LovStat og lov

Rosreestr - hvad er det? Føderale tjeneste for staten Registrering

Myndighederne i Den Russiske Føderation, der er etableret på forskellige niveauer af funktion den offentlige forvaltning systemet, udstyret med særlige beføjelser. Blandt dem, der beskæftiger sig med spørgsmål af matriklen og fast ejendom - Rosreestr. Hvad er detaljerne i agenturet? Hvad er dens organisationsstruktur?

Generel information om afdelingen

Rosreestr - hvad er det? Dette navn svarer til den føderale agentur - den matrikulære Service, der udfører aktiviteter i forbindelse med refleksion i offentlige registre over oplysninger om rettigheder til fast ejendom, samt en aftale med ham. Derudover organ med ansvar for topografiske undersøgelser infrastruktur af betydning for geodata RF. Indsendelsen er Rosreestra Matrikulær salen.

Town Office

Hvor er Rosreestr? Adresse Central Administration enhed, som er beliggende i Moskva, ul. Felt Vorontsovo 4a. Mange spørgsmål Rosreestra eksperter beslutte på telefonen - det virker support service. Turning tilbage, kan du angive, hvilke oplysninger om, hvor ligger i en bestemt region Rosreestr, adressen på agenturet kontorer i emnet for Den Russiske Føderation.

Historie afdeling

Overvej, hvordan du opretter Rosreestr (officielle navn - den føderale tjeneste for staten Registrering Matrikelstyrelsen og kartografi).

Det skal bemærkes, at dens oprettelse blev efterfulgt af en temmelig lang historie af udviklingen af matrikulære forhold i Rusland. Blandt de mest berømte begivenheder, der afspejler disse relationer, - gennemførelse af General landmåling i overensstemmelse med manifest 19/09/1765 år.

Efterfølgende landinspektører af det russiske imperium fortsatte de opgaver i forbindelse med differentiering af de forskellige jord og ejendele. I 1907 blev det dannede en ansvarlig for jord anliggender særskilt udvalg. I 1911 blev det gjort en særskilt bestemmelse, der regulerede dette område.

Efter 1917 revolutionen, blev jord nationaliseret af staten. Som en del af strategien for yderligere socialistiske opbygning af forskellige kategorier af jord blev givet til brug af borgere og virksomheder. For eksempel i 1930'erne, kunne store områder modtage andelsselskab. Til dette formål, statslige strukturer måtte tackle opgaven med at kortlægge den jord, det vil sige, til at udføre funktioner, der svarer til dem, der udføres af den moderne føderale tjeneste for staten registrering af matrikel og kartografi.

Efter krigen, den sovjetiske ledelse fokuserer på udvikling af jord i de jomfruelige jord. Denne linje af socialistiske opbygning, igen, indebærer indførelse og forbedring af tilgange i landmåling områder til forskellige formål.

Efter perestrojka i Rusland returnerede institution privat ejendomsret til jord. Et stort antal boligejere - borgere og organisationer. Juridiske forhold til deres deltagelse forlangte fra offentlige institutioner, en særlig kompetent myndighed, som ville regulere proceduren for transaktioner med fast ejendom.

Etableringen af agenturer

Betragtes grundlagt afdeling var i færd med at den administrative reform i marts 2004. Oprindeligt kroppen blev kaldt den føderale Registration Service. Han var ansvarlig var beslutningen en tilstrækkelig bred vifte af emner. I løbet af en vis periode inden for rammerne af de relevante afdelinger lodrette fungerede Rosreestr egenskaber. I marts 2009 blev afsluttet i løbet af overførslen af sine funktioner til gavn for den russiske Register.

Således gradvist, under hensyntagen til de særlige forhold i den socioøkonomiske udvikling i landet, kom myndighederne til oprettelsen af en sådan struktur som Rosreestr. Hvad er arealforvaltning i moderne forstand, hvilket afspejler de særlige træk ved de paagaeldende organers?

Først og fremmest, denne aktivitet indebærer en detaljeret undersøgelse af tilstanden af de kompetente specialister i forskellige egenskaber, især hvis de har en betydelig økonomisk formål. Men arealforvaltning - er ikke den eneste funktion, Rosreestr. Hvad er det arbejde i afdelingen i dag?

Den fokuserer primært på at skabe et enkelt system for hele landet matrikulære registrering af forskellige ejendomshandler, en effektiv gennemførelse af lovgivningen på området for retlige relationer.

Større beføjelser Rosreestra

Stormagter, der har Rosreestr følgende:

  • vedligeholdelse af nationalt register over fast ejendom rettigheder, lager, katalog over geografiske navne;
  • opretholde register over statens fond af data modtaget på grundlag af arealforvaltning
  • udøve tilsynsbeføjelser;
  • gennemførelse af overvågningen af jord - under dens kompetence;
  • kontrol med gennemførelsen af arealforvaltning
  • ekspert gennemgang af dokumentation vedrørende arealforvaltning.

ansvarlighed Rosreestra

Emnet agentur ansvarlig over for Ministeriet for den russiske økonomi. Før det blev det underordnet justitsministeriet. I sin virksomhed agenturet er styret af forfatningen for Den Russiske Føderation, føderale retskilder, internationale aftaler, afdelinger handlinger økonomisk udvikling.

Registrering Rosreestra forskellige objekter og relationer gennem de føderale kontor og territoriale strukturer. I nogle tilfælde, arbejdet i forskellige afdelinger tilsluttet underordnede organisationer. Hvis det er nødvendigt registrering Rosreestra af samspillet mellem de forskellige magtstrukturer om spørgsmål, der henhører under deres kompetence. Derudover kan afdelingen aktivitet være forbundet med kommunikation med de kommunale myndigheder, offentlige institutioner og andre forretningsenheder.

Den organisatoriske struktur i afdelingen

Set føderale agentur ledes af en leder, der er udpeget af Den Russiske Føderation regering på forslag af minister for økonomisk udvikling. Institutlederen har stedfortrædere. De, til gengæld er beskikket af Ministeriet for Økonomisk Udvikling på forslag af institutlederen.

Forskellige afdelinger Rosreestra løse en bred vifte af opgaver i forbindelse med gennemførelsen af borgere og organisationer om deres rettigheder i forbindelse med ejendomshandler og andre retsforhold, deltagelse i som er ansvarlig for afdelingen. Den organisatoriske struktur i de forskellige enheder er bestemt af dets specifikke niveau repræsentationer svarende føderale myndighed.

Sådan er de specificitet agenturvirksomhed, hvis navn lyder som Rosreestr. Hvad er den føderale tjeneste for opgørelsen, lærte vi. Denne tilstand agentur er ansvarlig for at regulere en lang række juridiske forhold i forbindelse med fast ejendom transaktioner, der involverer både enkeltpersoner og juridiske enheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.