HjemlighedVærktøj og udstyr

Hvad er de genopladelige sakse til græs og hvad de gør

En smuk plæne - det vigtigste udsmykning af indmarken, park eller offentlig have. Til græsset så smukt, skal det skæres regelmæssigt. Ikke alt dette kan gøres ved hjælp af plæneklipperen, altid forblive "nedostrizhennye" steder. Oftest er de placeret i nærheden af hegn, buske, hegn blomsterbede og stier i nærheden træstammer. Alle disse steder har til at håndtere manuelt. Dette kan gøres i de sædvanlige Haveredskaber, men er mere effektive elektriske sakse til græs. De repræsenterer en lille enhed med to knive med lange tænder. Lavere kniv normalt forbliver stationær og toppen på grund af bevægelse til højre og venstre skærer græsstrå fanget mellem tænderne.

Batteridrevne Græssaks er normalt tre eller seks batterier. Deres opladning sker gennem en særlig elektrisk ledning, som i den ene ende er forbundet med det elektriske net og den anden - til en særlig sokkel på saksen huset.

power knive kræver periodisk skarphed. For at genoprette arbejdsevnen, nederste del af kroppens billede bolte løsner som kan fjerne en del af skæreindretningen og skærpe dem. Montering og afmontering er let at producere, det kræver kun en skruetrækker. Før du skrue skruerne, skal du sørge for at fjerne batterierne. Ved at gøre dette vil du spare dig selv fra mulige skader. Netop færdig med at installere knivene, kan du indsætte elementerne på plads forsyning.

Under drift skal elektriske sakse til græs skal holdes parallelt med jorden på højden af plænen. Hvis du har brug for at behandle et lille område, kan du tage enheden i dine hænder. Ved behandling af store områder af græsplæne til huset kan fastgøres til en speciel pen med hjul. Dette vil producere græs skære uden at bøje. Administrer saks arbejde lige fra håndtaget. For at gøre dette, skal du tilslutte det til ledningen fra kontakten og slutte den til den tilsvarende stik på kroppen saks.

På håndtaget to kontakter er arrangeret. De første tænder og slukker motoren, en anden tumbler låse på saks (anvendes ved kontinuerlig drift). Højden af håndtaget er justerbar ved hjælp af specielle klemmer, der holder den på plads.

Bemærk venligst, at der under forskydning i de genopladelige sakse til græs kan få faste genstande såsom kviste. De kan låse enheden eller endda forårsage en brud. Derfor, før du starter, er det ønskeligt at kontrollere området og fjern eventuelle fremmedlegemer.

På markedet er der en lang række værktøjer til pleje af græsplænen. At vælge en græsplæne saks, er opmærksomme på deres vægt (holde dem i deres hænder - det er vigtigt!) Og driftstid uden genopladning af batterierne. Lige så vigtigt er pålideligheden af den teknologi, tilgængeligheden af garanti og service. Akku Græssaks "Bosch" har et godt omdømme. De er kendetegnet ved pålidelighed, intelligent design og god skæreevne. Cordless Græssaks "Gardena" har en forlygte knivkanter behandles af laser, hvilket øger den skærende kvalitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.