingen i forme til bagning. tre eller fire kager bør få. Bage deres behov ved en bestemt temperatur (et hundrede og firs grader) i ca. en halv time. I dette tilfælde vil dit køkken være en utrolig lugt af banan vil kunne mærkes.

Færdige kager vil være let at komme ud af form, de vil få meget porøs, smuldrende og meget våd, takket være de bananer og olie.

Flødeskumskage "Hummingbird"

Andrew Rud'ko råder til at bruge til dette vidunderlige dessert creme med flødeost. Generelt en blog helliget en hel afdeling cremer. Mange husmødre vil undre sig over de mange forskellige opskrifter.

For at forberede cremen tage (et hundrede gram) og sobem dem. De bør være ret fedt, ikke mindre end treogtredive procent. Afslør hemmeligheden om, hvor hurtigt de pisk. For at gøre dette, skal du bruge en kold skål, piskeris, creme mixer.

Processen foregår ved maksimal maskine hastighed. Og blot fem minutter senere massen begynder at blive tyk. Det er nødvendigt at opnå effekten af stabile toppe og straks stoppe med at slå. Efter alt, kan cremen blive til olie.

Derefter skal du tilføje flødeost (fem hundrede gram) og pulveriseret sukker (firs - halvfems gram). Igen vzobem masse.

Når cremen er glat, hurtigt fjerne den i køleskabet. Han skal stå der i en times tid. Han giver en meget lys, ingen olie smag. Desuden besidder stor figur. Klar til at smøre creme kager. Her er kagen "Hummingbird" og klar.

Kager af Andrew Rudkova

Bloggen tilbyder en række opskrifter på søde Andrew Rud'ko. Kager - et særligt tema i hans præstation. Han giver råd om deres forberedelse fra begyndelsen til det sidste, det mest interessante fase af smykker. Som et resultat, dessert bliver så smuk, at det er svært at sige, at det var forberedt i hjemmet, ikke fremtrædende kok.

kød opskrift

Taler om Andrew Rudkove, skal det bemærkes, at alle hans opskrifter i bloggen - det er hjemmelavet mad. Derfor giver vi en variant af disse retter. Det er kylling i en hurtig marinade med grøntsager. Forberedelse denne skål meget hurtigt.

Du skal bruge:

 1. Løg - 1 stk.
 2. Kartofler - 3 stk.
 3. Græskar - 200 gram.
 4. Kylling - 700 gram.
 5. Olivenolie, salt, peber.
 6. Sennep og sennepsfrø.

Det er ikke bare bagt kylling, og noget helt specielt. Fadet har en sød duft af sennep, kød er meget saftigt og meget bag pitten.

Så forberede en side parabol. Skal skære kartofler ringe med huden. Det bør være nok, at det dækkede hele bunden af dåser til bagning. Dernæst vil vi skære den søde græskar i tern. Så vi har brug for at sprede grøntsager på bunden, tilsæt salt og peber.

Vi går videre til forberedelse af marinaden. Det er godt, at kødet absorberer det hurtigt. Vi skal skære løg og bland det i en skål med Dijon sennep og dens frø. Alt er godt blandet, tilsæt olivenolie. Marinaden klar. Nu er det nødvendigt at rulle kyllingen. Det kan være en del af eller hele kroppe. Infusioner vil give kødet en halv time.

Så har du brug for at sætte kylling i form af grøntsager. Marinaden kan også hældes på toppen. Og sender det hele til at bage i ovnen i fyrre minutter ved en temperatur på et hundrede og halvfems grader.

For at tilberede en hel kylling, vil det tage en halv time. Den færdige parabol skal serveres, om på toppen af en side skål af græskar og kartofler, som kan hældes saften fra bunden af et ovnfast fad. Det viser sig utrolig lækker. Og vi anbefaler, at tilføje til alt dette lage.

Chokolade cupcake fra Andrew Rudkova

Bloggen Andrew indsamlede opskrifter mørke. Nogle af dem åbent eksotiske og taget fra udenlandske køkkener, hvilket giver mulighed for at prøve noget nyt og anderledes. Og der er vidunderlige og simple muligheder. Vi ønsker at tilbyde en opskrift på chokoladekage med banan og hrustyashkami.

Dejen vil være meget almindelig, men forfatteren af bloggen tilbyder en række tilsætning af nødder og bananer. I princippet kan du eksperimentere med ingredienserne og tilsæt forskellige frugter og bær.

For at fremstille de nødvendige komponenter er:

 1. Mel - 140 gram.
 2. Bagepulver - en teske.
 3. Stivelse - 30-40 gram.
 4. Smør - 180 gram.
 5. Sukker - 160 gram.
 6. Kakao - 20 gram.
 7. Æg - tre.

Sigt mel bedre ved tilsætning af stivelse og bagepulver. Spørg, hvorfor du har brug for en stivelse? Svaret er simpelt. Han har evnen til at holde mere vand end mel. Men det er umuligt at overdrive det, ellers vil det smage.

Retterne skal tilslutte sukker og smør og slå indtil glat. Gradvist tilføje æggene et ad gangen, pisk igen. Ved udgangen kan du tilføje et par skefulde af cognac eller rom at gøre smagen af elegance.

Næste falde i søvn tørre ingredienser. Tilsæt kakao og bland igen. Nu kom turen og påfyldning. Fald i søvn skiver bananer og nødder.

Det, dække bagning fad med pergament og sprede dejen på det. Forberedelse kagen vil være omkring halvtreds minutter ved 190 grader. Og husk, at chokoladen ikke ligesom tørhed, bør du ikke overdrive det i ovnen.

Der er en lille trick: de færdige bagværk skal fjernes fra formen sammen med papiret, afkøles, og derefter indpakket i en emballage natten over. Om morgenen vil du blive forbløffet forskellen i smagen. Så sørg for at prøve.

i stedet for en epilog

Blog Andrei Rudkova vil være masser af interesse takket være en interessant måde at præsentere oplysninger, og rådgivning tilbydes dem på mange spørgsmål, vil ikke være overflødig. Hvorfor er kun dens rejseanmeldelser, hvor du vil finde alle de nødvendige oplysninger om, hvordan man kommer dertil, hvad at se, og hvor at spise. Enig i, at når man besøger et nyt land og kender ikke meget. Og så præsenteres i færdig form med alle de nødvendige oplysninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.