HjemlighedPlantning af bevoksning

Azalea blomstrer.

Azalea blomster - en af de smukkeste stueplanter. de foretrækker mere cool end varm klima, så generelt blomstrer om vinteren. Selvfølgelig er det rart at nyde en frodig buket om vinteren, når planterne er for det meste hviler. Men hvis hjemlige forhold smag, den azalea blomst at behage øjet med sin rigelige blomstring og er om sommeren. Dette anlæg kan med held konkurrere med nogen købt buket.

Azalea - finurlig blomst. Hvis han ikke skaber de rette betingelser for køb, så i slutningen af blomstringen, det kan miste blade og dø. Så før du køber denne plante skal være godt og grundigt at undersøge de elementer i dens udvikling.

Den optimale temperatur anses for at azalea fra ti til femten grader. Vinter blomst anbefales at holde sig væk fra batteriet og den tørre luft. Temperaturen ønskeligt opretholdes mellem tretten og seksten grader. Med denne tilstand, azalea blomst meget frugtbart forberede at blomstre. Så, når den ankommer, kan du let sænke temperaturen. Dette forlænger betydeligt varigheden af blomstring. For at gøre dette, kan du pålægge en pot stykker af is eller hæld koldt smeltevand.

Denne plante foretrækker fugtige klima, så jorden i potten skal være passende. Hvis temperaturen er reduceret, bør reduceres vand, sprøjtningen udføres. Med en stigning i den termiske regime skal vandes om morgenen og aftenen, og at sprøjte flere gange om dagen. Den ideelle vand til kunstvanding azaleaer - regn eller smeltet sne. Hvis du bruger vand fra hanen, så er det nødvendigt at forsvare godt, og endnu bedre - at koge. En hver anden uge plante kan hældes ved hjælp af en svag opløsning af citronsyre. Dette bidrager til at opretholde den ønskede jordens surhedsgrad.

Azalea blomstrer ikke lide direkte sollys. Dette kan have en skadelig virkning på ham, indtil falde ned knopper. Vi må forsøge at finde et sted, hvor der ikke er nogen direkte eksponering for solens stråler, men på samme tid vil være tilstrækkelig dækning.

Efter blomstring sig af azalea behøver ikke at stoppe. Falmede blomster med pedicels og deforme blade bør fjernes. Måned efter blomstrende toppe af unge skud knivspids. Det fremmer blomstring intensitet. Hvis der efter fremkomsten af blomsterknopper dannes omkring dem, unge spirer, de har brug for at blive fjernet.

azalea foråret gennemgår nogle opdateringer. Svage skud, såvel som for høj, afbrød og planten er transplanterede selv. Denne procedure er en voksen plante skal foretages hvert andet år, de unge (tre år) - hvert år. Potten er bedre at tage en flad og bred. Et karakteristisk træk ved de azalea er, at rødderne er anbragt vandret, så løsne jorden kan ikke anbefales for ikke at skade dem.

Når omplantning, bør der lægges særlig vægt på roden kraven. Det i intet tilfælde ikke behøver at fylde jorden, da planten vil dø. Prøv også at undgå at beskadige rødderne. anlægget skal transplanteres med en eksisterende rundt om en klump i frisk jord og glem ikke på samme tidspunkt af dræning. Når omgået frost, kan azalea tages ud på altanen. Kold luft for det vil være meget nyttig. I løbet af denne periode, blomsten har brug for regelmæssig gødskning.

Alle sygdomme i planterne stammer fra overtrædelse af elementære regler for pleje: forkert vanding, lav lys eller forkert jord utidig sprøjtning. Angrebet af skadedyr, er det sjældent udsat for. Dette sker, hvis overtrådt betingelserne for planten.

Azalea blomstrer blomstrende i den ædle svar, hvis, sammen med den relevante viden om pleje at vise ham omsorg og opmærksomhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.