TravelingRetninger

Hvad er han, Tunesien i august? Priser, underholdning, rekreation funktioner

Tunesien ligefrem blomstrer i august. I sensommeren, der begyndte en periode med lange og meget varme nætter, som er ledsaget af diskoteker og anden underholdning. Hav varmet op til et maksimum, og hele dagen koster en klar, solrigt vejr, og der er ikke en eneste sky. Hertil kommer, at i løbet af denne periode, lokal kok er meget generøst behandlet til alle de turister en bred vifte af lokale fisk og skaldyr. Kort sagt bør et besøg i Tunesien i august helt sikkert, hvis du ønsker at nyde landet fuldt ud.

vejr

Alle vejrudsigter på dette tidspunkt kan beskrives meget kort og rammende - varmen. Vejret i Tunesien i august - en typisk Middelhavet sommer, som er berømt for glohede dage og meget varme nætter. Om eftermiddagen opvarmer lufttemperaturen op til 40 grader, og kun i aften dråbe til 35. Om natten, termometeret viser os 25-27 grader over nul. Det fuldstændige fravær af vind, en chill og udfældning. Du bør nok ikke sige, at havet er også minder om frisk mælk. Dens temperaturen når 30 grader, og svømme i et varmt bad gigant kan både dag og nat.

Forordninger badeferie

Tunesien i august - det er bare et ferieparadis, hvor folk kommer bare til at svømme i den utroligt varme hav og solbade under den lyse tropiske solen. Dog bør hver af disse underholdning være meget forsigtig. Solens aktivitet der steg også, da området er i virkeligheden, øde. Fuldstændig mangel på fugt i luften kan forårsage dehydrering i mennesker, hvis helbred er ikke meget fæstning. Fordi creme med et højt beskyttelsesniveau - dit første våben mod den lokale solen. Slap af på stranden, du har brug for i skyggen, og den bedste til at komme her, eller tidligt om morgenen eller efter fem om aftenen. Besøg turen i denne måned kan ikke anbefales, er det bedre at bare nyde havudsigten og eukalyptus plantager.

Funktioner af fritidsfaciliteter

På grund af det faktum, at Tunesien i august, ude af stand til at samle op på turistindustrien på grund af store mængder af udflugter, er der åbnet en lang række spa-saloner i forskellige kategorier i hotellerne. Både mænd og kvinder på en regelmæssig basis i slutningen af sommeren kommer her for at nyde den mesterlige værk lokale massører og kosmetologer, der arbejder vidundere. Tunesien betragtes som den vigtigste træk ved thalassoterapi. Essensen af den procedure er, at du ikke kun vil forynge og tilbringe kroppen med henblik på bekostning af alger og andre produkter fra havet, men også kan slippe af med så mange sygdomme. Bemærk også, at for en relativt lav pris (sammenlignet med Moskva), så kan du blege dine tænder, tage et kursus af anti-cellulite massage, lymfedrænage, ansigt rengøring og udføre en hel masse mere kosmetiske procedurer.

lokale køkken

På trods af at Tunesien er et muslimsk land, som er beliggende i Afrika, kan de restauranter her sammenlignes med spansk eller italiensk. Hyggelig, lille, ofte skjult i kældre af huse eller på anden sal. De er ideelle til en romantisk stævnemøde, varme aftener i selskab med nære venner og familie middage. Med hensyn til det lokale køkken, det er fyldt med skarpe krydderier og krydderurter. I august og serverer et stort antal af fisk og skaldyr retter, blandt hvilke er ozhzha, forskellige fisk forretter og supper. Alle retter er meget stærkt krydret med en række skarpe tilsætningsstoffer, fordi der kun kan være med brød. Alkohol serveres her er sjælden, selv om turister allerede er tilpasset menuen. Særligt populær tunesiske myntete, som er sat pinjekerner. I princippet kan en sådan drikkevare og spise.

pris ækvivalenter

Tilbring et minimum af midler, og samtidig dejligt at slappe af - det betyder et besøg i Tunesien i august. Priserne for billetter her meget lavere end på den eksotiske og populære ø Bali, Thailand, De Kanariske Øer, Hawaii, og så videre. Ikke desto mindre, i august i dette land er det betragtes som en af de dyreste turist måneder. Hvis fjederen eller vinter, her kan du flyve for $ 1000, så i løbet af sommeren, så prisen kan være med undtagelse af turen. I gennemsnit kan to personer slappe af her for 1300-1500 dollars (herunder fly, forsikring og et godt hotel). Bemærk også, at i august, stiger, og priserne for den samme thalassoterapi og andre tjenester, der er tilgængelige i resorts.

Gennem øjnene af rejsende: Tunesien i august

Anmeldelser af turister, der har besøgt denne hyggelige lille land i slutningen af sommeren, kan beskrives som følger. Priser, selv om det anses på dette tidspunkt oppustet, det er acceptabelt for indbyggerne i Rusland. Services, som er til rådighed for sådan et minimalt gebyr, er acceptabel. Resultatet af en hvilken som helst af de procedurer eller underholdning, der finder sted her, alle helt tilfredse.

Vejret i august - alt et eventyr. Trods det faktum, at for os er uudholdelig varme, atmosfæren er meget livlig og virkelig gammel. Du kan dag og nat klatrer ud af havet, for at få en stor tan (bare ikke overdrive det) og god til at forbedre deres sundhed gennem eukalyptus og gran plantager.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.