Nyheder og SamfundBerømtheder

Regisseret af Antoine Fukua: biografi, filmografi. "Shooter" og andre berømte film

Antoine Fukua er en talentfuld direktør, hvis eksistens blev anerkendt af offentligheden gennem sådanne film som "Shooter", "Training Day", "Great Equalizer". Denne mand begyndte at klatre til berømmelse med produktion af reklamer, nu har hans filmprojekter fans i alle hjørner af planeten. Hvad er kendt om hans liv, hvilke bånd tog han?

Antoine Fukua: Biografisk information

Den fremtidige skaber af blockbusters blev født i den lille by Pittsburgh, der ligger i Pennsylvania, det skete i januar 1966. Drengens familie boede i et uroligt område, idet han var en skolepige, han var endda vidne til en forbrydelse, der var et tegn på hans personlighed. Med stresset oplevede barnet i flere måneder.

Antoine Fukua havde ingen idé om i skolen, da han voksede op, da han voksede op. Hans vigtigste hobby var sport, han kunne godt lide at spille basketball. Passion tillod den unge mand at tjene et tilskud, så han kunne fortsætte sin uddannelse ved University of West Virginia. Først havde fyren til hensigt at blive ingeniør, men hurtigt afkølet til videnskaben.

Første succeser

Ved at gå på gymnasiet gik Antoine Fukua til, hvor alle ambitiøse unge amerikanere flok til New York. Hans første præstation var at skyde reklamer, videoklip. Umiddelbart fik han navn på dette felt, og den unge mand fik de første berømte kunder, blandt dem var sådanne personligheder som Usher, Prince, Stevie Wonder. Interesseret i en dygtig fyr og store mærker, skete han at arbejde selv med "Armani".

Efterhånden realiserede Fukua, hvad hans kald var. Hans første filmprojekt blev udgivet i 1992, desværre forlod næsten ubemærket. Mere vellykket var thrilleren "Killer for replacement", som begyndelsesdirektøren præsenterede for offentligheden i 1992. Filmens hovedhelt er en morder, der ikke har opfyldt mafiaordningen - for at fjerne politimanden. Som følge heraf begynder jægeren at jage, han skal skjule sig fra kriminelle og retshåndhævende myndigheder.

Starry time

"Træningsdag" er et kriminelt drama, hvorigennem direktøren Antoine Fukua blev berømt, hvis film ikke havde været meget populær før. Filmprojektet inviterer tilskuere til at se konfrontationen mellem retshåndhævende myndigheder og narkotikahandlere. Hovedkarakteren på billedet er den uerfarne politibetjent Jake, som var i tyk begivenheder næsten på den første arbejdsdag. I hans assistenter blev han overdraget til den gamle politibetjent Alonzo, hvis metoder straks begynder at virke for den ulovlige nybegynder.

Billedet "Træningsdag" blev udgivet i 2001, Hawk og Washington blev dets stjerner. Sidstnævnte blev endda tildelt "Oscar" æresprisen. Filmen fik en imponerende mængde på kassekontoret, og dens skaber fra en ukendt direktør blev øjeblikkeligt en stjerne.

Det mest berømte filmprojekt

Måske er den mest berømte film af Antoine Fukua "Shooter". Hovedkarakteren i det kriminelle drama med elementer i thrilleren var snigskytte-professionel Bob Lee. Denne person finder sig uventet blandt deltagerne i sammensværgelsen, hvis offer skal være præsidenten. Bob Lee indser, at sammensætterne planlægger at gøre ham til den største mistænkte og overdrage til myndighederne. Den eneste måde at undslippe, som snigskytteren ser for ham, er søgen efter en ægte kriminel.

Handlingen om snigskytterens misadventures blev udgivet i 2007, han blev godkendt modtaget af tilskuere og kritikere. I hovedrolle vil publikum kunne se så talentfulde skuespillere som Mark Wahlberg og Danny Glover.

Hvad mere at se

Ovennævnte er ikke alle vellykkede filmprojekter, hvis skaber er Antoine Fukua. Filmer regisseret af direktøren, som alle fans af den "hårde", "mandlige" biograf også skulle være bekendt med: "Great equalizer", "Tears of the Sun".

Handlingen "Tears of the Sun" blev skudt af mesteren i 2003. Båndet fortæller om eventyrerne for en gruppe soldater, der har fået et vanskeligt job i Nigeria. Deltagerne i operationen kræver redning af den fange læge og hans tilbagevenden til sit hjemland. Men den mand, der blev fundet, nægter at forlade junglen uden 70 flygtninge, som også er nødt til at redde løsningen.

Seere, der kunne lide "Shooter" Antoine Fukua, ligesom hans berømte skabelse, som "The Great Leveler". Hovedpersonen i billedet er specialstyrkerne, der besluttede at ændre arbejdet. Efter at have trukket sig tilbage drømmer han om aldrig at skulle håndtere våben igen. Men livet tvinger ham øjeblikkeligt til at bryde sit løfte om sig selv. Den særlige udsending beslutter at redde pigen, som blev bortført af en kriminel gruppe, som følge heraf hun er på sporet af den russiske mafia. Selvfølgelig, uden våben, kan han ikke komme ud i live fra et andet eventyr og ikke klare farlige modstandere.

I 2016 forventer de beundrere af maestroen en behagelig overraskelse - der er straks flere fascinerende film regisseret af direktøren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.